Private Garage in Águeda Paulo Martins

2017-12-26 05:00
架构师提供的文本描述。这是一个不同寻常的挑战,逆向思维是必不可少的。一场全球性的干预,开始于私下,通过建设的情感和对发动机的热情。一个非常独特的车库诞生了,这个车库更像是一个画廊,那里的汽车与观察和学习的愿望共享空间,在那里,运行的马达的嗡嗡声与保时捷的音响系统混合在一起,让我们有机会在下一次旅程中,坐在令人兴奋的骆驼上,聆听伟大的音乐。
Text description provided by the architects. An unusual challenge, where reverse thinking was indispensable. A global intervention, which started privately, through the emotion of the construction and a passion for motors. And a very unique garage was born, a garage that is more like a gallery where the cars share the space with the desire to observe and study, where the hum of running motors blends with the sound system of a Porsche, giving us the opportunity to listen to great music as we sit and muse on the next journey we will be taking, sitting on an exciting Famel.
 © ITS – Ivo Tavares Studio
Ivo Tavares Studio
 Ground Floor Plan

                            
 © ITS – Ivo Tavares Studio
Ivo Tavares Studio
该物业位于空旷地区,没有任何有关的参考资料或限制,可将该空间放置在物业的北部,腾出该地区的其余部分,以建造车库所属的住宅。一个普通的建筑,有漆铝板,它散发着与建筑内容一样的工业和技术决心的感觉,但同时,它是谨慎和密封的,就像一个地堡保护它的占用者。
The property, in an open area, without any relevant references or constraints enabled the placement of the space in the northern part of the property, freeing up the rest of the area for the construction of the home to which the garage will belong. An average building, with lacquered aluminium sheets, it exudes the same sense of industrial and technological determination as for the building’s contents, but which, at the same time, is discreet and hermetic, like a bunker protecting its occupants.
 Exploded Axonometric
爆炸轴测
这是一个灰色的结构,作为一个车库,它不像它的外部形象,是辉煌和发光的内部,无菌。室内外观转移了人们对建筑结构的关注,并将其引向了最先进的汽车工程的鼎盛时期,这使得这座车库成为一座名副其实的艺术画廊!
It is a grey structure, serving as a garage, which, unlike its exterior image, is brilliant and luminous inside, aseptic. The interior appearance diverts attention from the building’s construction and directs it at the exuberant prominence of the state of the art automotive engineering which makes this garage a veritable art gallery!
 © ITS – Ivo Tavares Studio
Ivo Tavares Studio
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Architects Paulo Martins
Location 3750 Agueda, Portugal
Area 160.0 m2
Project Year 2016
Photographs ITS – Ivo Tavares Studio
Category Other Structures
Manufacturers Loading...

                    

举报

不惊

什么也没写

1766 作品/ 0 人气

  • 别默默的看了,快登录帮我评论一下吧!:)

    注册 登录

    更多评论

    推荐作品


    相关文章

    下载

    加入到画夹管理

    添加画夹

    提示

    投稿

    rs@rushi.net

    交流反馈群

    715894730

    返回页面顶部
    开通如室年费VIP会员
    即可享受以下权益
    名师作品集订阅下载
    年更新300多名全球顶尖名师
    精品资料下载
    每日更新,已有百部精品资料
    名师与资料完善后,价格涨至699元/年