Farvardin House Piramun Architectural Office

2017-12-08 23:01
 © Hossein Farahani
(Hossein Farahani)
架构师提供的文本描述。法瓦尔丁大厦位于伊朗伊斯法罕历史悠久的纳切-贾汉广场附近。由于建筑规定,它的高度限制为9米,以配合附近的天际线。为了弥补可建造空间的不足,市政当局允许承包商将60%的建筑面积超过常规标准,最高可达80%。
Text description provided by the architects. Farvardin House is located near the historic Naqshe-Jahan Square of Isfahan, IRAN. Due to construction regulation, it had a height limitation of 9 meters to match the skyline of the neighborhood. In order to compensate the shortage of constructible space, municipality allows contractors to exceed the regular standard of 60% construction area over to maximum 80%.
 © Hossein Farahani
(Hossein Farahani)
该项目的主要挑战之一是达到绿地的要求,因此,植被分布在不同的楼层和屋顶上。这也导致了将屋顶重新定义为一个适宜居住的开阔空间,使天际线变得更加脆弱。
One of the main challenges in this project was reaching the capitation of green spaces, thus, the vegetation was spread out in different floors and also on the roof. This also, led to a redefinition for the roof as a habitable open space to intenerate the skyline.
 
此外,由于距离南面很近,从这一边的视野是有限的。因此,为了解决这一问题,需要将观点的方向从南转到东和(或)西。这不仅照顾了有限的景观,也使观众看到了东、西两面现存的植被。
Also, because of the short distance from the southern neighborhood, the view from this side was limited. Therefore, to fix this issue, the orientation of the view needed to be rotated from south to either east and/or west. This, not only takes care of the limited view, but also leads the viewers’ eyes to the existing vegetation on the east and west sides.
 © Hossein Farahani
(Hossein Farahani)
关于上述挑战,每一方使用的植被类型是根据与标准的兼容性来选择的,这是为每一方确定的。例如,在西侧,植物被选择更抵抗直接阳光。此外,为了让沿着这一边行走的行人有一个更好的场景,我们选择了一些类型的落地植物。
Regarding to the mentioned challenges, the types of vegetation used in each side are chosen based on the compatibility to the criteria, defined for each side. For example on the west side, plants are chosen to be more resistant to direct sunlight. Moreover, to make a better scene for the pedestrians who walk along this side, some types of falling plants were chosen.
 © Hossein Farahani
(Hossein Farahani)
在南面,灌木丛被认为有一个适当的高度,以给房子的居民提供一个良好的外部景观。在没有直接阳光照射的东侧楼梯空隙处,种植了常春藤垂直生长,以提高楼梯的视觉质量。
On the south side, bushes were considered with an appropriate height to give a fine view of the outside for the house residents. At the east side stairway void, which does not benefit from direct sunlight, Ivies were planted to grow vertically for increasing the visual quality of the stairways.
 © Hossein Farahani
(Hossein Farahani)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Architects Piramun Architectural Office
Location Isfahan, Iran
Lead Architects Behrouz Shahbazi
Area 640.0 m2
Project Year 2014
Photographs Hossein Farahani
Category Houses
Manufacturers Loading...

                    

举报

巴塞手册

什么也没写

1867 作品/ 0 人气

  • 别默默的看了,快登录帮我评论一下吧!:)

    注册 登录

    更多评论

    推荐作品


    相关文章

    下载

    加入到画夹管理

    添加画夹

    提示

    投稿

    rs@rushi.net

    交流反馈群

    715894730

    返回页面顶部
    开通如室年费VIP会员
    即可享受以下权益
    名师作品集订阅下载
    年更新300多名全球顶尖名师
    精品资料下载
    年更新1000多套精品资料
    名师与资料完善后,价格涨至699元/年