Yuen Long District Library - Indoor Recreational Centre P-T Architects and Engineers

2017-10-09 20:00
架构师提供的文本描述。这座建筑位于连接文教设施和元朗公园的主要步行街旁,四周都是住宅发展项目。这座新建筑被认为是一种补充性的建筑-不过,它也有助于激发当代公民建筑的活力,它有着杰出的新轮廓,也是该社区的一个地标。
Text description provided by the architects. Located along the main pedestrian promenade connecting cultural and educational facilities with Yuen Long Park and surrounded by residential developments, the new building is conceived to be of complementary nature - yet, a contribution of stimulating contemporary civic architecture with a distinguished new silhouette and a landmark in the neighborhood.
 © P&T Architects and Engineers Ltd
© P
 © P&T Architects and Engineers Ltd
© P
元朗区图书馆和室内娱乐中心包括2层儿童和成人借阅图书馆,2层室内娱乐设施,如乒乓球、健身房、多功能健身房,以及双人篮球和羽毛球运动场。有1500个座位供观众观看,它可以主办全市范围的比赛。这些相当矛盾的功能被中间层的图书储备设施隔开。
Yuen Long District Library and Indoor Recreation Center combines 2 floors of children's and adult lending library with 2 floors of indoor recreational facilities like table tennis, gym, multi-functional fitness rooms, and a double basketball and badminton sports hall. With 1500 seats for spectators it can host city wide tournaments. These rather contradictory functions are separated by a book reserve storage facility on the intermediate floor.
 © P&T Architects and Engineers Ltd
© P
该设计特别考虑到了新建筑对与其毗邻的住宅区的影响。该建筑物的曲率和垂直分异软化了其相当大的存在和椭圆形的形状允许继续看到住宅建筑走廊和良好的通风条件。
The design has given particular consideration to the impact the new building has on its residential neighborhood most closely abutting the site. The building's curvature and vertical differentiation softens the bulk of its considerable presence and the elliptical shape allows for continued view corridors for the residential buildings and excellent conditions for ventilation.
 © P&T Architects and Engineers Ltd
© P
 © P&T Architects and Engineers Ltd
© P
现场的精确布置、悬臂、建筑层的倾斜和方向、入口和内部循环使内部功能得以向外辐射,并与树木衬砌的宽敞入口广场相结合。门厅和书房以交互的方式与周围环境进行视觉互动。看到这座建筑在开业后是如何立即被采纳的,以及它是如何立即成为一个充满活力的聚会场所,这是一件令人高兴的事情。
The precise placement on site, the cantilevers, the tilt and orientation of the building tiers, the entrances and internal circulation allow to radiate the internal functions outward and engage with the tree lined generous entrance plaza. Foyers and study halls interact visually with the surroundings in reciprocal ways. It is a joy to see how immediately the building has been adopted after its opening and how it has instantly become a vibrant meeting place. 
 © P&T Architects and Engineers Ltd
© P
 © P&T Architects and Engineers Ltd
© P
通过对各椭圆层的前向倾斜及其相互间的配置的进一步表达,外部被包裹在一件优雅的垂直细条纹服装中,它由立缝绝缘金属墙面覆盖而成。锌和钛银两种颜色的色调反映了广场内和天空本身的繁忙的公共生活,从而创造了动态的运动和光的发挥。
Giving further expression to the forward skew of each elliptical tier and their disposition towards one another, the exterior is clad in an elegant vertical pinstripe clothing of standing seam insulated metal wall cladding. Two color tones of Zinc and Titanium Silver reflect the bustling public life within the plaza and the sky itself, thus creating a dynamic play of movement and light.
 © P&T Architects and Engineers Ltd
© P
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

                    

举报

24个我

什么也没写

1827 作品/ 0 人气

  • 别默默的看了,快登录帮我评论一下吧!:)

    注册 登录

    更多评论

    推荐作品


    相关文章

    加入到画夹管理

    添加画夹

    提示

    投稿

    rs@rushi.net

    交流反馈群

    715894730

    返回页面顶部