House Cr Gonçalo Duarte Pacheco

2017-10-05 14:00
 Living Room. Image Courtesy of Gonçalo Duarte Pacheco
起居室。贡萨洛·杜阿尔特·帕切科的形象礼貌
架构师提供的文本描述。该项目提议对1937年建造的一所房屋进行翻修。它位于卡尔达斯·达雷尼亚的城市地区,它的起源与整个城市地区的起源有关,20世纪初,这一地区出现在贯穿整个城市的铁路线的西侧。
Text description provided by the architects. The project proposes the refurbishment of a house built in 1937. Located in the urban area of Caldas da Rainha, its origin is associated with the genesis of this whole urban area, which, at the beginning of the twentieth century, emerged in the west of the railway line that crosses the entire city.
 Stairs. Image Courtesy of Gonçalo Duarte Pacheco
楼梯。贡萨洛·杜阿尔特·帕切科的形象礼貌
时间对于这座房子的分层历史来说是至关重要的,因为它认可了对高级衰败状态的某种加速,更不用说几种自然的影响,也更不用说对结构进行不断的改造和改造了。
Time was crucial on this house’s layering history, as it endorsed certain acceleration on the advanced state of decay, not to mention the several nature effects or the constant remake and remodel changes imposed to the structure.
 Entrance Floor
入口层
 Stairs. Image Courtesy of Gonçalo Duarte Pacheco
楼梯。贡萨洛·杜阿尔特·帕切科的形象礼貌
 First Floor Plan
一层平面图
一个内部庭院被占了。多年来,这个地区一直被用于各种用途-从鸡舍到盖楼-满足住在那里的人们的不同需要。
An interior courtyard was occupied. Along the years, this area has been used for all kind of purposes - from chicken coop to outbuilding - serving the different needs of those who lived there.
 Main Facade. Image Courtesy of Gonçalo Duarte Pacheco
主立面。贡萨洛·杜阿尔特·帕切科的形象礼貌
 Axonometric

                            
 Living Room. Image Courtesy of Gonçalo Duarte Pacheco
起居室。贡萨洛·杜阿尔特·帕切科的形象礼貌
该项目使房屋恢复其居住功能。四合院,四周是一堵4米高的墙,有一个室内花园,让人产生了一种罕见的亲密感,让人想起了这座城市。露台的入口,可以集中视线看到露台,直接通向房子的公共部分
The project returns the house to its dwelling function. The courtyard, surrounded by a 4 meters high wall, with a interior garden, allows a rare sense of intimacy, recalling the city. The entry allowing a focused view of the patio, heading directly to the public part of the house
 Interior Facade. Image Courtesy of Gonçalo Duarte Pacheco
内墙。贡萨洛·杜阿尔特·帕切科的形象礼貌
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Architects Gonçalo Duarte Pacheco
Location Caldas da Rainha, Portugal
Design Team Luis Câmara Pestana
Area 120.0 m2
Project Year 2017
Category Restoration

                    

举报

不惊

什么也没写

1766 作品/ 0 人气

  • 别默默的看了,快登录帮我评论一下吧!:)

    注册 登录

    更多评论

    推荐作品


    相关文章

    下载

    加入到画夹管理

    添加画夹

    提示

    投稿

    rs@rushi.net

    交流反馈群

    715894730

    返回页面顶部
    开通如室年费VIP会员
    即可享受以下权益
    名师作品集订阅下载
    年更新300多名全球顶尖名师
    精品资料下载
    年更新1000多套精品资料
    名师与资料完善后,价格涨至699元/年