Little House. Big City Office of Architecture

2017-09-26 15:00
 © Rafael Gamo
拉斐尔·贾莫
架构师提供的文本描述。布鲁克林这座11英尺宽的排屋的主人们面临着纽约许多年轻家庭最终面临的难题:牺牲位置换取空间的可能性。在这栋房子里住了八年之后,这对建筑师和珠宝设计师为了给他们两个成长中的孩子腾出空间,选择了扩张,并留在了布鲁克林社区,这是他们所钦佩的。原来的两层,1000 SF的家被完全摧毁和延伸到4层,通过在上面增加一个卧室套房和挖掘一个新的城市泥泞的房间下面。
Text description provided by the architects. The owners of this 11-foot-wide row house in Brooklyn were faced with a conundrum that many young families in New York eventually confront: the possibility of sacrificing location for space. After living in the house for eight years, the pair – an architect and jewelry designer – chose to expand in order to make room for their two growing children and remain in the Brooklyn neighborhood they had come to admire. The original 2-story, 1000SF home was completely gutted and extended to 4 levels by adding a bedroom suite above and digging a new urban mudroom below.
 Section Perspective
剖面透视
房子的狭小要求设计使空间得到有效而节俭的利用;每一寸都是重要的。墙壁、门和窗户的精确定位是至关重要的,因为每一层楼都是为了达到某种目的而规划的。最低层是一个新的入口、储藏、洗衣和机械区域;一楼是一个连续的公共空间,有起居、就餐、厨房和图书馆,前后向花园开放;第二层包括两个儿童卧室和一个两个洗涤池的浴室;最高层设有主卧间,设有休息区、浴室、阳台和露台。
The narrowness of the house required the design to make effective yet frugal use of space; every inch was important. Precise positioning of walls, doors, and windows was crucial as each floor was planned to serve a purpose. The lowest level serves as a new entry, storage, laundry, and mechanical area; the first floor is a continuous public space with living, dining, kitchen, and library opening to gardens in the front and back; the second contains two kids' bedrooms along with a 2-sink bathroom; while the topmost level holds the master suite with a sleeping area, bathroom, balcony, and terrace.
 © Matthew Williams
(马修·威廉姆斯)
 Proposed Plans
拟议计划
 © Matthew Williams
(马修·威廉姆斯)
位于南侧联排墙上的一个细长的钢楼梯垂直连接房屋,并吸引更多的光线、空气和视野进入建筑物。整个家庭的材料都是谦逊的,自然的,谦逊的:未完成的钢和性格等级的核桃的稀薄与磨练的卡拉拉大理石和磨光的陶瓷六角瓷砖的简单精致并置在一起。其结果是一个不仅更大,而且更生动的家园-充满了做更多事情和在一个需要其居民足智多谋的城市中停留更长时间的可能性。
A slender steel stair repositioned on the south side party wall connects the house vertically and draws more light, air, and views into the building. Materials throughout the home are modest, natural, and unassuming: the rawness of unfinished steel and character-grade walnut is juxtaposed with the simple refinement of honed Carrara marble and matte ceramic hex tiles. The result is a home that is not just larger, but livelier – filled with the possibility to do more and stay longer in a city that requires its residents to be resourceful.
 © Rafael Gamo
拉斐尔·贾莫
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Architects Office of Architecture
Location Brooklyn, United States
Design Team Aniket Shahane, Principal; Joshua Eager, Ivan Kostic, Edward Simpson, Valentin Bansac, Stephen Maher
Project Year 2017
Photographs Rafael Gamo, Matthew Williams
Category Refurbishment
Manufacturers Loading...

                    

举报

不惊

什么也没写

1766 作品/ 0 人气

  • 别默默的看了,快登录帮我评论一下吧!:)

    注册 登录

    更多评论

    推荐作品


    相关文章

    下载

    加入到画夹管理

    添加画夹

    提示

    投稿

    rs@rushi.net

    交流反馈群

    715894730

    返回页面顶部
    开通如室年费VIP会员
    即可享受以下权益
    名师作品集订阅下载
    年更新300多名全球顶尖名师
    精品资料下载
    年更新1000多套精品资料
    名师与资料完善后,价格涨至699元/年