Helen Street mwworks architecture + design

2017-08-02 13:00
架构师提供的文本描述。这些客户住在西雅图东部的一处乡村地产上,但他们发现自己被这个城市日益活跃的活力和文化所吸引。他们喜欢他们的老房子安静的环境和方便的室内/室外生活,但它是为两个人和两只小狗而设的。新项目将把他们的生活方式提炼成一个更小的足迹,专门为他们的口味和活动量身定做。
Text description provided by the architects. The clients were living on a rural property east of Seattle but found themselves drawn back to the growing vibrancy and culture of the city. They loved the peaceful setting of their old home with its quietness and easy indoor/outdoor living but it was oversized for two people and two small dogs. The new project would distill their way of living into a smaller footprint, specifically tailored to their tastes and activities.
 © Andrew Pogue
安德鲁·波格
海伦街位于麦迪逊山谷的北缘,毗邻华盛顿公园植物园的边缘,但距离村庄中心很近。早期的设计讨论集中在一个简单的现代结构,材料的纯度和一个安静的调色板建设在一个适度的预算。
Helen Street is on the north edge of the Madison Valley neighborhood abutting the fringe of the Washington Park Arboretum, but within easy walking distance of the village center. Early design discussions focused on a simple modern structure with a purity of materials and a quiet palette constructed on a modest budget.
 © Andrew Pogue
安德鲁·波格
家应该是开放的,轻盈的,私密的,但也是透明的,向风景开放。最重要的是,业主描述了一个安静的设计与景观相结合,将创造一个有形的平静在家里。
The home should be open, light filled and private but also transparent and open to views to the landscape. Above all, the owners described a quiet design integrated with landscape that would create a tangible calmness in the home.
 © Andrew Pogue
安德鲁·波格
 Main Floor Plan
主平面图
 © Andrew Pogue
安德鲁·波格
这个概念就是在这个前提下产生的,从城市街角地段的机会和限制中汲取了复杂性。该网站中心的一个庭院将光线和私人户外空间更深地引入到网站中,并作为家庭的组织枢纽。该遗址的南边和西边阳光明媚,专供花园使用。领土景观走廊有助于确定建筑物在哪些地方可以非常透明,哪些地方的隐私更为重要。
The concept grew from this premise, drawing complexity from the opportunities and constraints of an urban corner lot. A courtyard in the center of the site brings light and private outdoor space deeper into the site and serves as an organizational hub for the home. The sunnier south and western fringes of the site are reserved for gardens. Territorial view corridors helped identify where the building could be very transparent and where privacy was more important.
 © Andrew Pogue
安德鲁·波格
材料的调色板是简单的,主要是玻璃的水平,固体体积,清楚地详细地在水泥面板。屋顶平面和主套间漂浮在上面,覆盖着自然风化的雪松木板。把房子固定在院子周围,室外的烟囱和花园小屋都被铺上了厚重的再生木材,堆放着,变黑了。
The material palette was simple with a largely glassy main level with solid volumes crisply detailed in cement panels. Floating above, the roof plane and master suite are clad in naturally weathered cedar planks. Anchoring the house around the courtyard, the outdoor chimney and garden shed are clad in heavy reclaimed timbers, stacked and blackened.
 © Andrew Pogue
安德鲁·波格
通过与业主密切合作,业主也管理和建设项目,设计理念和执行紧密结合,从概念到制造。有限的建筑预算侧重于关键空间和经验,而其他预算则更加直截了当。通过对项目目标的共同理解,实现所构建的工作具有很大的沟通经济性和效率。
By working closely with the owner, who also managed and built the project, the design concept and execution were closely integrated from concept through fabrication. The limited construction budget was focused on key spaces and experiences while others were kept more straightforward. With a shared understanding of project goals there was a great economy of communication and efficiency in realizing the built work.
 © Andrew Pogue
安德鲁·波格
其结果是一个简单但非常有意的项目,并成为其居民的景观和生活方式的背景。真正的合作。
The outcome is a project that is simple but very intentional and serves as a backdrop to the landscape and the lifestyle of its inhabitants. A true collaboration.
 © Andrew Pogue
安德鲁·波格
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Architects mw|works architecture + design
Location Seattle, United States
Lead Architects Eric Walters, Steve Mongillo
Design Team Suzanne Stefan
Project Year 2017
Photographs Andrew Pogue
Category Houses
Manufacturers Loading...

                    

举报

不惊

什么也没写

1766 作品/ 0 人气

  • 别默默的看了,快登录帮我评论一下吧!:)

    注册 登录

    更多评论

    推荐作品


    相关文章

    下载

    加入到画夹管理

    添加画夹

    提示

    投稿

    rs@rushi.net

    交流反馈群

    715894730

    返回页面顶部
    开通如室年费VIP会员
    即可享受以下权益
    名师作品集订阅下载
    年更新300多名全球顶尖名师
    精品资料下载
    年更新1000多套精品资料
    名师与资料完善后,价格涨至699元/年