Sticks - Stones Home Luigi Rosselli

2017-05-10 16:00
设计建筑师Luigi Rosselli项目建筑师简·麦克尼尔室内设计师
Design Architect Luigi Rosselli Project Architect Jane McNeill Interior Designer Romaine Alwill of Alwill Interiors Pty Ltd - Builder KCJ Constructions Pty Ltd Structural Consultant BG&E Pty Ltd Joiner Sydney Joinery (Aust) Pty Ltd Landscape Designer Rolling Stone Landscapes Landscape Installer Hilli Landscapes Manufacturers Loading... More Specs Less Specs
架构师提供的文本描述。猎人山是一个有吸引力、历史悠久的半岛,位于悉尼港北岸的帕拉马塔河和莱恩湾河之间。这个郊区是花园城运动的前身,在19世纪被重新划分为砂岩大厦和维多利亚时期的木屋,旁边坐着大型花园和私人公园,里面有几个世纪的老树。
Text description provided by the architects. Hunters Hill is an attractive, historic peninsula that lies between the Parramatta and Lane Cove rivers on the north shore of Sydney Harbour.  The suburb, a precursor to the Garden City movement, was subdivided in the 19th century with sandstone mansions and Victorian timber cottages sitting side by side, with large gardens and private parks containing centuries old trees.
 © Justin Alexander
贾斯汀·亚历山大
选择石头和木材在其中一个私人公园的边缘建造一座新房子是很自然的事。悉尼砂岩有一种略带黄色的色调,随着时间的推移,颜色会变暗,变得更有吸引力。这种永恒的材料在另一种当代建筑中提供了温暖的色彩调色板。
It was natural to choose stone and timber to build a new house on the edge of one of these private parks.  Sydney sandstone has a slightly yellow hue that darkens and becomes more attractive over time.  The timeless materials provide a warm colour palette in an otherwise contemporary construction. 
在砂岩墙的后面,有巨大的双层玻璃(天窗框架)窗口,框架最小的框架从视线中取出。后张后的混凝土板采用悬臂式,采用最小的钢支柱支撑,以覆盖主花园露台。在垂直的木材百叶窗后面,弯曲的玻璃窗户从地板到天花板。
Behind the sandstone walls, huge, double glassed (Skyframe) windows with minimal framing are pocketed out of sight.   Post tensioned concrete slabs have been cantilevered with minimal steel post support to cover the main garden terrace.  Behind vertical timber shutters, curved glass windows span from floor to ceiling.
 © Justin Alexander
贾斯汀·亚历山大
房子的设计是为了一个整洁而轻松的家庭生活而设计的,它的布局非常简单,而且非常笛卡尔式,除了车道上有一堵弯弯曲曲的墙。每个房间都是通过滑行在球轴承上的大玻璃门向露台或花园敞开的;人们可以在没有注意到门槛的情况下走出房间。此外,人们可以从入口流畅地移动到开放式的居住空间,而几乎没有注意到地板到天花板上的木门,一旦打开,它完全隐藏在墙上,但当完全关闭时,开放式平面区域与房子的其他部分完全分开。
Designed for an uncluttered and relaxed family life the house layout is very simple and quite cartesian in plan except for one sinuous wall overhanging the driveway.  Every room opens to a terrace or the garden through large glass doors that slide on ball bearings; one can step outside without noticing the thresholds. Additionally, one can move fluidly from the entry to the open plan living space while hardly noticing the floor to ceiling timber door that, when open, is entirely hidden in the wall but when closed completely separates the open plan area from the rest of the house.
 Ground Floor Plan

                            
所有这些便利生活的现代机器最终都会变得贫瘠乏味,没有阴暗面:走楼梯到地下室,你会发现地下有一个地下层,里面有一个汽车收藏室、一个家庭剧院、一个车间和酒窖。
All this modern machinery for easy living could end up being sterile and boring without a dark side: take the stairs to the basement and you will find a subterranean level housing a car collection, a home theatre, workshop, and wine cellar.
 © Justin Alexander
贾斯汀·亚历山大
项目架构师简·麦克尼尔(Jane McNeill)设法从桶里抽出了一个漂亮的地窖和完美的详细图纸,这些图纸不需要现场访问,也不需要建设者提出任何问题来执行。
Project Architect, Jane McNeill managed to pull out of the barrel a beautiful cellar and perfectly detailed drawings that required no site visits and no questions from the Builder to execute.
 © Edward Birch
爱德华·伯奇
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Architects Luigi Rosselli
Location Hunters Hill, Australia
Category Houses
Project Year 2017
Photographs Justin Alexander, Jane McNeill , Edward Birch
Manufacturers Loading...

                    

举报

KOPPD

什么也没写

1783 作品/ 0 人气

  • 别默默的看了,快登录帮我评论一下吧!:)

    注册 登录

    更多评论

    推荐作品


    相关文章

    下载

    加入到画夹管理

    添加画夹

    提示

    投稿

    rs@rushi.net

    交流反馈群

    715894730

    返回页面顶部
    开通如室年费VIP会员
    即可享受以下权益
    名师作品集订阅下载
    年更新300多名全球顶尖名师
    精品资料下载
    每日更新,已有百部精品资料
    名师与资料完善后,价格涨至699元/年