The Bear Stand Bohlin Grauman Miller + Bohlin Cywinski Jackson

2017-05-09 11:00
 © Nic Lehoux
C.Nic Lehoux
架构师提供的文本描述。位于安大略省多伦多东北约三小时,面积为3300平方米。英国“金融时报”。静修处位于康陶湖沿岸,地处偏远、季节性隔离的林地上,占地近100英亩。回顾童年探险探索周围的湖泊和森林,客户希望与其他人分享这个独特的地方,建立一个缓刑的地方,出租给度假的家庭。
Text description provided by the architects. Located approximately three hours northeast of Toronto, Ontario, this 3,300 sq. ft. retreat is carefully situated along the shores of Contau Lake on a remote, seasonally isolated woodland spanning nearly 100 acres. Recalling childhood adventures exploring the surrounding lakes and forest, the clients wished to share this unique place with others by creating a place of reprieve to be rented to vacationing families.
 Courtesy of Bohlin Cywinski Jackson
由Bohlin Cywinski Jackson提供
坐落在湖边和毗邻的花岗岩岩面之间,从南到南,这里是一个由客户组成的广阔的私人小径网络的起点。一系列精致的独木舟码头和木板路把浅浅的沼泽地与山顶栖息处编织在一起,促使人们在水上和陆地上进行探险。汽车通道的尽头是该地产,它背对着政府的皇冠地,创造了一种真正的遥不可及的感官体验。
Nestled between the lake and an adjacent granite rock-face rising up to the south, the retreat serves as a jumping-off point to an expansive private trail network fashioned by the client. A series of delicate canoe docks and boardwalks knit shallow marshes with hilltop perches, urging exploration by both water and land. Vehicular access ends at the property, which backs onto government Crown Lands, creating a truly remote sensory experience.
 © Nic Lehoux
C.Nic Lehoux
 © Nic Lehoux
C.Nic Lehoux
这座两层楼高的住宅与湖面和岩面平行,地面的主要居住和用餐空间延伸到户外,而睡眠和沐浴空间则位于上面,以捕捉湖面和周围森林的广阔景色。这两层由一个靠近山坡的琉璃台阶连接,并由一个由当地来源的花岗岩覆盖的整体壁炉锚定。室外设施,如私人桑拿、泡黑浴缸、热水浴缸和屏蔽门廊,使您可以在舒适的室内空间内立即享受周围的环境。
The two-story residence stretches parallel to the lake and rock face, with primary living and dining spaces at ground level spilling to the outdoors, and sleeping and bathing spaces perched above to capture expansive views of the lake and surrounding forest. The two levels are connected by a glazed stair volume adjacent the hillside and anchored by a monolithic fireplace clad in locally sourced granite. Outdoor amenities such as a private sauna, ofuro soaking tub, hot tub, and screened porch allow immediate enjoyment of the surroundings within comfortable reach of the interior space.
 © Nic Lehoux
C.Nic Lehoux
 Courtesy of Bohlin Cywinski Jackson
由Bohlin Cywinski Jackson提供
 © Nic Lehoux
C.Nic Lehoux
一排暴露的道格拉斯杉木梁和装饰的悬臂在有节奏的黑色纤维水泥面板和沾染的雪松壁板上伸出,模仿森林的线条。室内装饰有冷杉窗户,铁丝刷过的胡桃木地板,从附近谷仓回收的长凳和酒吧顶盖,以及手工制作的瓷砖。这种丰富的材料调色板为与自然环境无缝融合的建筑提供了一种触觉的柔软感。
A raft of exposed Douglas fir glulam beams and decking cantilevers out over a rhythmic façade of black fiber-cement panels and stained cedar siding that mimic the lines of the forest. Interiors are finished with fir windows, wire brushed walnut flooring, benches and bar tops reclaimed from a nearby barn, and hand-crafted tile. This rich palette of materials lends a tactile softness to the building that blends seamlessly with the natural environment.
 © Nic Lehoux
C.Nic Lehoux
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Architects Bohlin Grauman Miller in association with Bohlin Cywinski Jackson
Location Canada
Category Houses
Lead Architect Robert E. Miller, FAIA, RAIC, LEED AP
Project Manager Kyle Phillips, AIA
Area 3300.0 ft2
Project Year 2015
Photographs Nic Lehoux
Manufacturers Loading...

                    

举报

北京西郊

什么也没写

1820 作品/ 0 人气

  • 别默默的看了,快登录帮我评论一下吧!:)

    注册 登录

    更多评论

    推荐作品


    相关文章

    下载

    加入到画夹管理

    添加画夹

    提示

    投稿

    rs@rushi.net

    交流反馈群

    715894730

    返回页面顶部
    开通如室年费VIP会员
    即可享受以下权益
    名师作品集订阅下载
    年更新300多名全球顶尖名师
    精品资料下载
    每日更新,已有百部精品资料
    名师与资料完善后,价格涨至699元/年