House in Trafaria Manuel Cachão Tojal

2017-05-09 03:00
 © Francisco Nogueira
弗朗西斯科·诺盖拉
架构师提供的文本描述。这座房子坐落在一个名为Trafaria的小村庄里,位于塔古斯河的另一边,就在里斯本的前面。
Text description provided by the architects. The house is set in a small village, called Trafaria, located on the other side of the Tagus river, just in front of Lisbon.
特拉法里亚是一个小渔村,也是早期国家的第一个海滩殖民地,在20世纪50年代,当地节假日的建筑越来越多。这所房子是那些建筑的完美例子。
Trafaria is a small fishing village and the earlier country's first beach colony which was witnessed of the increase of simple and vernacular constructions for holidays in the 1950s. This house is a perfect example of those constructions.
 © Francisco Nogueira
弗朗西斯科·诺盖拉
从项目开始,我们寻找一个新的解释的房子,根据当代生活,保持其主要用途是提供完美的假期住宿。通过这种方式,本项目以更加宽敞的方式探索了现有房屋的整体内部,增加了空间,并通过对花园的开放加强了与外部的联系。
From the beginning of the project, we search for a new interpretation of the house in the light of the contemporary living, maintaining its main use which is to provide perfect holidays stays. In this way, the project explores the whole interior of the existing house in a more spacious way, adding to space and reinforcing the connection with the exterior through the opening to the garden.
 
因此,这所房子被分成3吨,一个私人(套房),一个半私人(图书馆)和一个社交(起居室和厨房),是在一卷木头内建造的套房,木条内的图书馆,开放式的起居室和厨房,用双脚画的。
The house is thus divided into 3 tons, a private (Suite), a semi-private (Library) and a social (Living Room and kitchen), being the suite built inside a volume of wood, the library inside of a wooden slat and the open living room and kitchen drew with a double height foot.
 © Francisco Nogueira
弗朗西斯科·诺盖拉
因此,图书馆的容量支持套房的体积,通过一个木制的板条平滑地将套间过渡到房子的其他地方,这样可以让光线通过,并允许客厅和图书馆之间的视觉关系,始终保持足够的隐私。
Thereby the volume of the library supports the volume of the suite, smoothing the transition of the suite to the rest of the house, through a wooden slat that lets the light pass through and allows a visual relationship between the living room and the library, always keeping enough privacy.
 © Francisco Nogueira
弗朗西斯科·诺盖拉
使用木材的选择是创造对比与现有的墙壁,给予内部更多的舒适性,考虑到空间的幅度。最后,混凝土地板和一些材料和碎片的使用,如旧厨房水槽、马赛克和烟囱,旨在增强现有房屋的记忆和身份,以适应新的空间配置。
The option of using the wood was to create contrast with the existing walls, giving more comfort to the interior taking into account the spatial amplitude. Finally, the concrete floor and the use of some materials and pieces, such as the old kitchen sink and mosaic and the chimney, are intended to reinforce the memory and identity of the existing house adapting it to the new spatial configuration.
 © Francisco Nogueira
弗朗西斯科·诺盖拉
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Architects Manuel Cachão Tojal
Location Trafaria, Portugal
Category Houses
Area 190.0 m2
Project Year 2016
Photographs Francisco Nogueira

                    

举报

朱欢尘

什么也没写

1844 作品/ 0 人气

  • 别默默的看了,快登录帮我评论一下吧!:)

    注册 登录

    更多评论

    推荐作品


    相关文章

    下载

    加入到画夹管理

    添加画夹

    提示

    投稿

    rs@rushi.net

    交流反馈群

    715894730

    返回页面顶部
    开通如室年费VIP会员
    即可享受以下权益
    名师作品集订阅下载
    年更新300多名全球顶尖名师
    精品资料下载
    每日更新,已有百部精品资料
    名师与资料完善后,价格涨至699元/年