Werdenberg Castle Renovation and Extension BBK Architekten

2017-03-26 02:00
 © Walter Mair
(WalterMair)
架构师提供的文本描述。韦登堡城堡位于格拉普斯市,是一处具有国家意义的瑞士遗产。2013-2015年,这座城堡进行了大量翻修,包括加固木结构天花板以更换电网,以及升级防火系统,以达到现行法规要求的水平。现有博物馆内的各种内置装置被拆除,以便完全重新设计展览空间。
Text description provided by the architects. Located in the municipality of Grabs, Castle Werdenberg is a Swiss heritage site of national significance. In 2013-2015, the castle went through substantial renovations, including the reinforcement of the timber-framed ceiling to the replacement of electrical network as well as upgrading the fire-protection systems to meet the levels required by present codes. Various built-in fixtures inside the existing museum were demolished to allow for a complete redesign of the exhibition spaces. 
 © Daniel Ammann und Thomas Siebrecht
(Daniel Ammann Und Thomas Siebrecht)
 
 © Walter Mair
(WalterMair)
 
 © Walter Mair
(WalterMair)
在围绕着维尔登堡城堡的院子里,矗立着一座58平方米的亭子式接待大楼,它不仅是一个接待区,也是一家商店和小酒馆。这座新建筑被建在石砌庭院的壁龛中,风格独特,但很谨慎。采用传统的木结构,即所谓的“Strickbau”,巨大的木材墙打开天花板的暴露木材梁和桁架。
In the courtyard, which surrounds Castle Werdenberg, stands a 58 m2 pavillon-esque reception building which functions not only as a reception area but a shop and bistro as well. Built into a niche of the stone courtyard walls the new structure is distinctive but discreet. Using traditional wood construction, known as ‘Strickbau’, the massive timber walls open up to the ceiling’s exposed timber beams and trusses.
 © Walter Mair
(WalterMair)
正面和倾斜的屋顶都覆盖着未经处理的落叶松瓦。另一座名为“旧马厩”的辅助建筑物被翻新,以配合新的接待大楼。该大楼容纳工作人员和技术设施的房间。(鼓掌)
The facades and the sloped roof are clad in untreated larch shingles. A second auxiliary building, known as ‘The old horse stall', was renovated to accompany the new reception building. The building accommodates rooms for staff and technical facilities.  
 © Walter Mair
(WalterMair)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Architects BBK Architekten
Location Werdenberg Grabs, Switzerland
Category Historic Preservation
Architects in Charge Johannes Brunner, Nic Wohlwend
Project Team Clemens Wall
Area 1921.0 m2
Project Year 2015
Photographs Walter Mair, Daniel Ammann und Thomas Siebrecht
Manufacturers Loading...

                    

举报

加果

什么也没写

1772 作品/ 0 人气

  • 别默默的看了,快登录帮我评论一下吧!:)

    注册 登录

    更多评论

    推荐作品


    相关文章

    下载

    加入到画夹管理

    添加画夹

    提示

    投稿

    rs@rushi.net

    交流反馈群

    715894730

    返回页面顶部
    开通如室年费VIP会员
    即可享受以下权益
    名师作品集订阅下载
    年更新300多名全球顶尖名师
    精品资料下载
    每日更新,已有百部精品资料
    名师与资料完善后,价格涨至699元/年