No. 19 Biasol

2017-03-22 17:00
架构师提供的文本描述。继他们在埃森登的第一家咖啡馆-圣罗斯夫妇团队多梅尼奇和戴安娜卡鲁索获得了一个新的阿斯科特淡水河谷,大约5公里的墨尔本的CBD。他们的愿景是建立一个复杂而又受欢迎的场所,为休闲就餐设定一个新的标准-这是墨尔本备受喜爱的咖啡馆文化的一个动态补充。
Text description provided by the architects. Following the success of their first café – St Rose in Essendon – husband-and-wife team Domenic and Diana Caruso secured a new Ascot Vale site, approximately five kilometres north-west of Melbourne’s CBD. Their vision was for a sophisticated but welcoming venue that would set a new standard for casual dining – a dynamic addition to Melbourne’s much-loved café culture.
 © Ari Hatzis
阿里·哈茨(Ari Hatzis)
跨越内部和品牌,我们的概念是一个优雅的,永恒的空间,灵感来自希腊美食,蓬勃发展周围墨尔本在20世纪50年代。位于繁忙的购物区,该网站提供了一个很有希望的起点-4.5米的天花板,天窗充满了自然光,和一个深的长方形脚印。
Spanning both interiors and branding, our concept was an elegant, timeless space inspired by the Greek delicatessens that flourished around Melbourne in the 1950s. Located in a busy shopping strip, the site offered a promising starting point – 4.5-metre ceilings, skylights that flood the space with natural light, and a deep rectangular footprint. 
 © Ari Hatzis
阿里·哈茨(Ari Hatzis)
在该空间的中心,一个混凝土服务柜台被强调了美丽的手绘绿色和来自摩洛哥的铁皮瓷砖,跟踪沿着飞溅和包裹在前面的酒吧。温暖的黄铜元素-拱形定制台灯和一个纤细的脚栏杆-加强了场地的精致审美。在酒吧后面,展示用白色钢管制成的架子,上面放着松叶的绿色植物口袋。
At the heart of the space, a concrete service counter is accented with beautiful hand-painted green and teal tiles from Morocco that trace along the splashback and wrap around the front of the bar. Warm brass elements – arching custom-designed countertop lamps and a slender foot rail – reinforce the venue’s refined aesthetic. Behind the bar, display shelving made from white tubular steel hosts pockets of greenery from Loose Leaf. 
 © Ari Hatzis
阿里·哈茨(Ari Hatzis)
木顶桌子,带班格座和佩德拉利椅子,占据着空间的长度。每隔一段时间,带有内置照明的轻钢框架就会成为一种雕塑元素,在不破坏咖啡馆的开放性的前提下,提供一种亲密感。室内装潢增强了空间的削减后的情绪
Timber-topped tables with banquette seating and Pedrali chairs run the length of the space. At intervals, lightweight steel framing with in-built lighting becomes a sculptural element, providing a sense of intimacy without breaking up the café’s openness. Upholstery enhances the pared-back mood of the space – a lush teal for the banquette and a composition of grey, pink and classic houndstooth for the wall-mounted bolster. 
 © Ari Hatzis
阿里·哈茨(Ari Hatzis)
在空间的后面,半开放的厨房被房子里最好的几个座位包围着-一条水泥长凳在它周围留下痕迹,菜单上的高凳子从菜单上瞥见了活动的一瞥。
Toward the rear of the space, the semi-open kitchen is surrounded by some of the best seats in the house – a concrete bench traces around it, with Afteroom high stools from Menu catching a glimpse of the activity. 
 © Ari Hatzis
阿里·哈茨(Ari Hatzis)
在咖啡厅的前部,一张定制的长椅,配上木质桌布,提供街头就餐。我们仔细考虑了这个座位的配置,以确保外面的食客和里面的能量之间有很强的视觉联系。同样的,门边的壁龛也是为客人量身定做的。
At the front of the café, a custom-designed bench with timber tabletops offers street-side dining. We considered the configuration of this seating carefully, to ensure a strong visual connection between diners outside and the energy within. In a similar way, the alcove by the door was tailored to accommodate orders to go.
 © Ari Hatzis
阿里·哈茨(Ari Hatzis)
该项目的一个关键优先事项是在室内设计与品牌本身之间建立牢固的关系。从菜单、杯垫到熟食纸和陶器,每一个元素都是经过精心构思的,反映了我们的综合方法。
A key priority in this project was to develop a strong relationship between the interior design and the brand itself. Every element – from the menus and coasters to the deli paper and crockery – has been carefully conceived, reflecting our integrated approach.
 © Ari Hatzis
阿里·哈茨(Ari Hatzis)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Architects Biasol
Location 214 Union Rd, Ascot Vale VIC 3032, Australia
Category Coffee Shop
Area 190.0 m2
Project Year 2016
Photographs Ari Hatzis
Manufacturers Loading...

                    

举报

星期五文艺

什么也没写

1856 作品/ 0 人气

  • 别默默的看了,快登录帮我评论一下吧!:)

    注册 登录

    更多评论

    推荐作品


    相关文章

    下载

    加入到画夹管理

    添加画夹

    提示

    投稿

    rs@rushi.net

    交流反馈群

    715894730

    返回页面顶部
    开通如室年费VIP会员
    即可享受以下权益
    名师作品集订阅下载
    年更新300多名全球顶尖名师
    精品资料下载
    每日更新,已有百部精品资料
    名师与资料完善后,价格涨至699元/年