Kane World Food Studio Bogdan Ciocodeică

2017-03-21 05:00
 © Andrei Margulescu
安德烈·马尔古列斯库
架构师提供的文本描述。位于即将到来的城市附近,餐厅的目标是成为一个地标性的旧城市组织的重建。它的方法简单明了,使用天然材料,并与丰富的绿色植物混合。架构师和客户都同意使用设计作为达到特定氛围的工具,而不是为了增强某种类型的形象。
Text description provided by the architects. Located in an upcoming neighborhood of the city, the restaurant aims to be a landmark for the regeneration of the old distressed urban tissue. It’s approach is simple and clear, using natural materials and mixing them with the abundant greenery. Both architect and client agreed upon using design as a tool for reaching a particular atmosphere rather than aiming to enhance a certain type of image.
 © Andrei Margulescu
安德烈·马尔古列斯库
这个空间被设计成一个城市绿洲,一个被混凝土和钢框架包围的茂密丛林。绿色,植物成分的设计来完成的概念餐厅,提供独特的,异国情调,世界各地,融合美食。这些工厂创造了一个强大的户外联系,同时也定义了一些私人的,隐蔽的地区。
The space is designed as an urban oasis, a lush jungle enclosed in a concrete and steel frame. The green, vegetal component of the design comes to complete the concept of the restaurant, that serves a unique, exotic, round the world, fusion cuisine. The plants create a strong outdoor connection, at the same time defining a few private, secluded areas.
 © Andrei Margulescu
安德烈·马尔古列斯库
 Floor Plan

                            
 © Andrei Margulescu
安德烈·马尔古列斯库
使用的材料是原料,直接和简单。地板和柱子上的混凝土、彩色背景层的釉面砖、墙上的镜子和黄铜细节都构成了大理石和木制家具的完美背景。所有不同的区域都是功能方案的直接结果,在更高、更严格的周边区域和中间、柔软、更有机、流体占用率之间实现了微妙的平衡。
The materials used are raw, direct and uncomplicated. Concrete on the floor and the pillars, glazed ceramic tiles for the colored background layer, mirror on the walls and brass details all make up a perfect background for the marble and wooden furniture. All the different areas are the direct result of the functional scheme, a delicate balance between the higher, more strict perimetral sitting area and the middle , softer, more organic, fluid occupancy.
 © Andrei Margulescu
安德烈·马尔古列斯库
空间用各种不同的焦点均匀地处理,从8米长的大理石酒吧开始,镜子位于背景和轻质薄荷陶瓷框架内,并延续着精致的异国情调的壁画,这平衡了精致的线条与豪华的丛林的强烈而非单调的主题。为了更深入和透视,在绘制图稿的绘画旁边添加了一个镜像。技术最高的天花板是显而易见的,延续了整个设计的直接的、暴露的方法,在一个丰富的、黑暗的、深绿的绿色中进行了绘制,把这些元素联系在一起。
The space is treated uniformly with various different focal points, starting with the eight meter long marble bar with a mirror in the background and a light mint ceramic frame and continuing with the delicate exotic wall painting, that balances the fine constructed lines with the strong and abundent theme of the luxurious jungle. For more depth and perspective a mirror has been added next to the painting extending the artwork. The technical ceiling is apparent, continuing the straightforward, exposed approach of the entire design, painted in a rich, dark, deep green that ties the elements together.
 © Andrei Margulescu
安德烈·马尔古列斯库
灯光柔和,集中在桌子上,少数例外突出了各种焦点。整个气氛都是为完成美食体验而构建的,并帮助沉浸在绿色的、郁郁葱葱的城市绿洲中。
The light is soft, and focused on the tables, with a few exceptions that highlight various focal points. The entire atmosphere is constructed to complete the culinary experience and to help immerse into the green, lush urban oasis.
 © Andrei Margulescu
安德烈·马尔古列斯库
这家餐厅占地180平方米,有74个座位,特色是定制家具,还可以使用诺曼·哥本哈根(Normann哥本哈根)、博利亚(Bolia)、香港生活(HK Living)、塞莱蒂(Seletti)和哈希(Hubsch)等品牌的家具。开放计划空间允许分层和顺序的透视图,这将产生深度和一致性。
The restaurant stretches on a surface of 180 sqm, with 74 seating places and it features, custom made furniture as well as ready to use pieces from brands such as Normann Copenhagen, Bolia, HK Living, Seletti and Hubsch. The open plan space allowed for a layered and sequential perspective, that creates depth and consistence.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Architects Bogdan Ciocodeică
Location Bucharest, Romania
Category Interiors Architecture
Area 180.0 m2
Project Year 2017
Photographs Andrei Margulescu
Manufacturers Loading...

                    

举报

Oberkampf

什么也没写

1865 作品/ 0 人气

  • 别默默的看了,快登录帮我评论一下吧!:)

    注册 登录

    更多评论

    推荐作品


    相关文章

    下载

    加入到画夹管理

    添加画夹

    提示

    投稿

    rs@rushi.net

    交流反馈群

    715894730

    返回页面顶部
    开通如室年费VIP会员
    即可享受以下权益
    名师作品集订阅下载
    年更新300多名全球顶尖名师
    精品资料下载
    每日更新,已有百部精品资料
    名师与资料完善后,价格涨至699元/年