Motorway Maintenance Centre Salzburg Marte.Marte Architects

2016-10-26 01:00
 © Marc Lins
C.Marc Lins
架构师提供的文本描述。新的高速公路维修中心的设计受其直接通往高速公路的影响很大。中心依偎在西北象限的倾斜平原上。入口位于工地的西北面,一个平坦的坡道通向现有的地下通道。
Text description provided by the architects. The design of the new motorway maintenance centre is strongly influenced by its direct access to the motorway. The centre is nestled into the sloping plain of the northwest quadrant. The entrance is located on the northwest side of the site and a flat ramp leads down to the existing underpass. 
 © Marc Lins
C.Marc Lins
 
 © Marc Lins
C.Marc Lins
个别建筑物聚集在一起,形成一个结构清晰的综合体。四座用于不同功能的建筑物集中在一个宽敞的庭院周围。故意利用空隙打开视觉轴与周围的景观,并创造令人兴奋的空间序列。封闭的庭院使人们很容易跟踪中心内的东西,并保护周围的居民不受噪音的影响。这座25米高的盐筒仓就像建筑群中间的塔楼。
The individual buildings come together to form a clearly structured complex. Four buildings serving different functions are grouped around a spacious courtyard. The deliberate use of gaps opens up visual axes with the surrounding landscape and creates exciting spatial sequences. The enclosed courtyard makes it easy to keep track of things within the centre and protects the neighbouring residents from noise. The 25-metre tall salt silos stand like towers in the middle of the complex. 
 © Marc Lins
C.Marc Lins
高速公路维修中心的外观特点是混凝土、玻璃和铝的相互作用。该建筑设计为钢筋钢结构,具有最小的静力单元。基本结构的灵活性提供了许多修改的可能性,办公室侧翼在内部配置了轻巧的墙壁,在外墙上配置了带有玻璃窗的混凝土板。此外,该中心的开放式设计为建筑群内的未来扩张留下了很大的空间。该中心的整体设计已正式纳入沿地盘南面及西面的隔音屏障,通往A1高速公路及自由双程行车线。
The appearance of the motorway maintenance centre is characterized by the interplay of concrete, glass and aluminium. The building is designed as a reinforced steel structure with a minimum of static elements. The flexibility of the basic structures provides a lot of possibilities for modifications and the office wing has been furnished with lightweight walls in the interior and concrete lamella with glass windows on the façades. Plus, the open design of the centre leaves plenty of room for future expansions within the complex. The noise barriers running along the southern and western boundaries of the site to the A1 Motorway and the Freilassing Dual Carriageway have been formally integrated into the overall design of the centre. 
 © Marc Lins
C.Marc Lins
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Architects Marte.Marte Architects
Location Salzburg, Austria
Category Control Center
Area 5892.0 m2
Project Year 2015
Photographs Marc Lins

                    

举报

柒十二凉

什么也没写

1785 作品/ 0 人气

  • 别默默的看了,快登录帮我评论一下吧!:)

    注册 登录

    更多评论

    推荐作品


    相关文章

    下载

    加入到画夹管理

    添加画夹

    提示

    投稿

    rs@rushi.net

    交流反馈群

    715894730

    返回页面顶部
    开通如室年费VIP会员
    即可享受以下权益
    名师作品集订阅下载
    年更新300多名全球顶尖名师
    精品资料下载
    每日更新,已有百部精品资料
    名师与资料完善后,价格涨至699元/年