Modern Times Hotel Itten+Brechbühl

2016-08-04 22:00
 © Fernando Guerra | FG+SG
费尔南多·格拉
建筑师提供的文字说明。现代酒店是由ITTENBRECHBENHL的建筑实践设计的,并由主要的承包商HRS构成,现代酒店在维维镇上方的丘陵中享有完美的位置。它坐落在高速公路附近,方便开车,只有一个从查理卓别林博物馆的石头扔到山上,维维本身的心,以及著名的联合国教科文组织世界遗产景点。由于其高度可见的位置,在离开主道路后,建筑物似乎对其访客持开放的欢迎。现代酒店成为该地区的新门户,象征着查理·卓别林在维维的存在。
Text description provided by the architects. Designed by the architectural practice of IttenBrechbühl and constructed by the main contractor HRS, Modern Times Hotel enjoys a perfect location amongst the hills above the town of Vevey. It sits adjacent to the motorway for easy access by car, only a stones-throw from the new Charlie Chaplin Museum with the mountains, the heart of Vevey itself, and the famous UNESCO World Heritage site of the Lavaux vineyards closeby. Thanks to its highly visible location, the buildings seems to welcome its visitors with open arms just after they leave the main road. Modern Times Hotel has become a new gateway to the region and is emblematic of Charlie Chaplin’s presence in Vevey.
 © Fernando Guerra | FG+SG
费尔南多·格拉
在大自然的中心
At the very heart of nature
酒店位于北面主干道与城南安静住宅区之间,目前仍在开发中。由于其位置与山坡平行,建筑物本身既界定并保护了整个可建地区。
The hotel is located between the main roads to the north and the quiet residential quarter of the town to the south which is still under development. By way of its position, lying parallel to the hillside, the building itself both defines and serves to protect the whole of the buildable area of the site.
 © Fernando Guerra | FG+SG
费尔南多·格拉
 
 © Fernando Guerra | FG+SG
费尔南多·格拉
这座建筑被完美地嵌入到自然倾斜的地形中,充分利用它的浮雕,周围环绕着一个巨大的景观花园。在这座公园的中心,人们可以漫步在地中海的色彩之中,在酒店南面的主露台旁边有一个小池塘。在一个天篷的保护下,露台提供了伟大的景观,在山腰的“罗杰斯德纳耶”。
The building is perfectly embedded into the naturally sloping topography of the site taking full advantage of its relief and surrounded by a large landscaped garden. At the heart of this park one may walk amongst the colours of the Mediterranean and come across a small pond adjacent to the main terrace on the Southern aspect of the hotel. Protected by a canopy, the terrace offers great views to the mountainside of the “Rochers de Naye”.
 © Fernando Guerra | FG+SG
费尔南多·格拉
充满活力的立面
A dynamic facade
这座建筑沿着工地的长度延伸,但它的外墙被设计成一种元素的节奏,只有两条折叠式可以显示酒店的正门和餐厅的位置。环绕建筑物的金属丝带,否则会突出其水平性。暖色垂直玻璃的面板-棕色,青铜和灰色-给建筑一个优雅,但平静,性格。酒店的北外立面是一系列的平面,它们的外观会根据自己的特定观点而变化,同时也会随着自然光的变化而变化。
The building stretches along the length of the site but its façade has been designed as a rhythm of elements broken by only two folds which announce the main entrance to the hotel and the location of the restaurant. Ribbons of metal that run all around the building otherwise highlight its horizontality. Panels of warmly coloured vertical glazing– brown, bronze, and grey – give the building an elegant, yet calm, character. The northern façade of the hotel reads as a sequence of planes which change in their appearance according ones particular viewpoint and also with the changing natural light.
 © Fernando Guerra | FG+SG
费尔南多·格拉
 © Fernando Guerra | FG+SG
费尔南多·格拉
一系列环境
A sequence of surroundings
一楼是一个独特的开放空间,以主要接待、餐厅、酒廊和会议设施为特色。不同的活动独立于主要的酒店,让它全年都有自己的生活。不同空间的装饰因其独特的氛围而不同:在接待区,由艺术家查尔斯·摩根(Charles Morgan)委托、受卓别林(Chaplin)的“现代时代”(现代时代)启发的一座大型动态雕塑,为一个以黑白为主的调色板增添了金属色彩;在会议室里,一层优雅的实木橡木地板;清新而活泼的紫色、橙子和蓝色的颜色给酒廊酒吧带来了一种纽约人说话的感觉;餐厅的特色是凡尔赛的地板,它的气氛更贴切,大灯照亮了柔和的米色调色板,灰色点缀着蓝色和绿色。
The ground floor is a unique and open space featuring the main reception, restaurant, lounge bar, and conference facilities. The different activities function independently of the main hotel and allow it to have a life all through the year. The decor of the different spaces are distinguished by their own particular atmosphere: In the reception area, a large kinetic sculpture commissioned from the artist Charles Morgan and inspired by Chaplin’s  lm “Modern Times” adds metallic touches to a colour palette which is predominantly black and white; in the conference rooms, an elegant floor of solid oak; fresh and lively colours of purples, oranges, and blues give the lounge bar the feeling of a New York speakeasy; the restaurant features Versailles parquet flooring and its atmosphere is more intimate with large lamps illuminating a softer palette of beige and grey punctuated by blues and greens.
 © Fernando Guerra | FG+SG
费尔南多·格拉
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Architects Itten+Brechbühl
Location Chemin du Genévrier 20, 1806 Saint-Légier-La Chiésaz, Switzerland
Category Hotels
Area 11657.0 sqm
Project Year 2016
Photographs Fernando Guerra | FG+SG

                    

举报

高端电工吴

什么也没写

1803 作品/ 0 人气

  • 别默默的看了,快登录帮我评论一下吧!:)

    注册 登录

    更多评论

    推荐作品


    相关文章

    加入到画夹管理

    添加画夹

    提示

    投稿

    rs@rushi.net

    交流反馈群

    715894730

    返回页面顶部