Thistle 3DReid

2016-07-26 15:00
 © Cadzow-Pelosi
卡德佐-佩洛西
架构师提供的文本描述。3 DReid完成了一项新的健康计划
Text description provided by the architects. 3DReid have completed a new Health & Wellbeing Centre for the Thistle Foundation - a charitable organization who offer support to those with disabilities, enabling them to live independent lives, in their own homes.
 © Cadzow-Pelosi
卡德佐-佩洛西
新的设施位于最初的蒂尔基金会开发中心,现在是一个指定的保护区。在第二次世界大战结束时做出的一种慈善姿态,最初的计划包括103所房子,以一个典型的乡村式的安排,与艺术。
The new facility is located at the heart of the original Thistle Foundation development, now a designated Conservation Area. A philanthropic gesture, put in place at the end of the Second World War, the original scheme comprised 103 houses, in a model village-esque arrangement, with the Arts & Crafts-style Robin Chapel, at its heart (both now Listed developments). Pioneering at the time, the scheme was one of the first to be designed to cater for those with disabilities - specifically, injured returning service men.
 © Cadzow-Pelosi
卡德佐-佩洛西
该建筑的脚印被旋转了90度,形成了一个更能渗透到建筑物正面的公共领域,并改善了教堂的设置,同时在后方创造了一个安全的花园空间,取代了以前的一项不再适合目的、不符合经济要求的改造设施,以适应当前的需要。
Replacing a former facility that was no longer fit for purpose and uneconomical to reshape to suit current needs, the footprint of the building was rotated through 90 degrees, forming a more permeable public realm to the front of the building and improving the setting of the Chapel, whilst creating a secured garden space to the rear.
 
在双高的“枢纽”空间周围,固定了一系列配套设施,包括健身房、咨询室和训练室以及慈善机构的办公场所,该项目已被塑造成最适合前来参观的人。
Anchoring a series of complementary facilities, including a gym, consultation and training rooms and the Charity’s office accommodation, around a double-height ‘Hub’ space, the project has been shaped to best cater for those who come to visit.
 © Cadzow-Pelosi
卡德佐-佩洛西
通过广泛使用木材包层,无论是内外,该项目提供了一个温暖和诱人的环境,谁访问,他们中的许多人患有焦虑相关的条件。建立一个非体制和友好的存在有助于确保建造的环境不会使这些环境更加复杂,中心的设计仍然完全符合慈善的核心精神。
Through extensive use of timber cladding, both inside and out, the project offers a warm and inviting environment for those who visit, many of whom suffer from anxiety-related conditions. Crafting a non-institutional and friendly presence was instrumental in ensuring that the built environment did not compound these and that the design of the Centre remained completely aligned to the core ethos of the Charity.
 © Cadzow-Pelosi
卡德佐-佩洛西
经过保存和着色混合处理的压力,木材覆层将在整个使用寿命期间保持其当前的色调,在材料的内部和外部使用之间保持一致性,同时提供一个调色板,调色板与建筑物周围的环境保持一致。东面和西面延伸的鳍有助于减少太阳的增加和眩光,在一楼的办公空间,而覆层也集成了‘蒂索’标志。
Pressure treated with a blend of preservation and pigmentation, the timber cladding will retain its current hue, throughout its lifespan, maintaining consistency at the interfaces between the internal and external use of the material, whilst offering a palette that tonally aligns to the building’s surroundings. Extended fins to the East and West facades help reduce solar gain and glare, to the first floor office spaces, whilst the cladding also integrates the ‘Thistle’ logo.
 Context Plan
上下文计划
在外部,材料的调色板是通过使用砖瓦和预制混凝土完成的-选择来补充教堂的石材和周围房屋的正面。在一个在一定程度上反社会行为一直是一个历史性问题的地区,这些在底层的应用,提供了一种稳健的感觉,而不牺牲对发展的欢迎感。
Externally, the palette of materials is completed via use of brickwork and pre-cast concrete – selected to complement the stonework of the Chapel and rendered facades of the surrounding houses, respectively. Sited in an area in which some degree of anti-social behaviour has been a historic problem, the application of these, at ground floor level, offers a sense of robustness, without sacrificing the welcoming feeling of the development.
 © Cadzow-Pelosi
卡德佐-佩洛西
在内部,枢纽提供了建筑的主要重点。家具已被精心挑选,以提供一系列的座位类型和环境,为游客提供了一个选择最舒适的领域,以满足其他人,或放松。铰链式隔板位于枢纽的前面,允许这些房间向更广阔的空间开放或关闭,提供了使用上的灵活性。
Internally, the Hub provides the main focus of the building. Furniture has been carefully selected to offer a range of seating types and environments, that provide visitors with a choice as to the most comfortable area in which to meet others, or relax. Hinged partitions to the breakout spaces, fronting the Hub, allow these rooms to be open, or closed, to the wider space, offering flexibility in their use.
 © Cadzow-Pelosi
卡德佐-佩洛西
由于公共通道设施都位于地面,办公场所占据了大楼的上层,为员工提供了一定程度的隐私,同时也保持了一种连接的感觉,通过引入全高度屏幕俯瞰中央双高空间。
With the public-access facilities all situated at ground level, the office accommodation occupies the upper floor of the building, offering staff a degree of privacy, whilst still maintaining a connected feel, through the introduction of full height screens overlooking the central double-height space.
 
在开放式办公空间的标点上,蜂窝状的丙烯酸面板被用来形成“安静的吊舱”-在那里可以进行更敏感的讨论和电话-引入与公司核心品牌相一致的浓缩色彩块。
Punctuating the open-plan office space, honeycombed acrylic panels have been utilized to form ‘quiet pods’ – spaces in which more sensitive discussions and phone calls can take place - introducing concentrated blocks of colour, aligned to the core branding of the organization.
 © Cadzow-Pelosi
卡德佐-佩洛西
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Architects 3DReid
Location Edinburgh, United Kingdom
Category Wellbeing
Area 1700.0 sqm
Project Year 2016
Manufacturers Loading...

                    

举报

室内小萌新

什么也没写

1896 作品/ 0 人气

  • 别默默的看了,快登录帮我评论一下吧!:)

    注册 登录

    更多评论

    推荐作品


    相关文章

    下载

    加入到画夹管理

    添加画夹

    提示

    投稿

    rs@rushi.net

    交流反馈群

    715894730

    返回页面顶部
    开通如室年费VIP会员
    即可享受以下权益
    名师作品集订阅下载
    年更新300多名全球顶尖名师
    精品资料下载
    每日更新,已有百部精品资料
    名师与资料完善后,价格涨至699元/年