Ulumbarra Theatre Y2 Architecture

2016-07-11 17:00
 © Peter Clarke
彼得·克拉克
架构师提供的文本描述。建于1861年的桑德赫斯特监狱是一个俯瞰其城市的政府辖区的一部分。本迪戈高级中学围绕着高尔学院,在紧闭的校园里容纳了大约1800年的11岁和12岁的学生。2006年,监狱建筑群被转到学院,开始与学院和社区进行一段时间的磋商,以便将这一遗产清单设施改造成一个高质量的表演艺术公民中心。
Text description provided by the architects. Built in 1861 the Sandhurst Gaol stands as part of a government precinct overlooking its city. Bendigo Senior Secondary College surrounds the Gaol, hosting around 1800 year 11 and 12 students on a tight campus block. In 2006 the gaol complex was transferred to the college, beginning a period of consultation with the college and community on the adaptation of this heritage listed facility into a high quality civic centre for Performing Arts.
 © Peter Clarke
彼得·克拉克
乌伦巴拉剧院提供一系列的教学空间,涵盖酒店、音乐和表演艺术,所有这些都与一个四星级、1000个座位的社区剧院结合在一起。设施分布在4个主要层次(附加的后台组件)和总数约6,500平方米,遗产组成部分贯穿。它的目的是为学院创造一个中心心脏,连接校园设施和周围社区。这份简报的复杂性在于它包含了一个双重客户机构和该网站的社会历史,包括通常伴随着遗产建筑而构建的记忆。
Ulumbarra Theatre provides a series of teaching spaces across hospitality, music and performing arts all in conjunction with a 4-star rated, 1000 seat community theatre. Facilities are spread across 4 main levels (with additional backstage components) and totals around 6,500m2, with heritage components threaded throughout. It is designed to create a central heart for the college that connects to both the campus facilities and the surrounding community. The complexities of the brief come in with the incorporation of a dual client body and the social history of the site including the constructed memory that often comes with a heritage building.
 © Peter Clarke
彼得·克拉克
 
 © Peter Clarke
彼得·克拉克
该设计借鉴了监狱的传统,同时将监狱与社区的关系从监禁地转变为受欢迎的聚集地。在北面,新的阴阳面的中心是高尔路;邀请游客通过打破旧监狱墙。剧院的飞行塔和现代设施被故意设置在现场的后方,吸引着赞助人穿过前监狱的中心。
The design draws on the prison's heritage while inverting its relationship with the community from place of imprisonment to a welcome place of gathering. To the north, the new pubic face of the centre addresses Gaol Road; inviting visitors through a break in the old gaol wall. The Theatre's fly tower and contemporary facilities are deliberately located to rear of the site, drawing patrons through the heart of the former prison.
 © Peter Clarke
彼得·克拉克
 
 © Peter Clarke
彼得·克拉克
这段旅程通向连接乌伦巴拉新旧空间的中央大厅。当观察到南方增加了黑匣子招待翼时,戴高乐的辐射式五旬节计划就变得明显起来了。乌伦巴拉鼓励探索遗址的遗产,新的元素轻触旧。
This journey leads to central hall connecting Ulumbarra's old and new spaces. The Gaol's radiating Pentoville plan becomes apparent when viewing the addition of the black box hospitality wing to the south. Ulumbarra encourages exploration of the site's heritage with elements of the new lightly touching the old.
 © Peter Clarke
彼得·克拉克
通常情况下,居住者会受到新的刺激;从设置旧护卫塔的窗户到庭院玻璃上所能看到的监狱的倒影。调色板被故意限制;新的背景提供了一个当代的背景,使遗产元素保持其清晰度和地位。在Gaol‘s Kitchen花园外面,已经恢复了活力,形成了一个与学院中心机构相连的露天就餐区,创造了一种与学生身体的流畅互动。
Frequently occupants are given new incites; from windows that frame old guard towers to reflections of the gaol viewed in the glazing of courtyards. The palette is deliberately restrained; the new providing a contemporary backdrop that allows the heritage elements to retain their clarity and status. Outside the Gaol’s Kitchen Gardens have been reinvigorated to form an alfresco dining area that connects with the central body of the college, creating a fluid engagement with the student body.
通过与所有利益攸关方广泛合作,该机制的设计目的是将其固有的复杂性转化为机会。该计划允许不同的占用者同时作为独立用户或在合作中工作,学院的接待和艺术项目的整合对于项目的成功至关重要。
By working extensively with all stakeholders, the facility has been designed to turn its inherent complexities into opportunities. The planning allows for various occupants to work simultaneously either as independent users or in collaboration and the integration of the college’s Hospitality and Arts programs is crucial to the success of project.
 © Peter Clarke
彼得·克拉克
乌伦巴拉提供了独特的机会,使其学生既可以在与工业有关的环境中工作,也可以与世界一流的专业人员一起工作,这是由于乌伦巴拉的现有设施吸引了这一区域中心。
Ulumbarra provides unique opportunities for its students to work both in industry relevant environments and with world class professionals, attracted to this regional centre due to the facilities available at Ulumbarra.
 © Peter Clarke
彼得·克拉克
社区还可利用一系列设施,包括戏剧厅、舞蹈室和商业厨房。乌伦巴拉的改造确保了一个多余的遗产设施保留了一个公民的目的,并转化为一个丰富的社区资产,这在本质上既重视本迪戈的历史,也重视它的未来。
The community further benefits from access to a range of facilities including a drama room that doubles as a theatre, a dance studio and the commercial kitchens. Ulumbarra’s adaptation ensures that a redundant heritage facility retains a civic purposes and is transformed into an enriched community asset that intrinsically values both Bendigo's history and its future.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Architects Y2 Architecture
Location Bendigo, Victoria, Australia
Category Refurbishment
Area 6500.0 m2
Project Year 2016
Photographs Peter Clarke
Manufacturers Loading...

                    

举报

水田英松

什么也没写

1858 作品/ 0 人气

  • 别默默的看了,快登录帮我评论一下吧!:)

    注册 登录

    更多评论

    推荐作品


    相关文章

    下载

    加入到画夹管理

    添加画夹

    提示

    投稿

    rs@rushi.net

    交流反馈群

    715894730

    返回页面顶部
    开通如室年费VIP会员
    即可享受以下权益
    名师作品集订阅下载
    年更新300多名全球顶尖名师
    精品资料下载
    每日更新,已有百部精品资料
    名师与资料完善后,价格涨至699元/年