Campobaja Estudio Atemporal

2016-02-09 13:00
架构师提供的文本描述。坎波巴哈直接来自下加利福尼亚的恩塞纳达。不仅仅是一家餐馆提到了那里的食物制作方式,他们的想法是把一片巴哈送到墨西哥城的科洛尼亚罗马。
Text description provided by the architects. Campobaja comes directly from Ensenada, Baja California. More than a restaurant that references the way food is prepared there, the idea was to literally transport a piece of Baja to Mexico City’s Colonia Roma.
 © LGM Studio - Luis Gallardo
LGM工作室-Luis Gallardo
这个空间由两个层次组成:第一层是一条小的街道通道,带你到一个木制的有盖的门厅,这会产生一种最初的不确定感。第二层是在上楼梯时发现的,楼梯上有砖墙,完全改变了空间的感觉。高度急剧增加,覆盖结构呈现出明显的特征性。
The space is composed of two levels: the first is a small street access that brings you to a wooden covered foyer that creates an initial sense of uncertainty. The second level is discovered when going up a staircase that reveals a brick-wall and that completely changes the spatial perception. The height dramatically increases and the covering structure becomes protagonic.
 © LGM Studio - Luis Gallardo
LGM工作室-Luis Gallardo
这家公司是一群企业的一部分,这些企业是由一个拱形屋顶结构统一起来的,这个拱顶结构是由一个倾斜的屋顶改造和替代的,这个屋顶是指在恩塞纳达造船厂发现的大型仓库。这个新的盖子还能在允许自然采光、温度和通风调节方面加强气氛。
This establishment was part of a group of businesses that were unified by a single arched-roof structure that was reshaped and substituted by a pitched roof that references the big warehouses found on shipyards back in Ensenada. This new cover also functions to enhance the ambiance in terms of allowing natural lighting, and temperature and ventilation regulation.
 Axonometric B
轴测B
三分之二的布局是由这一新结构覆盖,它也将休息室和露台之间的空间与双层窗结构隔开,当完全打开时,将这两个空间结合在一起,形成一个单一的大厅。
Two thirds of the layout are covered by this new structure that also divides the space between the lounge and the terrace with a double-height window structure that, when fully opened, unifies both spaces creating a single hall.
 © LGM Studio - Luis Gallardo
LGM工作室-Luis Gallardo
在后面是厨房,餐厅的中心:允许通过窗玻璃接近产品和准备过程的空间。
In the back is the kitchen, the heart of the restaurant: a space that allow to get close to the products and the preparation process through a windowpane.
 © LGM Studio - Luis Gallardo
LGM工作室-Luis Gallardo
避免了场景装饰,决定留下材料为自己说话,以创造一个真实的体验。这样,空间就完全改变了,把客人带到了一个不同的地理位置。
Avoiding a scenographic decor, the decision was made to leave the materials to speak for themselves to create an authentic experience. Thus, the space was fully transformed to take the guest to a different geographical place.
 © LGM Studio - Luis Gallardo
LGM工作室-Luis Gallardo
 Section A-A
A-A节
材料回收是这个项目的关键。为了把握恩森纳达的本质,对家具和材料的选择进行了深入的研究和探索。
Material recycling was key in this project. To capture the essence of Ensenada, a thorough research and exploration was conducted in selecting the furniture and materials. 
 © LGM Studio - Luis Gallardo
LGM工作室-Luis Gallardo
地板、桌子、架子和长凳都是用回收的木头制成的,原来是用来拖曳渔船的;这些椅子增加了颜色,并与其他材料形成了对比,总有一天,这些椅子都会在巴哈的教室里使用。Campobaja提到了在下加利福尼亚制作食物的方式,目的是将一片巴哈运送到墨西哥城的科洛尼亚罗姆人。
The floor, tables, shelves and benches were made from recovered wood originally used to tow fishing boats; the chairs, that add color and create contrast with the rest of the materials, were all someday used in class-rooms in Baja. Campobaja references the way food is prepared in Baja California, the goal was to transport a piece of Baja to Mexico City’s Colonia Roma.
 © LGM Studio - Luis Gallardo
LGM工作室-Luis Gallardo
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

                    

举报

新世相

什么也没写

1835 作品/ 0 人气

  • 别默默的看了,快登录帮我评论一下吧!:)

    注册 登录

    更多评论

    推荐作品


    相关文章

    下载

    加入到画夹管理

    添加画夹

    提示

    投稿

    rs@rushi.net

    交流反馈群

    715894730

    返回页面顶部
    开通如室年费VIP会员
    即可享受以下权益
    名师作品集订阅下载
    年更新300多名全球顶尖名师
    精品资料下载
    每日更新,已有百部精品资料
    名师与资料完善后,价格涨至699元/年