Brothers Brewery + Juke Joint BBQ MA Studio

2016-01-27 17:00
 © Wendy Brandon
c.温迪·布兰登
 New Floor Plan
新楼面图则
架构师提供的文本描述。这个项目涉及到一个60年代的仓库的适应性再利用到一个工艺酿酒厂,餐厅,商业厨房和酒吧与北面的庭院和有盖的户外就餐区。
Text description provided by the architects. This project involved the adaptive reuse of a 1960’s warehouse into a craft brewery, restaurant, commercial kitchen and bar with a north facing courtyard and covered outdoor dining area.
这座建筑位于一个城市边缘地带,位于一个混合用途和住宅区的边界上,后者是维多利亚时代的特色住宅。建筑物的公共空间位于建筑物的后面,仓库和啤酒厂充当这些空间与街对面人物住宅之间的缓冲。这也有利于建筑物,新庭院空间,它整天接受阳光,保护不受盛行的风,是最远离民居。
The building is on a city fringe site located on the boundary of a mixed use and a residential zone, the latter dominated by Victorian character houses. The buildings public spaces are located at the rear of the building, the warehouse and brewery act as a buffer between these spaces and the character homes across the street. This also benefits the buildings new courtyard space, it receives sun all day, is protected from the prevailing winds and is furthest from the residential homes.
 Section AA
AA节
在这个室外空间里,我们用木材和景观来减轻旧仓库的坚硬表面,而在更大的范围内,庭院提供了一种从城市中放松的退却,并奖励那些热衷于寻找这个藏起来的地方的人。
In this outdoor space we used timber and landscaping to provide relief from the harder surfaces of the old warehouse, while on a larger scale the courtyard provides a relaxing retreat from the city and a reward for those keen to seek out this tucked away site.
庭院也为从停车场进入的顾客提供了热烈的欢迎,包括带着小孩的家庭,他们被一个沙坑和一个家庭友好的环境所诱惑。内部的一般适合是工业,但有一种温暖和诱人的感觉,虽然主要空间很大,但不是压倒性的。部分原因是酿酒厂和酒吧占据了旧仓库的一个中心区域,并将大面积的地板分成不同的区域,新的啤酒厂墙壁和酒吧是唯一被插入主空间的建筑元素。
The courtyard also offers a warm welcome to customers entering from the car park, including families with small children who are enticed with a sand pit and a family friendly environment. The general fit-out inside is industrial but with a warm and inviting feel and while the main space is large it is not overwhelming. This is in part due to the brewery and bar occupying a central area in the old warehouse and breaking up the large floor area into different zones, the new brewery walls and bar are the only built elements that been inserted into the main space.
 © Wendy Brandon
c.温迪·布兰登
 Section BB
BB节
啤酒厂的墙壁是简单的砖石砌块,高1.2米,盖上混凝土条的精瘦,将客户与酿造过程连接起来。虽然低岛式酒吧的设计比传统酒吧更非正式和更受欢迎,但酒吧工作人员在讨论广泛的啤酒品种的味道和复杂之处时,可以更容易地与顾客接触。
The brewery walls are simple masonry block, 1.2m high and capped with a concrete bar leaner, connecting the customers with the brewing process. While the low island type bar is designed to be more informal and welcoming than traditional bars, allowing bar staff to engage with customers more easily as they discuss the flavours and intricacies of the extensive beer range.
在餐厅和酒吧,现有的砖墙被喷砂和混凝土柱保留他们的不良油漆。相比之下,旧的办公室,现在的Juke联合服务,被赋予了较轻的触感。墙壁是瓷砖和柔和的颜色,给空间一个明显不同的外观和感觉。在Juke联合餐厅,一位酋长为顾客提供正宗的美式烧烤服务,然后他们可以在庭院里自由地找到座位,或者在餐厅区域找到许多座位选择之一。
In the restaurant and bar the existing brick walls were sandblasted and concrete columns retained their distressed paint. In contrast the old offices, now the Juke Joint servery, were given a lighter touch. The walls were tiled and softer colours used, giving the spaces a distinctly different look and feel. In the Juke Joint customers are served authentic American BBQ by one of the chiefs at a servery and are then free to find a seat in the courtyard or one of the many seating options in the restaurant area.
 © Wendy Brandon
c.温迪·布兰登
作为该项目的一部分,需要对建筑物进行结构升级,以适应新的用途,其中包括对新西兰建筑规范进行100%的地震加固。该建筑已经使用钢屋顶桁架支持锯齿屋顶,该项目的结构工程师插入了丰富的新钢在此和整个建筑物。
As part of the project a structural upgrade was required to accommodate the new use of the building, which included earthquake strengthening to 100% of New Zealand's building code. The building was already using steel roof trusses to support a saw tooth roof, the project’s structural engineer inserted an abundance of new steel alongside this and throughout the building.
所有的钢都被涂成黑色,旧的和新的都变模糊了,使新的钢看起来不那么引人注目。此外,新的钢梁被用作展示架和柱子,支撑有助于分隔空间或创造走廊。
All steel was  painted black, blurring both old and new and allowing the new steel to appear less obtrusive. In addition to this new steel beams are used as display shelves and columns and braces help divide spaces or create corridors.
这是一个项目,架构师和客户在整个项目中进行协作,共同领导漫长的官僚过程以及设计和建设阶段。作为一种架构实践,我们坚信合作的方式,当结果像这个结果一样富有成效时,我们总是感到振奋。
This is a project where the architect and the client collaborated throughout, navigating the long  bureaucratic process together as well as the design and construction phases. As an architecture practice we believe strongly in a collaborative approach and we are always heartened when the results are as fruitful as this one has been.
 North Elevation
北立面图
 East Elevation

                            
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

                    

举报

前沿分享

什么也没写

1749 作品/ 0 人气

  • 别默默的看了,快登录帮我评论一下吧!:)

    注册 登录

    更多评论

    推荐作品


    相关文章

    下载

    加入到画夹管理

    添加画夹

    提示

    投稿

    rs@rushi.net

    交流反馈群

    715894730

    返回页面顶部
    开通如室年费VIP会员
    即可享受以下权益
    名师作品集订阅下载
    年更新300多名全球顶尖名师
    精品资料下载
    每日更新,已有百部精品资料
    名师与资料完善后,价格涨至699元/年