Archive – Homestore - Kitchen Haptic Architects

2016-01-11 05:00
架构师提供的文本描述。档案馆坐落在兰斯盖特皇家港的维多利亚式双层拱门上,是一家以设计为主导的生活方式商店,具有斯堪的纳维亚人的影响力。该项目的目的是创造一个当代插入到历史织物与并列几何,材料和纹理。
Text description provided by the architects. Housed in a double storey Victorian arch on Ramsgate’s Royal Harbour, Archive is a design-led lifestyle store with a Scandinavian influence. The project’s intention was to create a contemporary insertion into the historic fabric with juxtaposing geometry, materials and texture.
 Diagram Concept
图概念
建筑的反应来自它的海滨位置和斯堪的纳维亚风格,有一系列倾斜屋顶的体积和表面,所有这些都是由一种材料制成的;桦木胶合板。地板、墙板、体积、展示单元和柜台都由哈普蒂奇详细设计,由当地一位木匠制作。
The architectural response draws from both its seaside location and Scandinavian ethos, with a series of pitched-roof volumes and surfaces, all created from a single material; Birch plywood.  The flooring, wall panelling, volumes, display units and counters were detailed by Haptic and crafted by a local carpenter.
 © Simon Kennedy
西蒙·肯尼迪
在底层,咖啡厅和零售空间聚集在一张长长的公用桌子周围。柜台、桌子和展示厅都以线性的方式排列,可以看到海港的景色。一个主要的音量形成了背景,其中有儿童玩具和书籍的雕刻空间,还有通往WC大厅的一扇谨慎的门。
At ground floor level, the café and retail space is gathered around a long communal table.  The counter, table and display spaces are arranged in a linear fashion, offering views out to the Harbour.  A primary volume forms the backdrop, with carved out spaces for children’s toys and books and a discreet door into the WC lobby. 
 Perspective

                            
儿童区、WC大厅和WC是一系列倾斜屋顶空间,通过一个连续的光槽相互连接,这突出了他们的截面关系。在主空间,一个铜照明网格被用作悬挂吊坠的框架。
The children’s area, WC lobby and WC are articulated as a series of pitched roof spaces, inter-linked by a continuous light slot, which highlights their sectional relationship. In the main space, a copper lighting grid is utilised as a framework to suspend pendants.
 © Simon Kennedy
西蒙·肯尼迪
楼上,双高拱形空间与棱角胶合板并置,容纳厨房和储藏室。
Upstairs, the double height arched volume is juxtaposed with an angular plywood form, that houses the kitchen and storage space. 
 © Simon Kennedy
西蒙·肯尼迪
座位区的定义是简单的吊坠照明,可以移动,以适应夜宵俱乐部,展览或其他社交聚会。这两层楼的设计都是灵活的;白天用作咖啡馆,白天零售,晚上用作活动。
The seating area is defined by simple pendant lighting, that can be moved around to suit evening supper clubs, exhibitions or other social gatherings. Both floors were designed to be flexible; used as a café and retail by day and for functions by night.
 © Simon Kennedy
西蒙·肯尼迪
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

                    

举报

上海大别也

什么也没写

1779 作品/ 0 人气

  • 别默默的看了,快登录帮我评论一下吧!:)

    注册 登录

    更多评论

    推荐作品


    相关文章

    下载

    加入到画夹管理

    添加画夹

    提示

    投稿

    rs@rushi.net

    交流反馈群

    715894730

    返回页面顶部
    开通如室年费VIP会员
    即可享受以下权益
    名师作品集订阅下载
    年更新300多名全球顶尖名师
    精品资料下载
    每日更新,已有百部精品资料
    名师与资料完善后,价格涨至699元/年