Habitual Restaurant Rife Design

2016-01-06 11:00
架构师提供的文本描述。西班牙著名厨师里卡德·卡马利亚第五次与Francesc RiféStudio合作设计了一家新的现代餐厅:习惯性餐厅。设计使用独特的概念,当代特色,和引人注目的特点贯穿始终。
Text description provided by the architects. Renowned Spanish chef Ricard Camarena teams up with Francesc Rifé Studio for the fifth time to design a new modern restaurant: Habitual. Designed using unique concepts, contemporary features, and striking characteristics throughout.
 Floor Plan

                            
利用“局部场”的概念,精确地选择各种元素,包括单一材料、杨木和烹饪学中最重要的形状-圆圈-已在整个餐厅中使用和实施,以创造一个温暖的空间,避免过度。墙上的圆孔创造了一种独特的氛围,让人想起一个盘子、一杯玻璃杯或一杯咖啡;它们是这个项目的指导方针。
Using the concept of “local field”, a precise choice of elements including a single material, poplar wood, and the most significant shape in gastronomy, the circle, has been used and implemented throughout the restaurant to create a warm space and to avoid excess. The circular holes in the wall create a unique atmosphere and are reminiscent of a plate, a glass, or a cup of coffee; they are the guidelines to the project.
 © Fernando Alda
(费尔南多·阿尔达)
这个名称习惯与口号的价值相联系:“舒适的食物”,并被选择来反映餐厅的特性:空间的奢华、温暖,以及一个干净无缝的餐厅空间特征的舒适整合。习惯性被设计成为一个舒适和温暖的地方。为了创造这一点,杨木一直被使用,缓解了噪音的问题,同时呈现出一个内部布局,这是一个元素的连续性和散发个性贯穿整个。
The name Habitual ties in with the values of the slogan: “Comfort food”, and has been chosen to reflect the identity of the restaurant: the luxury of the space, the warmness, and the cosy integration of the features for a clean and seamless restaurant space. Habitual has been designed to stand out as a place of comfort and warmth. To create this, poplar wood has been used throughout, easing the issue of noise, whilst at the same time presenting an interior layout that is a continuity of the elements and exudes personality throughout.
 © Fernando Alda
(费尔南多·阿尔达)
所有这些都是由里卡德工作的厨房的标志性符号所激发的,并被用作3D陶瓷元素。这些范围从:洋蓟,胡萝卜,鱼和肉类。
All of this has been inspired by the signature symbols of the kitchen that Ricard works, and has been used and created as 3D ceramic elements. These range from: artichokes, carrots, fish and meat.
 © Fernando Alda
(费尔南多·阿尔达)
从技术角度看,圆孔作为声音的传导体,融合并创造了一种独特的氛围。作为圆圈概念的延伸,习惯性的名字被印在陶瓷板上,而照明则被整合到天花板上的洞中。最后,洞大小不一,从小到大,同时也可以将酒瓶的瓶盖存放在更大的洞里,这些洞构成了鱼的形状。
The circular holes, from a technical point of view, contribute as conductors of sound, merging and creating a unique ambiance for those inside. As an extension of the idea of the circle, the name Habitual has been printed on ceramic plates, while lighting has been integrated into the holes in the ceiling. Finally, the holes range in different sizes from small to large, while it is also possible to store caps of wine bottles in the larger holes that make up a drawn fish figure.
 © Fernando Alda
(费尔南多·阿尔达)
餐厅内部的洞口创造了一种好奇心,让餐厅的客人可以向外窥视,而外部的过客则可以在不需要传统窗户的情况下窥见室内的亲密环境。这一独特的功能也用于客人的座位,客人的座位在一米高。
Creating a sense of curiosity, the holes inside the restaurant allow restaurant guests to peer outside, and for outside passers by to catch a glimpse of the intimate setting inside without the need for traditional windows. This unique feature is used in the seating of the guests too, with guests seating at a metre height. 
 © Fernando Alda
(费尔南多·阿尔达)
为了向过去致敬,屋顶的红色管状管道和原来的结构仍未被发现和完好无损。这里唯一的变化是照明的小洞,其余的照明被放置在悬空白炽灯中,为餐厅客人创造了浪漫的家庭环境,以及室内的亲密照明。
Paying homage to the past, the red tubular pipes of the roof and the original structure have remained uncovered and intact. The only change here are small holes for the lighting, with the rest of the lighting placed in suspended incandescent lamps, creating a romantic homely setting for restaurant guests, and an intimate lighting inside.
 © Fernando Alda
(费尔南多·阿尔达)
正面的一侧隐藏着两个附件:一个用于烹饪课程,另一个用作仓库。这两个区域都有带旋转门的前部通道,并通过玻璃门进入。
The side of the facade hides two annexes: one of them for cooking classes and the other one used as a warehouse. Both areas have front access with pivoting doors, and are accessed via glass doors.
 © Fernando Alda
(费尔南多·阿尔达)
该餐厅位于购物中心内,占地300平方米,可同时容纳120名客人。
The restaurant is located inside a shopping centre and has an area of 300 square metres, with enough space to accommodate up to 120 guests at any one time. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Architects Rife Design
Location Carrer de Jorge Juan, 19, 46004 València, Valencia, Spain
Category Restaurant
Architect in Charge Frances Rifé
Area 300.0 sqm
Project Year 2015
Photographs Fernando Alda

                    

举报

Artful Dodger

什么也没写

1799 作品/ 0 人气

  • 别默默的看了,快登录帮我评论一下吧!:)

    注册 登录

    更多评论

    推荐作品


    相关文章

    下载

    加入到画夹管理

    添加画夹

    提示

    投稿

    rs@rushi.net

    交流反馈群

    715894730

    返回页面顶部
    开通如室年费VIP会员
    即可享受以下权益
    名师作品集订阅下载
    年更新300多名全球顶尖名师
    精品资料下载
    每日更新,已有百部精品资料
    名师与资料完善后,价格涨至699元/年