Kofinas Ron Shenkin Studio

2016-01-05 22:00
架构师提供的文本描述。多年来,泽尔·莫什的文献委员会一直试图创造一次光荣的历史展览。这是一座废弃的老建筑,激发了这一想法。当地的一群企业家对这座特殊的建筑有着特殊的感觉,他们出生和长大都是在泽尔莫什,他们觉得这有很大的潜力。
Text description provided by the architects. For many years, the Documentation Committee of Tzur Moshe sought to create an honorable exhibit of its history. It was an old, abandoned building that sparks the idea. A group of local entrepreneurs had a special feeling about this specific building, they were born and raised in Tzur Moshe, and felt it has a great potential.
文件委员会和企业家小组决定合作,并利用罗恩·申金设计和建筑工作室的专业帮助。
The Documentation Committee and the entrepreneurs group decided to cooperate, and use the professional help of Ron Shenkin’s Studio for Design and Architecture. 
 © Shai Epstein
(Shai Epstein)
他们以一种协调的方式,共同规定和描绘了当前历史和现在的指导方针。这个想法是一家咖啡馆,旁边是一个博物馆和一个文献中心。在研究了这栋建筑最初的19世纪40年代的规划和作为面包店的历史之后,它决定保留和恢复原来的建筑,并删除这些年来建造的新建筑。
Together they specified and delineate guidelines to present history and the present in a harmonized way. The idea was a café, alongside a museum and a documentation center. After studying the building’s original 19'40s plans and its history as a bakery, it was decided to preserve and restore the original building, and removing the new structural additions built over the years.
 © Shai Epstein
(Shai Epstein)
结构
The Structure
入口处的欢迎室展示了来自Tzur Mohe定居点时期的不同历史物品、图像和视频,以及更多的最新社区信息。此外,还决定提供计算机站,供公众浏览令人难忘的文件和图像。
A welcoming room at the entrance display different historical items, images and videos from Tzur Moshe's settlement period, and more current community information. In addition, it was decided to provide computer stations for the use of public for browsing memorable documents and images.
所有在这个空间使用的椅子和桌子的设计,使他们可以重新安排,以适应不同的需要,为不同的场合。如果需要的话,空间可以关闭,以便更亲密,因为这个房间有时被用来举行议会和社区的会议。
All chairs and tables used at this space designed so they can be rearranged to accommodate different needs for different occasions. If required, the space can be closed for more intimacy, as this room is sometimes used for meetings of the council and community.
 © Shai Epstein
(Shai Epstein)
作为咖啡馆主要用餐区的中央开放空间。木制架子展示古董物品和书籍,作为模块隔断来定义和划分空间,创造了一个动态空间,可以根据空间的特定用途重新排列。
The central open space used as the main dining area of the café. Wooden shelves displaying antique items and books used as modular partitions to define and divide the space, creating a dynamic space that can be rearranged according to a specific use of the space. 
从原来的Tabun烤箱(一种用于烘焙面包和沥青的粘土炉)的砖块,作为窗口门槛和条形结构的重复使用。酒吧后面是一个双向金属橱柜,面向餐厅空间的开放式货架,设计成模块化,能够以各种方式展示不同的物品。
The bricks from the original Tabun oven (a clay stove used for baking bread and pitta) reused for the window thresholds and at the bar structure. Behind the bar is a two-way metal cabinet with open shelves facing the restaurant space, designed to be modular to enables various ways of displaying different items.
 Floor Plan

                            
厨房的设计周密规划,效率高,包括公用设施门道,单独的入口,以及卡车和供应商的停车位。
The kitchen was designed with careful planning and efficiency, which includes utility doorways, a separate entrance, and parking for trucks and suppliers.
在厨房的旁边,在大楼的北边,有办公室和洗手间,可以方便地从就餐区和院子进入。
Next to the kitchen, at the north part of the building, located are the office and the restrooms, allowing an easy access from dining area and the yard.
 © Shai Epstein
(Shai Epstein)
朝北朝四合院的大窗户由五个独立的门组成,每扇门都是在一个中轴上旋转和连接的。这种独特的设计允许自然的间接光通过。一种由历史照片形成的金属激光切割元素的展示。
A large window facing north towards the courtyard consists of five separate doors, each rotating and connected on a central axis. This unique design allows natural indirect light to pass through. A display of metal laser-cut elements shaped from historic photos displayed over the window.
 © Shai Epstein
(Shai Epstein)
珀戈拉位于建筑物的北部,使建筑物本身能遮挡户外就餐区。院子的上方是一个美丽的宝莲花,它由柱子支撑,顶部有一个轻微的弯曲,像一朵花。从不同方向走来的几条小径通向这座建筑,伴随着花坛和植被。
The pergola located at the north part of the building, so that the building itself shade over the outdoor dining area. Over the courtyard is a beautiful pergola, the pergola supported by posts, which designed with a slight bend at the top and resemble a flower. Several trails from different directions are leading to the building accompanied by flower beds and vegetation.
 © Shai Epstein
(Shai Epstein)
科菲纳斯背后的理念和设计分享了对小镇历史和赞助者的尊重和欣赏,在访问科菲纳斯时,客人们吸收了创建Tzur Moher的历史。它是一个与社区合作和为社区服务的文化和社区聚会场所。
The idea and design behind Kofinas share respect and appreciation to town's history and funders, when visiting Kofinas, guests absorb the history behind the establishment of Tzur Moshe. It is a cultural and communal meeting place which collaborates with and for the community.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

                    

举报

喬喬不姓喬

什么也没写

1749 作品/ 0 人气

  • 别默默的看了,快登录帮我评论一下吧!:)

    注册 登录

    更多评论

    推荐作品


    相关文章

    下载

    加入到画夹管理

    添加画夹

    提示

    投稿

    rs@rushi.net

    交流反馈群

    715894730

    返回页面顶部
    开通如室年费VIP会员
    即可享受以下权益
    名师作品集订阅下载
    年更新300多名全球顶尖名师
    精品资料下载
    每日更新,已有百部精品资料
    名师与资料完善后,价格涨至699元/年