IA House Joannon Arquitectos

2016-01-07 09:00
架构师提供的文本描述。客户是一家著名的艺术画廊,他们认为这里有一个没有资本的亲密空间,也可以给艺术家、朋友和家人。
Text description provided by the architects. The client is a renowned art gallery, which thought there this place to have an intimate space which does not have the capital and also be given to artists, friends and family.
 © Ignacio Infante Cobo
伊格纳西奥·因凡特·科博
这一地区风景秀丽,可以俯瞰太平洋,这里曾是捕鲸中心,现在是一座向游客开放的博物馆。你也可以看到渔民和潜水群的出口和入口,这是因为沉船的存在和其水域的高度透明性。
The area has a picturesque setting with panoramic views of the Pacific Ocean where stands the former whaling Quintay, now a museum open to tourists views. Also you can see exits and entrances of fishermen and boat dives groups, due to the existence of sunken ships and high transparency of its waters.
 Floor Plan

                            
只有通过一条连接城镇上层街道和同一海湾的走道才能获得土地。在这条路线的中间,在渔民的房子之间,是工作的地方。这条通道交通繁忙,特别是在夏季。
Access to land is only through a walkway that connects the upper streets of the town with the same cove. In the middle of this route, between houses of fishermen, is the place of work. This passage has heavy traffic, especially in summer times.
 © Ignacio Infante Cobo
伊格纳西奥·因凡特·科博
这是一个基本的条件,当设计新的体积和它与周围环境的关系,寻求保护和给予这个房子的内部在这个非常繁忙的边界的隐私。
This is a fundamental condition when designing the new volume and its relationship with the surrounding environment, which seeks to protect and give privacy to the interior of this house on this very busy border.
 
内部空间导致了它们与构成本卷所依据的支撑的“四边”之间的关系;
The interior space is resulting in their relationship with the "four edges" that make up the support on which this volume is based;
第一边缘(南),从人行道进入陆地。它被决定创建一个封闭和密封的正面,以实现内部的亲密,但尽可能高,以捕捉运行在天窗自然光冬天。
First edge (south), access to the land from the walkway. It was decided to create a closed and sealed facade, to achieve intimacy of the interior, but as high as possible, to capture run through a skylight natural light winter.
 © Ignacio Infante Cobo
伊格纳西奥·因凡特·科博
第二边缘(东),进入内部。它被决定创造特定的开放空间,允许在早上进入自然光,并保持与邻居的隐私。
Second edge (east), access to the interior. It was decided to create specific openings, to allow access to natural light in the morning, and maintaining privacy in relation to neighbors.
 
第三边(北),绿色悬崖。它决定把里面尽可能高的边缘,这样,通过一个大窗口,它被设计成一个大绿色的盒子,其中主持主房间。
Third edge (north), green cliff. It was decided to give the inside as high as possible to the edge, so that through a large window, it is framed as a big green box, which presides over the main room.
 © Ignacio Infante Cobo
伊格纳西奥·因凡特·科博
第四边缘(西),太平洋。它决定创造大部分视觉和物理开放(到露台),在内外之间产生连续性,从而增强全景海洋景观,并重视以前的捕鲸。
Fourth edge (west), Pacific Ocean. It was decided to generate most visual and physical opening (to the terrace), to generate a continuity between the inside and the outside, and thus enhance the panoramic ocean views and to value the former whaling.
为了最大限度地扩大内部,并保持一个单一的空间,一个阁楼项目为2人,位于厨房,这是通过一个滑动梯子。
To maximize interior, and maintain a single space, a loft project for 2 people, located on the kitchen, which is accessed through a sliding ladder.
 © Ignacio Infante Cobo
伊格纳西奥·因凡特·科博
阁楼是在一个非常经济和有效的热建造,其中面板是使用了162毫米和116毫米的地板,墙壁和屋顶。用于设置低e玻璃立面,提高了35%的保温能力.此外,它有助于减轻负担,太阳辐射进入DVH。墙面和屋顶的地板都涂上松木,打磨和处理松木表面,都用天然油和蜡质涂上了一种产品。
The Loft was built in a very economical and efficient thermally, for which panels were used Sip of 162mm and 116mm for the floor and walls and roof. For setting Low-e glass facade, improved by 35% thermal insulation capacity installed. Further it contributes to reducing the burden, solar radiation enters through the DVH. Both floor panels, wall and roof, were coated with pine wood, planed and treated pine exterior, all painted with a product based on natural oils and waxes.
 © Ignacio Infante Cobo
伊格纳西奥·因凡特·科博
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Architects Joannon Arquitectos
Location Puchuncavi, Chile
Category Houses
Architect in Charge Nicolás Joannon A, Eugenio Joannon R
Area 60.0 sqm
Project Year 2014
Photographs Ignacio Infante Cobo

                    

举报

广东小飞哥

什么也没写

1806 作品/ 0 人气

  • 别默默的看了,快登录帮我评论一下吧!:)

    注册 登录

    更多评论

    推荐作品


    相关文章

    下载

    加入到画夹管理

    添加画夹

    提示

    投稿

    rs@rushi.net

    交流反馈群

    715894730

    返回页面顶部
    开通如室年费VIP会员
    即可享受以下权益
    名师作品集订阅下载
    年更新300多名全球顶尖名师
    精品资料下载
    每日更新,已有百部精品资料
    名师与资料完善后,价格涨至699元/年