SlrSrf Open Source Architecture

2015-12-18 20:00
 © Benny Chan / Fotoworks
陈方安生/食物工场
架构师提供的文本描述。SlrSrf是一个将性能特性嵌入到体系结构表面的紧凑项目。优化屋顶作为光伏发电的太阳能接收面,产生450平方英尺(42平方米)的增加和翻新加州卡尔弗市现有房屋的形式。
Text description provided by the architects. SlrSrf is a compact project that embeds performance characteristics into the architectural surface. Optimization of the roof as a solar receiving surface for photovoltaic electrical production generates the form of the 450 square foot (42m2) addition and renovation of an existing house in Culver City, California.
 © Benny Chan / Fotoworks
陈方安生/食物工场
将客户想要创建净零电耗的愿望与表单的生成结合起来,提供了一种将性能与建筑实体的雕塑性相结合的机会性策略。
Coupling the client's desire to create a net zero electrical consumption with the generation of the form provides an opportunistic strategy to integrate performance with the sculptural nature of the architectural entity.
 © Benny Chan / Fotoworks
陈方安生/食物工场
附加的屋顶覆盖光伏板的方向优化,以接收最大的太阳能,为全球位置正向南和角度从地平线17度。屋顶表面面积的大小,以适应所需数量的光伏电池板,从而造成一个悬垂在北面。
The orientation of the addition's roof covered with photovoltaic panels is optimized to receive maximum solar energy for the global position facing due south and angled 17 degrees from the horizon. The roof surface area is sized to fit the required quantity of PV panels, thus creating an overhang on the north facade.
 First Floor Plan
一层平面图
因此,北墙被加厚,提供了将通常在阁楼中的机械系统重新定位到加厚的正面的机会,从而使室内环境的天花板更高,以增加光和空气的运动。一个大的朝北的窗口创造了一个视觉连接之间的儿童游戏室和外部露台空间,同时允许充足的间接日光。
As a result, the north wall is thickened providing an opportunity to relocate the mechanical systems typically in the attic into the thickened facade, thus leaving the ceiling of the interior environment higher for increased light and air movement. A large north-facing window creates a visual connection between the children's playroom and the exterior patio space while admitting ample indirect daylight.
 © Benny Chan / Fotoworks
陈方安生/食物工场
随着增加,重心转移到房子的后面。一个新的楼梯位于现有的和新的加载物之间的双高度的空隙中,同时在一楼和二楼之间建立一个视觉和空间的连接。
With the addition, the center of gravity shifts towards the rear of the house. A new stair is located in the double-height void between the existing and new addition and simultaneously re-centers the house while creating a visual and spatial connection between the first and second floors.
 Longitudinal Section

                            
新的楼梯位于以前的图书馆,但不是取代或缩小它,楼梯是与图书馆的书架。这种新的楼梯架混合结构将楼梯的立管和书架的垂直支撑结合在一个渐变的组织结构中,逐渐向主生活空间开放。
The new stair is located where the library was previously, but instead of displacing or shrinking it, the stair is integrated with the library shelves. The new stair-shelf hybrid combines the stair's risers with the bookshelf vertical supports in a gradient organization that gradually opens toward the main living space.
 © Benny Chan / Fotoworks
陈方安生/食物工场
由巴西樱桃木组成的楼梯/架子系统的重要性,表现为在新增加的房子和现有的房子之间架起了一个独特的系统。新楼梯/架子/浴室核心的区别突出了新中心的重点。
The materiality of the stair/ shelving system, consisting of Brazilian Cherry wood, expresses itself as a distinct system bridging between the new addition and existing house. The distinction of the new stair/ shelf/ bathroom core emphasizes the focal point for the new center of the house.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Architects Open Source Architecture
Location Culver City, United States
Category Extension
Area 182.0 m2
Project Year 2013
Manufacturers Loading...

                    

举报

水田英松

什么也没写

1858 作品/ 0 人气

  • 别默默的看了,快登录帮我评论一下吧!:)

    注册 登录

    更多评论

    推荐作品


    相关文章

    下载

    加入到画夹管理

    添加画夹

    提示

    投稿

    rs@rushi.net

    交流反馈群

    715894730

    返回页面顶部
    开通如室年费VIP会员
    即可享受以下权益
    名师作品集订阅下载
    年更新300多名全球顶尖名师
    精品资料下载
    每日更新,已有百部精品资料
    名师与资料完善后,价格涨至699元/年