LA House Eran Binderman + Rama Dotan

2015-12-19 20:00
架构师提供的文本描述。在购买了建造未来住宅的地皮后,业主们到达了决定谁将成为建筑师的困难时刻。他们决定发起一场比赛。化学反应立刻就开始了。我们(建筑师)提出了四种可能的方案,包括家庭模型和程序。第一个程序是立即选定的,其余的都是历史。
Text description provided by the architects. After purchasing the plot for the construction of their future home, the owners reached the difficult point of deciding who's gonna be the architect. They decided to initiate a competition. The chemistry was immediate. We (the architects) presented four possible alternatives, including home models and programs. The first program was selected immediately, and the rest was history.
 © Oded Smadar
欧德·斯马达尔
在这所房子的各个阶段,修缮工作的过程是非常清楚的。业主们都渴望创造一个以最大限度的谦逊和温暖给予自由和空间感的家。这就产生了​​这个“地中海村庄”的想法,它深深植根于周围的倾斜地带。缺乏形式是整个设计的基石。(其中一幅图片是设计完美T恤的想法)。
The process of working on the house was very clear throughout all its stages. The owners shared the desire to create a home that will give a sense of freedom and space with maximum modesty and warmth. This created the idea of ​​a "Mediterranean village" which is rooted strongly in the slanted ground surrounding it. The lack of formality was the foundation stone of the whole design. (One of the images was the idea of designing the perfect T-Shirt).
 Floor Plan

                            
创作过程包括定期的会议,我们建筑师,提出了每次会议的“品尝菜单”,目的是试验材料,空间,形状和纹理。每次“用餐”结束时,都会为下一次会议作出决定并进行消化。渐渐地,“村”就这样被创造出来了。建筑的工作是精炼和清洁的想法,以创造最准确的产品可能。
The creative process involved regular meetings in which we, the architects, proposed a "tasting menu" per meeting for the purpose of experimenting materials, spaces, shapes and textures. At the end of each "meal", decisions were taken and digested for the next meeting ahead. Gradually, in this way, the "village" was created. The Architectural work was refining and cleaning the ideas, in order to create the most accurate product possible.
 © Oded Smadar
欧德·斯马达尔
房子由三个翅膀组成,与花园紧密相连;公共(团聚),私人(游戏和睡眠)和服务(功能)。机翼之间的连接使得“聚在一起”和“分开”与房子里的人数有关。自然光和自然渗透到每一个角落,模糊了内外的界限。
The house consists of three wings very strongly connected to the garden; Public (togetherness), private (play and sleep) and service (functionality). The connection links between the wings allow the "togetherness" and the "apart" in relation to the amount of people in the house. Natural light and nature penetrates to every corner and blur the boundaries between inside and outside.
 © Oded Smadar
欧德·斯马达尔
通过橄榄林宽敞的入口允许自由选择。在穿过鱼塘的入口处尽头,矗立着一个手工制作的金属门。在这扇门的后面,一个地中海内部的庭院打开了,露出了内饰。这时,来访者可以随心所欲地闲逛。没有正式的入口,也没有前门。主空间立即打开,无尽的游泳池和地平线。
The spacious entrance through an olive grove allows freedom of choice. At the end of the entrance path, which passes through fish ponds, stands a metal handmade artisan gate. Behind this gate, an inner Mediterranean courtyard opens up revealing the interiors. At this point the visitor can wander off where he pleases. There is no formal entrance and there is no front door. The main space opens immediately with the endless pool and the horizon.
 © Oded Smadar
欧德·斯马达尔
主要空间是生活区,聚集家人和朋友。里面有一个大图书馆和不同的座位区,周围是360度的绿色。它是一座独立的亭子,坐落在花园里。当坐在里面的时候,房子完全消失了。
The main space is the living area gathering the family and friends. It contains a large library and different seating areas surrounded by 360 degrees of green. It is built as an individual pavilion sitting in the garden. While seated in it, the house completely disappears.
 Floor Plan

                            
厨房是房子的中心-就像典型的以色列住宅一样。餐厅就在这个空间里,没有一个正式独立的空间。从炉子里出来的食物直接放在一盏巨大的摩洛哥“千星”灯下的桌子上。
The kitchen is the center of the house- as in a typical Israeli home. The dining is in this space without a formal detached space of its own. The food coming out of the stove goes directly to the table seated under a huge Moroccan "thousand stars" lamp.
儿童房间被设计成“游戏”区。他们都向提供私人户外区域的花园伸出手来。共享的空间都是关于游戏和乐趣的。
The children rooms were designed as "play" area. They all reach out to the garden offering private outdoor areas. The shared space is all about play and fun.
 © Oded Smadar
欧德·斯马达尔
主套房是一个宁静的岛屿。睡觉的地方都是单色材料。床墙的背面由木工激光切割而成,以突出花园的形象。植被到达并接触到空间。后面的区域:浴室和衣服都是单独设计的。
The master suite is an island of calmness and quiet. The sleeping area is all monochrome materials. The back of the bed wall is made of carpentry laser cut to project back the image of the garden. The vegetation reaches and touches the space. The Area in the back: bathroom and dressing were each designed separately functioning individually.
 © Oded Smadar
欧德·斯马达尔
地下室是关于惊喜的,是从休息室和俱乐部世界衍生出来的。地下世界与上面平静的地中海村庄平行存在的想法很有趣。
The basement is all about surprise and is derived from the lounge and clubbing world. The idea of the underground world existing in parallel with the calm Mediterranean village above was intriguing.
 © Oded Smadar
欧德·斯马达尔
该花园曾作为一个总体设计规划,但也非常特别和具体的地点。地形的高度倾斜具有挑战性。我们提出了使用花园的不同想法,并根据其用途设计了各个区域:娱乐场所、篝火区、游乐区、动物住宅、果园、餐厅、独立亭子、瑜伽等。
The garden was planned once as a total design but also very particular and site specific. The high slant of the topography was challenging. We proposed different ideas of using the garden and designed each area according to its use: Entertaining, Bonfire, play area, Animal house, an orchard, dining, detached pavilion, yoga etc…
这所房子和它的内部装饰都是为了创造一个收藏品。家具和艺术是从不同的公司和风格中挑选出来的,它们和谐地一起工作。使用的材料是一个非常广泛的调色板,在这个过程中进行了大量的实验。
The dressing of the house and its interiors were all about creating a collection. Furniture and art were chosen from different companies and styles all working together in harmony. The materials used were of a very wide palette with quite a lot of experimentation was done in the process.
 © Oded Smadar
欧德·斯马达尔
主要的挑战是将这个过程和我们自己从已知的过程中解放出来,从而为这个项目形成一个新的和个人的词汇。
The main challenge was liberating the process and ourselves from the known process thus forming a new and personal vocabulary to this project.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

                    

举报

室内小萌新

什么也没写

1896 作品/ 0 人气

  • 别默默的看了,快登录帮我评论一下吧!:)

    注册 登录

    更多评论

    推荐作品


    相关文章

    下载

    加入到画夹管理

    添加画夹

    提示

    投稿

    rs@rushi.net

    交流反馈群

    715894730

    返回页面顶部
    开通如室年费VIP会员
    即可享受以下权益
    名师作品集订阅下载
    年更新300多名全球顶尖名师
    精品资料下载
    每日更新,已有百部精品资料
    名师与资料完善后,价格涨至699元/年