House in Castelo Melhor CorreiaRagazzi Arquitectos

2015-12-20 13:00
 © Luis Ferreira Alves
路易斯·费雷拉·阿尔维斯
架构师提供的文本描述。周围环境的特征明显地充满了乡村方面,显示出低建筑密度,那里的建筑物很少有超过一层,并面临着广阔而非凡的自然景观。
Text description provided by the architects. The characterisation of the surroundings is clearly filled with rural aspects, revealing a low construction density, where the buildings rarely have more than a floor and are confronted with a vast and extraordinary natural landscape.
 © Luis Ferreira Alves
路易斯·费雷拉·阿尔维斯
拟建造的房屋旨在与周围的景观建立视觉联系,主要是城堡和以橄榄树或杏仁树种植的令人震惊的山谷。另一方面,在这片地形的中心有一种特殊的存在,具有相当有趣的特征,既有其父爱性质,也有保护方面的美和兴趣,这是石材-花岗岩和石板的脱粒场,具有巨大的尺寸和相当有趣的设计。脱粒地板本身有15米乘15米。
The house to be constructed intends to establish a visual relation with the surrounding landscape, mainly the castle and the astonishing valleys planted with olive trees or almond trees. On the other hand, in the centre of this terrain there is a particular pre-existence with rather interesting characteristics, both for its patrimonial nature, and for the beauty and interest in safeguard, which is the threshing-floor in stone - granite and slate, in pieces of huge dimensions and a rather interesting design. The threshing-floor itself has 15m by 15m.
 © Luis Ferreira Alves
路易斯·费雷拉·阿尔维斯
出于这个原因,我们的意图是把房子放在比这个高一点的地方,把它从脱粒场上放出来,这样它就不会变形,这样它就可以用作休息的地方,作为一个室外露台,作为一个明确的平台,根据它的测量和靠近它的房子,但同时也有一些正式的自主权。
For this reason, the intention is to set the house on a slightly higher level than this one, releasing it physically from the threshing-floor so that it wouldn’t pervert it and so that it can use it as a resting place, as an outside terrace, as a well-defined platform, whereby the house is implanted according to its measures and close to it, but with some formal autonomy at the same time.
 Floor Plan

                            
在其植入的决定中也极为重要的是,这套装置将保证维持大多数树木,使房子被植被包围,就像在现有的照片中所能看到的那样。
It was also extremely important in the decision of its implantation the fact that the set would guarantee the maintenance of the majority of the trees, leaving the house surrounded by vegetation as it is possible to see in the photos of the existing.
 © Luis Ferreira Alves
路易斯·费雷拉·阿尔维斯
这所房子由一层楼组成,主要入口实际上是在地形入口的螺纹处,尽管有几扇窗户可以直接进入外部。
This house is composed by one floor with the main entrance practically in the threading of the terrain’s entrance, although there are several windows that allow the direct access to the exterior.
 © Luis Ferreira Alves
路易斯·费雷拉·阿尔维斯
在外部使用的材料是:页岩的砌体与现场存在的砌体相同,覆盖了所有的结构墙;下面和上面可见的板的白色混凝土;混凝土将用木板围封,不经过任何修整,这样就可以印在木材的纹理上。
The materials used on the exterior are: shale’s masonry identical to the one existent on the site, covering all of the structural walls; the white concrete for the lower and upper slabs that are visible; the concrete will be coffered with wood boards without any finishing so that it can be printed on it the wood’s texture.
 
在室内,社交区是一种开放空间,它与厨房直接相连,与三间卧室、壁橱和浴室的私人区域之间存在着一种疯狂的隔阂,即实现这一转变的元素是一个更亲密的起居室。壁炉的音量进行这种分隔,同时连接两个房间的视觉,因为它是为双方工作。这一卷将有一个特殊的主角在空间。这里也有天顶照明,因为它是房子最内部的部分
 On the interior, the social zone works as a kind of open space and there is a franc division between this which is directly connected with the kitchen and the more private zona with three bedrooms, closets and bathrooms, being that the element that does this transition is a living room with a more intimate character. The fireplace’s volume does this separation, while connecting both rooms visually, since it works for both sides. This volume will have a particular protagonism in the space. Here there is also zenithal lighting, since it’s the most interior part of the house
 © Luis Ferreira Alves
路易斯·费雷拉·阿尔维斯
该国这一地区的传统隔离墙在所有周边地区都得到了修复。房子的轻盈是由于四角的破碎而更加突出的,由于不同的原因,不对称,或者寻找景观框架,因为主要的风,甚至阳光照射。
The existing walls, traditional in this area of the country, are rehabilitated in all of the surrounding terrain. The lightness of the house is accentuated by its fragmentation on the four corners, asymmetric for different reasons, either looking for a landscape framing, due to the dominant winds or even sun exposure.
 © Luis Ferreira Alves
路易斯·费雷拉·阿尔维斯
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Architects Correia/Ragazzi Arquitectos
Location Castelo Melhor, Portugal
Category Houses
Area 227.0 sqm
Project Year 2014
Photographs Luis Ferreira Alves

                    

举报

阿达

什么也没写

1774 作品/ 0 人气

  • 别默默的看了,快登录帮我评论一下吧!:)

    注册 登录

    更多评论

    推荐作品


    相关文章

    下载

    加入到画夹管理

    添加画夹

    提示

    投稿

    rs@rushi.net

    交流反馈群

    715894730

    返回页面顶部
    开通如室年费VIP会员
    即可享受以下权益
    名师作品集订阅下载
    年更新300多名全球顶尖名师
    精品资料下载
    每日更新,已有百部精品资料
    名师与资料完善后,价格涨至699元/年