KL House Bourgeois Lechasseur architectes

2015-12-16 09:00
架构师提供的文本描述。在我们的第一次会议上,客户们谈到了简单和开阔的森林景观。他们想要一座“看起来像房子”的房子。他们更喜欢一种更传统的风格,让人想起海边的东海岸住宅,像雪松一样矗立在“灯塔”上,坚强地抵御风暴。这些房子似乎是从地平线上升起的。从一开始,我们就可以看到,他们是开放的同时代和大胆,即使他们希望保留传统的乡土风格的北哈特利的早期家园。这种传统与现代的二元性是我们贯穿整个设计的指南。
Text description provided by the architects. At our first meeting, the clients spoke of simplicity and an open view of the woods. They wanted a house that "looks like a house." They preferred a more traditional style, reminiscent of East Coast homes by the sea, standing like cedar-shingled "lighthouses," standing strong against the storms. These houses seem to rise up to view the horizon. From the beginning, we could see that they were open to contemporaneity and boldness, even though they wished to retain the traditional country style of North Hatley's early homes. This duality between the traditional and the modern was our guide throughout the design.
 © Adrien Williams
阿德里安·威廉姆斯
当我们第一次参观这个庄园时,我们被茂密的森林和附近的鹿迷住了。这片土地被一条小溪环绕着,水的声音既抚慰人心,又鼓舞人心。它位于一个山区的尽头,靠近北哈特利村的中心。蜿蜒的‘MéAndres’路通向房地产,而该项目坐落在其陡峭的曲线之一。
When we first visited the property, we were charmed by the dense, leafy forest and deer close by. The property is bordered by a stream, and the sound of the water is both soothing and inspiring. It is located at the end of a mountainous domain, close to the heart of the village of North Hatley. The winding ‘’Méandres’’ road leads to the property, and the project is nestled in one of its sharp curves.
 © Adrien Williams
阿德里安·威廉姆斯
接近时,房子有一个强大的存在,但它的建筑和大小给它一个传统的外观。在这片土地上徘徊,雪松似乎向后退了一步,让室内和室外混为一谈。它就像一艘停在河岸上的小船。这座房子依偎在山的一侧,就像它滑倒了一样,就在裂谷前停了下来。主楼层从字面上打开进入森林,上层似乎浮在上面。这间隔开的房间是玻璃墙的延续,一直延伸到森林,把小溪拉得更近了。
Upon approach, the house has a strong presence, but its build and size give it a traditional look. Wandering through the property, the cedar seems to step back, allowing the indoors to mingle with the outdoors. It is almost like a boat that has come to rest on the banks of a bend in the river. The house is nestled into the side of the mountain, as if it slid, stopping just before the chasm. The main floor literally opens into the forest, and the upper level seems to float above it. The screened-in room, a continuation of the glass wall, reaches toward the forest, drawing the stream closer.
 © Adrien Williams
阿德里安·威廉姆斯
KL房屋的天然雪松壁板和锡屋顶让人想起了一些北哈特利的乡间住宅。然而,它细长流线型的形状与湖岸上的老式富丽堂皇的住宅形成了微妙的对比。房子及其毗邻的车库,有一个简单的和良好的假设体积和一个倾斜的屋顶与一个小悬垂,但这种简单是不稳定的微妙的造型。高耸的上层覆盖了门廊和露台,保护主楼层的窗户房间不受夏季高温的影响。
The KL house's natural cedar siding and tin roof are reminiscent of some of North Hatley's country homes. However, its elongated and streamlined shape contrasts subtly with the older, opulent homes on the shore of the lake. The house, and its adjacent garage, have a simple and well-assumed volumetry and a slanted roof with a small overhang, but this simplicity is destabilized by subtle shaping. The overhanging upper level covers the porch and terrace, protecting the windowed rooms on the main floor from the summer heat.
 Floor Plan

                            
没有造型突出了天然雪松瓦的真实特征。修整面积的光滑雪松板提供了一个对比纹理的瓦。在这两种情况下,雪松瓦选择了他们的橙色色调,这增加了一个温暖的项目。大胆的,宽阔的洞口沿壁板框架内的风景。
The absence of mouldings highlights the authentic character of the natural cedar shingles. The trimmed area's smooth cedar planks provide a contrast to the textured shingles. In both cases, cedar shingles were chosen for their orange hue, which adds a touch of warmth to the project. Bold, wide openings along the siding frame the inner scenery.
 © Adrien Williams
阿德里安·威廉姆斯
入口大厅通向一个明亮的过渡区域,垂直开放,提供了一个上层和它的雪松天花板一瞥。生活区流经一个开放的纵向空间,提供一个不断的森林景观。窗户周围的黑色装饰使房子的长长的立面生机盎然。这种线性运动继续进行,并折叠在室内,以容纳起居室。形状的改变创造了图书馆和门厅。这个较暗的区域与白色的墙壁和亮丽的家具形成了良好的对比。木地板为工程增添了柔和的品质。开放的楼梯邀请住客爬上去。楼上的墙壁上覆盖着雪松石板。办公区和长而低的储藏室提供了空间。卧室和浴室简单而独立,每一间都提供了部分景观。主卧室里有一扇很大的窗户,可以透过树木瞥见湖面。
The entrance hall leads to a bright transition area that opens up vertically, providing a glimpse of the upper level and its cedar ceiling. The living areas flow through an open, longitudinal space that offers a constant view of the forest. Dark trims around the windows enliven the home's long facade. This linear movement continues and folds indoors to house the living room. A change in shape creates the library and the foyer. This darker area contrasts nicely with the white walls and lustrous furniture. The wood floors add a soft quality to the project. The open staircase invites the occupants to climb up. The upstairs walls are covered in cedar slats. An office area and long, low storage furnish the space. The bedrooms and bathroom are simple and discrete, each one providing a partial view of the landscape. A very large window in the master bedroom offers a glimpse of the lake through the trees.
 Floor Plan

                            
为了响应客户的意愿,KL的房子看起来“像一座房子”,但也通过重新解释该地区早期的乡村住宅而使自己与众不同。它也有一个友好的海上感觉,远离大西洋。
In response to the clients' wishes, the KL house looks "like a house" but also sets itself apart, in all simplicity, by re-interpreting the region's early country homes. It also has a friendly maritime feel, far from the Atlantic.
 © Adrien Williams
阿德里安·威廉姆斯
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

                    

举报

上海大别也

什么也没写

1779 作品/ 0 人气

  • 别默默的看了,快登录帮我评论一下吧!:)

    注册 登录

    更多评论

    推荐作品


    相关文章

    下载

    加入到画夹管理

    添加画夹

    提示

    投稿

    rs@rushi.net

    交流反馈群

    715894730

    返回页面顶部
    开通如室年费VIP会员
    即可享受以下权益
    名师作品集订阅下载
    年更新300多名全球顶尖名师
    精品资料下载
    每日更新,已有百部精品资料
    名师与资料完善后,价格涨至699元/年