Office Building and Logistic Center modostudio

2011-07-25 00:00
架构师提供的文本描述。该项目位于一个战略性工业区,与意大利南北交通的主要公路连接良好。该站点区域在高速公路上高度可见,客户端请求将创建一个非常强大和可识别的外观。
Text description provided by the architects. The project is located in a strategic industrial area, well connected with the main highway which bring traffic from the north to the south part of Italy. The site area is highly visible from the highway, and the client requests were to create a very strong and recognazible facade.
 © Julien Lanoo
朱利安·拉诺
该项目,即使在其极端简单的组成,旨在传达的价值,创新,舒适,技术,放松和品牌表现。因此,立面代表了建筑物的形象。公司两层办公室占地2000多平方米。这些办公室位于大楼的南部,位于大楼的短边。所有的办公室都面对着维苏威火山。
The project, even in its extreme simplicity composition, aims to transmit the values of innovation, comfort, technology, relax and brand representation. Due to that, the facade represents the image of the building. It covers over 2000 sqm of company offices on two storeys. The offices are located in the south part of the building along the short side of the building. All the offices are faced towards the Vesuvio Vulcan.
 © Julien Lanoo
朱利安·拉诺
一楼设有正门大厅,位于一个中心区域。大厅将员工和客户带到其他办公部门:营销、行政、设计、产品、零售、指导和展厅。
The ground floor hosts the main entrance hall which is located in a baricentric area. The main hall brings employees and clients to the other office departments: marketing, administration, design, product, retail, direction and the showroom.
 © Julien Lanoo
朱利安·拉诺
办事处的设计是为了保证最佳的灵活性。浮动地板和模数灯可以改变工作场所和垂直隔板的内部布局。立式隔板大多采用结构玻璃,目的是改善办公室内的自然光线,室内的中性和浅色材质给人一种非常轻松的氛围。通过设计阶段的视觉连接研究,员工们可以从办公室的窗口体验到Vesuvio Vulain的美丽景色。
The offices are designed in order to guarantee the best flexibility. Floating floors and modular lights are able to give the possibility to modify the interior layout of the work places and of the vertical partitions. Most of the vertical partitions are made of structural glass with the aim to improve the natural light inside the offices.The neutral and light colors materials of the interior gives a very relaxing atmosphere. From the office windows employees are able to experience a beautiful view of the Vesuvio vulcain, thanks to the visual connections study during the design phase.
 © Julien Lanoo
朱利安·拉诺
这些办公室与11.500平方米的物流区域直接相连。本公司在意大利和欧洲拥有100多个展厅,物流区拥有公司的所有产品(服装和配饰)。这一区域分为九个不同的分区,每一个都有特定的产品,它们在两边都有装卸门。
The offices are directly connected with the logistic area of 11.500 sqm. The logistic area stores all the products (clothes and accessories) of the company which owns more than 100 showrooms in Italy and Europe. This area is divided in nine different sub-areas, each of one hosts particular products and they have got loading and unloading gates on both sides.
 © Julien Lanoo
朱利安·拉诺
在大楼周围,停车场允许容纳70多辆轿车和卡车。基于预制混凝土的结构和主围护结构的特点,我们设计了主立面,其设计思想是将混凝土的使用推向极大值。钢筋混凝土面板具有不同尺寸的菱形图案,其特点是主面。这些混凝土面板通过钢框架系统固定在主要结构表面上。这些面板有4种不同的尺寸。面板的位置和旋转给正面一个不同的图像。实现了通过金属薄板打开与主结构围护结构连接的面板一侧的窗口。
All around the building the parking areas allow to host more than 70 cars and trucks. Due to the fact that the structure and the main envelope was made of precast concrete, we designed the main façade with the idea of pushing at the extreme value the use of the concrete. Reinforced concrete panels with a rhomboidal pattern in different sizes characterizes the main facade. These concrete panels are fixed to the main structural façade through a steel frame system. The panels are of 4 different sizes. The position and the rotation of the panels give to the facade a various image. The windows are realized opening a side of the panels which are connected with the main structural envelope through metal sheet plates.
 © Julien Lanoo
朱利安·拉诺
主立面是在一楼用这些特殊的面板来实现的,而在底层,外墙是一个连续的玻璃幕墙,具有很强的低排放值,能够给办公室内部带来最好的舒适感。建筑物的另一边都是由预制混凝土面板制成的,具有垂直结构。装卸闸门将覆盖一个金属屋顶,完全集成在预制混凝土结构中。
The main façade, is realized with these particular panels on the first floor, while on the ground floor the façade is a continuous glass curtain wall.with strong low emission value able to give the best comfort inside the office. All the other side of the building are made by precast concrete panels with a vertical texture. The loading and unloading gates will be covered with a metal roof totally integrated in the precast concrete structure.
 © Julien Lanoo
朱利安·拉诺
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

                    

举报

KnowYourself

什么也没写

1742 作品/ 0 人气

  • 别默默的看了,快登录帮我评论一下吧!:)

    注册 登录

    更多评论

    推荐作品


    相关文章

    下载

    加入到画夹管理

    添加画夹

    提示

    右键保存、高清大图仅支持VIP会员
    投稿

    rs@rushi.net

    交流反馈群

    715894730

    返回页面顶部
    名师作品集【专享】
    全网名师最多、更新最快、作品最全
    作品库【无限查阅、一键下载】
    全球最大室内作品库,超33万部
    精品资料【下载】
    全年精品资料更新超1000部
    灵感搜索【原图下载】
    中文搜索全球顶尖案例灵感图
    学习【特惠】
    所有听书免费、课程特价
    设计师生活馆【内购价】
    5大电商平台官方合作,专享内购价
    CAD库【模型下载】
    cad单体模型库精准搜索查找下载
    免广告打扰【屏蔽】
    屏蔽全站广告,享受纯净体验
    名师与资料完善后,价格涨至699元/年