Bure Military Training Base meier + associés architectes

2011-07-06 00:00
架构师提供的文本描述。在新的战斗训练中心的训练大楼站在一条树线的尽头,在为现有军事基地较高层次服务的人行道的东面。它位于士兵们使用的道路上,它的位置标志着场地上的一个关键点,一种地标。该项目是通过一个纯粹的抽象体积来表达的,包括一个部分掩埋的钢筋混凝土桥墩,其上站在与支柱交错的位置上,一个用穿孔金属包裹的“盒子”,其悬臂的悬垂形成了入口处。
Text description provided by the architects. The training building at the new combat training centre stands at the end of a tree line, to the east of the footpath serving the higher levels of the existing military base. It is located on the path used by the soldiers, and its position marks a pivotal point on the site, a kind of landmark. The project is expressed through a pure abstract volume, comprising a partially buried reinforced concrete plinth on which stands, in a staggered position to the plinth, a ‘box’ wrapped in perforated metal, its cantilevered overhang forming the entrance.
 © Yves André
(Yves André)
在一楼,一个可以看到外面景色的大厅,一边通向楼上的楼梯,另一边通向一个可容纳200个座位的礼堂。礼堂被设计成一个简单的混凝土体积,有一张折叠的灰泥,在一个动作中形成了声学天花板和投影墙。多色座椅布局是由艺术家丹尼尔施拉普弗设计的。上面两层是训练室和办公室,围绕着一个向天空开放的内部露台。
On the ground floor, a large hall with an outside view leads, on one side, to stairs that serve the upper levels, and on the other side, to a 200-seat auditorium. The auditorium is designed as a simple concrete volume, with a sheet of folded plaster that forms, in a single movement, both the acoustic ceiling and the projection wall. The polychromatic seating layout was designed by artist Daniel Schlaepfer. The two upper levels house the training rooms and offices, arranged around an internal patio open to the sky.
 © Yves André
(Yves André)
该项目依靠钢筋混凝土墙结构,在整个建筑中保留其自然未完成的状态。在第二阶段施工中添加的所有元素都与水泥表面永久“相关”。
The project hinges around a reinforced concrete wall structure that retains its natural unfinished state throughout the building. All elements added in the second stage of construction are permanently ‘related’ to the cement surface.
 
立面的设计汇集了由巧妙起伏的多孔铝板和周围树木的叶子所创造的垂直元素。由于一个复杂的计划要求,所有的开口都是在纯功能的基础上安排,铝皮成为一个统一的表达元素。它还提供太阳能保护,从而进一步促进建筑的一致性。
The design of the facade brings together the vertical elements created by the subtly undulating perforated aluminium sheets, and the foliage of the surrounding trees. As the result of a complex plan requirement that all openings be arranged on a purely functional basis, the aluminium skin becomes a unifying expressive element. It also offers solar protection, thereby further contributing to the architectural coherence of the building.
 © Yves André
(Yves André)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

                    

举报

KnowYourself

什么也没写

1742 作品/ 0 人气

  • 别默默的看了,快登录帮我评论一下吧!:)

    注册 登录

    更多评论

    推荐作品


    相关文章

    下载

    加入到画夹管理

    添加画夹

    提示

    右键保存、高清大图仅支持VIP会员
    投稿

    rs@rushi.net

    交流反馈群

    715894730

    返回页面顶部
    名师作品集【专享】
    全网名师最多、更新最快、作品最全
    作品库【无限查阅、一键下载】
    全球最大室内作品库,超33万部
    精品资料【下载】
    全年精品资料更新超1000部
    灵感搜索【原图下载】
    中文搜索全球顶尖案例灵感图
    学习【特惠】
    所有听书免费、课程特价
    设计师生活馆【内购价】
    5大电商平台官方合作,专享内购价
    CAD库【模型下载】
    cad单体模型库精准搜索查找下载
    免广告打扰【屏蔽】
    屏蔽全站广告,享受纯净体验
    名师与资料完善后,价格涨至699元/年