North Vancouver House by Scott and Scott Architects

2016-01-03 15:58

                            
This North Vancouver House was recently renovated by Scott and Scott Architects in Vancouver, Canada.
这个北温哥华大厦最近由斯科特和斯科特建筑师在温哥华,加拿大翻新。
Description by Scott and Scott Architects: Working with the architects to locate a suitable property for a new home the clients purchased a 1950s post and beam house located near the base of Grouse Mountain. The house, while extensively renovated over the years, had a modest scale, well proportioned rooms and a strong connection to the wooded and mature yard.
斯科特和斯科特建筑师的描述:与建筑师合作,为一个新的房子找到合适的房产,客户购买了一个50年代的柱子和梁的房子,位于格罗斯山的基地附近。这所房子,虽然经过了多年的广泛翻新,但规模适中,房间比例适中,与树木茂密、成熟的院子有着牢固的联系。

                            
The North Vancouver House project consists of the design and construction of the restoration and renovation of the 150 sq. m house. The living space was stripped of embellishments, services rationalized and the enclosed stair was replaced with a new open stair of steel and fir which allows for the light from the second floor hall window to connect with the ground floor.
北温哥华大厦项目包括150平方米的修复和翻修的设计和建造。M家。居住空间被剥夺了装饰,服务合理化,封闭的楼梯被一个新的钢和冷杉露天楼梯取代,使二楼大厅窗户的光线与底层连接起来。

                            
The project draws from the architects and clients (two history professors) shared interest in traditional materials and respect for the original details of the house.
这个项目来自建筑师和客户(两位历史教授),他们对传统材料有共同的兴趣,并尊重房子的原始细节。

                            
To brighten the spaces the douglas fir beams were lye washed and the structural decking was finished with a cloth applied pigmented oil. The living spaces were reduced to the structural shell, the walls were repaired and finished in a natural lime based whitewash and the floors ground and troweled.
为了使空间更加明亮,道格拉斯冷杉的横梁被碱洗,结构装饰用布涂上色素油完成。将居住空间缩小为结构壳,用天然石灰粉刷修复和修整墙壁,地面被夷为平地。

                            
The materials used were selected for their contrasting strengths and minimally finished using traditional methods that are maintainable and acquire visible signs of use over time. The steel stair and fireplace frame were finished with wood stove paste and bowling alley wax and the cabinetry was lye washed and sealed with soap.
所使用的材料是因为它们的对比优势而被选择的,并且使用了可维护的传统方法,并且随着时间的推移获得了明显的使用迹象。钢楼梯和壁炉架用木炉浆和保龄球馆蜡完成,橱柜用碱液清洗和用肥皂密封。

                            
With minimal change to the configuration of the spaces, the functional storage was consolidated into two douglas fir plywood cabinet blocks to maximize the open spaces while providing concealed storage for the living, entry and kitchen.
随着空间结构的最小变化,功能存储被合并成两个道格拉斯冷杉胶合板柜块,以最大限度地扩大开放空间,同时为生活、入口和厨房提供隐蔽的存储空间。

                            
The kitchen was crafted of solid ash and designed for the open storage of the owners collection of studio pottery. While open and light in section, the joinery was detailed to structurally bear the weight of the 800kg marble counter monolith which was milled from a block the architects selected from the Hisnet Inlet quarry located on Vancouver Island near their own alpine cabin.
厨房是用固体灰烬制作的,专为业主收集工作室陶器的露天储藏而设计。细木工部分开着,重量轻,细木工在结构上承受800公斤大理石台面石的重量,它是从建筑师从位于温哥华岛靠近他们自己的高山小屋的Hisnet入口采石场中挑选出来的一块砖块中磨出的。

                            

                            

                            

                            

                            

                            

                            

                    

举报

最新空间资讯

什么也没写

14183 作品/ 0 人气

  • 别默默的看了,快登录帮我评论一下吧!:)

    注册 登录

    更多评论

    推荐作品


    相关文章

    下载

    加入到画夹管理

    添加画夹

    提示

    投稿

    rs@rushi.net

    交流反馈群

    715894730

    返回页面顶部
    开通如室年费VIP会员
    即可享受以下权益
    名师作品集订阅下载
    年更新300多名全球顶尖名师
    精品资料下载
    每日更新,已有百部精品资料
    名师与资料完善后,价格涨至699元/年