Riverwalk House / Irons McDuff Architecture

2017-04-18 19:26

                            

                            
An affordable housing solution for a final land release in the coastal town of Barwon Heads, Victoria. Located only 100 metres from the Barwon River, Riverwalk house is a simple series of gabled forms, creating a spacious home while maximising a central garden and open space for active boys.
一个负担得起的住房解决方案,最终释放土地在沿海城镇巴原首脑,维多利亚。河畔小屋距离巴圆河仅100米,是一系列简单的门廊形式,在最大限度地为活跃的男孩提供中央花园和开放空间的同时,创造了一个宽敞的家。
What were the key challenges? The block sloped somewhat towards the rear, and this resulted in some very long concrete stumps which were cut down considerably in order to not overly impeed on the rear neighbouring property. The budget was a challenge however the builder came on board during the design phase and this allowed some great planning and cost cutting prior to the build. Bushfire rating, though small, challenged the desire for a simple coastal timber dwelling. The slight elevation of the rear pavilions above ground and the sue of sugar gum cladding and NSW cypress pine windows assisted in meeting the requirement.
主要的挑战是什么?这块砖块有点向后倾斜,这导致了一些非常长的混凝土树桩被大幅度削减,以避免对后方邻近的财产造成太大的冲击。预算是一个挑战,然而,在设计阶段,建设者来了,这允许一些伟大的规划和成本削减在建设之前。丛林大火等级虽然很小,但却对建造一座简单的沿海木材住宅的愿望提出了挑战。后方展馆略高于地面,糖胶覆层和新南威尔士松木窗户的使用有助于满足这一要求。

                            
What are the sustainability features? Despite some challenges often presented with timber frame and clad dwellings, with extensive insulation throughout, the house achieves an energy rating of 6.5 stars. It is a small house achieving efficiency in construction and materials as well as reducing excessive operational energy requirement, carefully located double glazed windows throughout, allow generous to light and winter sun, while maintaining protection from the heat of the summer sun. More generous openings engage with the landscape and connection to external activities. Timber cladding is sourced regenerative sugar gum, milled by a sustainable farmers co-operative. Natural timber windows are cypress pine. The solar hot water system and a large water tank services the toilets and outdoor taps.
可持续发展的特点是什么?尽管面临着一些挑战,通常是木结构和包覆的住宅,并具有广泛的绝缘,房屋达到6.5星级的能源评级。这是一座小型住宅,在建筑和材料方面取得了效率,并减少了过多的运行能量需求,精心布置双层玻璃窗,允许充足的阳光和冬季阳光,同时保持对夏季阳光的保护。更慷慨的职位空缺涉及景观和与外部活动的联系。木材覆层是一种可持续发展的农民合作生产的再生糖胶.天然木材窗户是松树。太阳能热水系统和一个大型水箱为厕所和室外水龙头服务。

                            
What was the brief? The brief was for a low budget, architecturally crafted home on a small block of 500sqm, taking advantage of the westerly orientation and need for yard space. An important requirement was for separate living areas and a small overall footprint. Rather than the current popularity of open plan living, the client wanted to separate the main kitchen/dining with the living space whilst retaining the feeling of being visually connected. This is achieved through the glass link and large glass windows between the two pavilions. Connection to the community via kitchen to street, slot window along kitchen bench allows some casual waves, (nearly Mrs Mangle like) but retaining privacy. The carport to one side allows storage for multiple ‘toys/bikes’ and completes the courtyard garden area to provide a sense of open and secure play area.
简报是什么?简介是一个低预算,建筑设计的小块500平方米的房子,利用西风的方向和需要庭院空间。一个重要的要求是要有单独的生活区和较小的总足迹。而不是目前流行的开放式计划生活,客户希望把主厨房/餐厅与生活空间分开,同时保留视觉连接的感觉。这是通过两个展馆之间的玻璃连接和大玻璃窗实现的。通过厨房到街道与社区的连接,厨房长凳上的缝隙窗口允许一些随意的波浪,(就像Mangle夫人一样),但保留隐私。一边的车库允许储存多个‘玩具/自行车’,并完成庭院花园的面积,以提供一个开放和安全的游乐区的感觉。

                            
How is the project unique? The project encapsulates two different building pavilions with a glass link connection. The full height windows and high pitched roof generate an enormous amount of sunlight, and creates a wonderfully liveable home that allows the client to work and live from.
这个项目有什么独特之处?该项目封装了两个不同的建筑展馆与玻璃连接。全高的窗户和高倾斜的屋顶产生了巨大的阳光,并创造了一个非常适合居住的家,让客户工作和生活。

                            
Key products used: The front pavilion is clad in locally sourced Sugar Gum timber, whilst the rear pavilion forming an L-shape comprises of black stained Shadowclad. The natural sugar gum provides a backdrop to the native landscaped street front. The two pavilions are connected by a glass link, separating the kitchen and dining from the living zone yet providing a clear view through to each area. The rear Shadowclad was stained black in order to recede the rear pavilion into the landscape and hero the Sugar Gum. It was also a cost-saving measure. Internally, the material palette is simple, allowing client personal expression. The kitchen benchtop is a concrete-look Ceaserstone product, and the laundry a similar colour laminate.
使用的关键产品:前展馆是用本地来源的糖胶木材,而后面的展馆形成一个L形由黑色着色的阴影。天然糖胶提供了一个背景,土生土长的美化街道前。这两个展馆通过玻璃连接起来,将厨房和餐厅从起居区分离开来,同时也为每个区域提供了清晰的视野。后阴影被染成黑色,以退后亭进入景观和英雄糖胶。这也是一项节约成本的措施。在内部,材料调色板很简单,允许客户个人表达。厨房台面是一种混凝土外观的石材产品,洗衣用类似的彩色层压板.

                            
客户是谁,他们有什么有趣的?这个房子最初是为三个家庭设计的,一个父母有两个年轻而活跃的男孩。对于这个小家庭来说,感觉到与社区有积极联系的安全意识是很重要的。然而,随着时间的推移和生活的变化,房子最近已经为一个6个家庭提供服务!
Architecture: Irons McDuff Architecture Project: Riverwalk House Styling: Emma O’Meara Project size: 135 m2 Site size: 505 m2 Project Budget: $320000 Location: Barwon Heads, Victoria, Australia Photography: © Nikole Ramsay
建筑:熨斗McDuff建筑项目:河畔别墅造型:EmmaO‘Meara项目规模:135平方米项目规模:505平方米项目预算:320000美元地点:Barwon Head,澳大利亚维多利亚州:(C)Nikole Ramsay

                            

                            

                            

                            

                            

                    

举报

最新空间资讯

什么也没写

14901 作品/ 0 人气

  • 别默默的看了,快登录帮我评论一下吧!:)

    注册 登录

    更多评论

    推荐作品


    相关文章

    下载

    加入到画夹管理

    添加画夹

    提示

    投稿

    rs@rushi.net

    交流反馈群

    715894730

    返回页面顶部
    开通如室年费VIP会员
    即可享受以下权益
    名师作品集订阅下载
    年更新300多名全球顶尖名师
    精品资料下载
    年更新1000多套精品资料
    名师与资料完善后,价格涨至699元/年