Box on the Rock / Schwartz and Architecture

2017-05-07 20:27

                            

                            
Located in Sonoma Valley, California, Box on the Rock is a 2,000 sq ft private residence designed in 2015 by Schwartz and Architecture. With an economy of means, this simple form morphs to amplify the experience of the dramatic site and create an expansive feeling home that belies its small footprint.
位于加州索诺马谷的Box on the Rock是由施瓦茨和建筑公司于2015年设计的一套2000平方英尺的私人住宅。与经济的手段,这种简单的形式,放大了经验的戏剧性网站,并创造了一个广阔的感觉家,掩盖了它的小足迹。
From the architect: The constricted footprint of the affectionately-named “Box on the Rock” is a response to a limited budget and a difficult site; shallow underground waterways run across the hillside, daylighting in unexpected and unwanted locations. This unreliable terrain necessitated relatively expensive pier footings, thus motivating an extremely compact and efficient 2,000 sq ft footprint. Given no initial resources to develop the wild scrub and rock landscape of the 3-acre property, the home becomes a lone outpost settling the higher ground of the larger natural site – a box on the rock.
来自建筑师:这个被亲切命名为“岩石上的盒子”的狭窄的足迹是对有限的预算和困难的场地的回应;浅浅的地下水道穿过山坡,在意想不到和不需要的地方采光。这一不可靠的地形需要相对昂贵的桥墩基础,从而激发了极其紧凑和高效的2 000平方英尺足迹。由于没有最初的资源来开发这片3英亩土地的野生灌木丛和岩石景观,这座房子就变成了一个孤独的前哨,定居在这个更大的自然遗址的高地上-岩石上的一个盒子。

                            
Subjected to the extremes of the wine country microclimate on the exposed site, the central courtyard and the cantilevered deck are strategically carved out of the diagrammatic box to ensure that over the course of the day, temperate options for both sun and shade are always available.
中央庭院和悬臂甲板受到暴露场地上葡萄酒国家小气候的极端影响,从图表盒中战略性地雕刻出来,以确保在一天的过程中,阳光和阴凉处都有温和的选择。

                            
In particular, the geometry of the overhang at the front cantilevered deck and the inward angle of its exterior glass walls are carefully calibrated to capture morning sun and winter warming while shielding the internal space from the harshest summer glare. Later in the day, the central courtyard comes alive as the sunniest developed outdoor space, yet one that is naturally cooled by capturing the valley cross breezes.
特别是,前悬臂甲板上悬垂的几何形状及其外墙的内角是经过仔细校准的,以捕捉早晨的太阳和冬季的变暖,同时保护内部空间免受最刺眼的夏季眩光的影响。当天晚些时候,中央庭院变得生机勃勃,因为最阳光发达的室外空间,但一个自然冷却捕捉山谷交叉微风。
Architects: Schwartz and Architecture Project: Box on the Rock Project Team: Wyatt Arnold, Erik Bloom Location: Sonoma, California, USA Area 2000.0 ft2 Photography: Bruce Damonte
建筑师:施瓦茨与建筑项目:岩石项目组的盒子:怀亚特·阿诺德,埃里克·布鲁姆位置:加州索诺玛,面积2000.0英尺2摄影:布鲁斯·达蒙特

                            

                            

                            

                            

                            

                            

                            

                            

                            

                            

                            

                            

                            

                            

                    

举报

最新空间资讯

什么也没写

14176 作品/ 0 人气

  • 别默默的看了,快登录帮我评论一下吧!:)

    注册 登录

    更多评论

    推荐作品


    相关文章

    下载

    加入到画夹管理

    添加画夹

    提示

    投稿

    rs@rushi.net

    交流反馈群

    715894730

    返回页面顶部
    开通如室年费VIP会员
    即可享受以下权益
    名师作品集订阅下载
    年更新300多名全球顶尖名师
    精品资料下载
    每日更新,已有百部精品资料
    名师与资料完善后,价格涨至699元/年