VUS Storstrøm Cubo

2019-01-22 08:00
架构师提供的文本描述。未来的教育设施仅仅是合理高效的建筑是不够的。他们还必须丰富学生和教职员工的物质环境,那里的日常生活将以鼓舞人心的方式展开。建筑应准备和沟通教学情况,并为最佳学习创造合适的环境。
Text description provided by the architects. It is not enough that the educational facilities of the future are rational and efficient buildings. They must also be enriching physical surroundings for the students and staff, where everyday life will unfold in inspiring ways. Buildings should prepare and communicate the teaching situation and create the right environment for optimal learning.
Text description provided by the architects. It is not enough that the educational facilities of the future are rational and efficient buildings. They must also be enriching physical surroundings for the students and staff, where everyday life will unfold in inspiring ways. Buildings should prepare and communicate the teaching situation and create the right environment for optimal learning.
 © Martin Schubert
马丁·舒伯特
 
 © Martin Schubert
马丁·舒伯特
作为新校园街道的一部分,VUC N stved将成为新校区N stded的第一栋建筑。因此,VUC将在市政当局将市中心、火车站和校园更紧密地连接在一起的雄心中发挥中心作用。
Situated as a part of the new Campus street along ‘Teatergade’, VUC Næstved will become the first building in the new Campus Næstved. Hence VUC will play a central part in the municipalities ambition to connect the city centre, railway station and the Campus closer together.
Situated as a part of the new Campus street along ‘Teatergade’, VUC Næstved will become the first building in the new Campus Næstved. Hence VUC will play a central part in the municipalities ambition to connect the city centre, railway station and the Campus closer together.
 © Martin Schubert
马丁·舒伯特
新的教育中心坐落在城市和自然的边缘,由三座建筑组成,这些建筑把自己插入到山丘上的“蒙克巴肯”(Munkebakken)景观中。由于它的突出位置,它是第一件事,当你到达新的校园街从东南和市中心。从拐角处开始,大楼的大玻璃窗从咖啡厅和门厅打开,欢迎N stved的市民。
The new education center situates itself on the edge of the city and nature, and consists of three building volumes inserting themselves in the hilly landscape of ‘Munkebakken’. Due to its prominent location, it is the first thing you see, when arriving to the new Campus Street from the South-East and the city centre. From the corner the building opens with its large glass façade from café and foyer welcoming the citizens of Næstved.
The new education center situates itself on the edge of the city and nature, and consists of three building volumes inserting themselves in the hilly landscape of ‘Munkebakken’. Due to its prominent location, it is the first thing you see, when arriving to the new Campus Street from the South-East and the city centre. From the corner the building opens with its large glass façade from café and foyer welcoming the citizens of Næstved.
 
 Ground floor plan

                            
“Munkebakkens”作为城市休闲呼吸空间的潜力将因新建筑而增强,而vuc nstved将利用在山坡上整合的宽阔的坐楼梯将开放的小山与校园街连接起来。楼梯将创造新的连接之间的Teater加德和蒙克巴肯。
‘Munkebakkens’ potential as recreative breathing space for the city will be enhanced by the new buildings, and VUC Næstved will connect the open hill with the Campus Street using broad sitting-stairs integrated in the slope of the hill. The stairs will create new connections between Teatergade and Munkebakken.
‘Munkebakkens’ potential as recreative breathing space for the city will be enhanced by the new buildings, and VUC Næstved will connect the open hill with the Campus Street using broad sitting-stairs integrated in the slope of the hill. The stairs will create new connections between Teatergade and Munkebakken.
 © Martin Schubert
马丁·舒伯特
 
 © Martin Schubert
马丁·舒伯特
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

                    

举报

巨写的斐济猫

什么也没写

1803 作品/ 0 人气

  • 别默默的看了,快登录帮我评论一下吧!:)

    注册 登录

    更多评论

    推荐作品


    相关文章

    加入到画夹管理

    添加画夹

    提示

    投稿

    rs@rushi.net

    交流反馈群

    715894730

    返回页面顶部