House in Porto 2 João Vieira de Campos

2019-01-18 00:00
 © Nelson Garrido
尼尔森·加里多
架构师提供的文本描述。位于地段的顶部,维拉林哈的房子是建立在一个已经存在的房子上。新建筑保留了场地外部空间的意义和设计。
Text description provided by the architects. Located at the top of the lot, the Vilarinha house is built on a pre-existing house. The new construction preserves the sense and design of the exterior spaces of the site.
Text description provided by the architects. Located at the top of the lot, the Vilarinha house is built on a pre-existing house. The new construction preserves the sense and design of the exterior spaces of the site.
 Floor Plans
平面图
花园-房子-花园
garden — house — garden
garden — house — garden
房子看起来像一个令人印象深刻的体积背后的成人植被-一个树木空洞的设计,计划的规模,生活方式和其他法律限制的结合。
The house appears as an impressive volume behind an adult vegetation — a combination of the tree void design, the size of the intended program, the lifestyle and other legal constraints.
The house appears as an impressive volume behind an adult vegetation — a combination of the tree void design, the size of the intended program, the lifestyle and other legal constraints.
 © Nelson Garrido
尼尔森·加里多
这栋房子有3层楼,由一个开放的楼梯连接起来。在主楼层,入口处的房屋、客厅和厨房,与面向西面的室外露台直接相关。在一楼,有两个独立的卫生设施,面积缩小的特点是高白色天花板,加强了封面的外部设计。
The house has 3 floors interconnected by an open staircase. In the main floor, the entrance of the house, living room and kitchen, with direct relation to the exterior patio facing west. On the first floor, two rooms with independent sanitary facilities with reduced areas are characterized by high white ceilings that reinforce the exterior design of the cover.
The house has 3 floors interconnected by an open staircase. In the main floor, the entrance of the house, living room and kitchen, with direct relation to the exterior patio facing west. On the first floor, two rooms with independent sanitary facilities with reduced areas are characterized by high white ceilings that reinforce the exterior design of the cover.
 © Nelson Garrido
尼尔森·加里多
 
 © Nelson Garrido
尼尔森·加里多
在房子的地下室,部分被埋着,一个娱乐和一般家务的空间。这两个庭院(东西)是独立的结构,回忆了在这个干预地段的典型庭院的不同观点。
On the basement floor of the house, partially buried, a space for recreation and general housekeeping. The two courtyards (east-west) are independent structures that recall the different perspectives of what is a typical courtyard in this intervention lot.
On the basement floor of the house, partially buried, a space for recreation and general housekeeping. The two courtyards (east-west) are independent structures that recall the different perspectives of what is a typical courtyard in this intervention lot.
 © Nelson Garrido
尼尔森·加里多
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Architects João Vieira de Campos
Localização Rua da Vilarinha, 4100 Oporto, Portugal
Area 150.0 m2
Project Year 2018
Photographs Nelson Garrido
Category Houses

                    

举报

亚比煞

什么也没写

1879 作品/ 0 人气

  • 别默默的看了,快登录帮我评论一下吧!:)

    注册 登录

    更多评论

    推荐作品


    相关文章

    加入到画夹管理

    添加画夹

    提示

    投稿

    rs@rushi.net

    交流反馈群

    715894730

    返回页面顶部