Cecil St House Chan Architecture

2019-01-13 23:00
 © Tatjana Plitt
(Tatjana Plitt)
架构师提供的文本描述。这个项目是在南墨尔本的一个单一的正面,两层维多利亚式露台房子的翻新和延伸。现有的房子又长又窄,由一系列漆黑破旧的房间组成,这些房间都是线性布置的。此外,该网站面临着无数的挑战,有着有限的通道,有着百年历史的两层砖墙都有着漫长的边界,而且还有一个向后倾斜的场地。
Text description provided by the architects. This project was a renovation and extension to a single fronted, double storey Victorian terrace house in South Melbourne. The existing house was long and narrow, and consisted of a series of dark, dilapidated rooms planned in a linear configuration. In addition, the site had numerous challenges, with limited access, 100‐year‐old two storey brick walls on both long boundaries and a site that sloped away to the rear.
Text description provided by the architects. This project was a renovation and extension to a single fronted, double storey Victorian terrace house in South Melbourne. The existing house was long and narrow, and consisted of a series of dark, dilapidated rooms planned in a linear configuration. In addition, the site had numerous challenges, with limited access, 100‐year‐old two storey brick walls on both long boundaries and a site that sloped away to the rear.
 © Tatjana Plitt
(Tatjana Plitt)
简短的是创造一个引人注目的,现代的延伸,光填充的空旷空间,同时重建在前面的周期房屋。
The brief was to create a striking, modern extension with light filled open spaces whilst reconstructing the period house at the front.
The brief was to create a striking, modern extension with light filled open spaces whilst reconstructing the period house at the front.
 Floor Plans
平面图
我们首先找出了所有潮湿的地方-浴室和洗衣房在房子中心,有通往内部庭院的通道,这些庭院还允许光线通过一系列天窗和灯轴进入厨房和卧室。这使得主要的居住空间向后开放,允许光线和自然通风通过房子。
We started by locating all the wet areas – bathrooms and laundries in the centre of the house, with access to internal courtyards which also allowed light into the kitchen and bedrooms via a series of skylights and light shafts. This allowed the main living spaces to open up to the rear, allowing light and natural ventilation through the house.
We started by locating all the wet areas – bathrooms and laundries in the centre of the house, with access to internal courtyards which also allowed light into the kitchen and bedrooms via a series of skylights and light shafts. This allowed the main living spaces to open up to the rear, allowing light and natural ventilation through the house.
 © Tatjana Plitt
(Tatjana Plitt)
客户还想要创建一个有自己的身份和个性的房子,从后院看。因此,我们自定义设计了一个激光切割金属筛分装置,在后方参考周期铁花边在房子的前面。因此,虽然它是由金属和有花边一样的外观,它看起来也非常轻,并提供不同程度的透明度。它还为楼上的卧室提供了隐私,并在白天创造了有趣的阴影。
The client also wanted to create a house that had its’ own identity and personality which viewed from the rear courtyard. So we custom‐designed a laser‐cut metal screening device at the rear that makes reference to the period iron lacework at the front of the house. So whilst it is made of metal and has a lace‐like appearance, it also appears very light and provides varying levels of transparency. It also provides privacy to the upstairs bedrooms and creates interesting shadows through the day.
The client also wanted to create a house that had its’ own identity and personality which viewed from the rear courtyard. So we custom‐designed a laser‐cut metal screening device at the rear that makes reference to the period iron lacework at the front of the house. So whilst it is made of metal and has a lace‐like appearance, it also appears very light and provides varying levels of transparency. It also provides privacy to the upstairs bedrooms and creates interesting shadows through the day.
 © Tatjana Plitt
(Tatjana Plitt)
在内部,开放的楼梯连接三层到一个大屋顶甲板,这提供了额外的开放空间,让客户享受。它还提供了热烟囱效应,以尽量减少对机械冷却的需要。
Internally, the open stairs connect the three levels up to a large roof deck, which provides additional open space for the clients to enjoy. It also provides a thermal chimney effect to minimise the need for mechanical cooling.
Internally, the open stairs connect the three levels up to a large roof deck, which provides additional open space for the clients to enjoy. It also provides a thermal chimney effect to minimise the need for mechanical cooling.
 © Tatjana Plitt
(Tatjana Plitt)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Architects Chan Architecture
Location South Melbourne, Australia
Project Team Anthony Chan, Meyvin Puspita
Project Year 2018
Photographs Tatjana Plitt
Category Extension
Manufacturers Loading...

                    

举报

有方主页君

什么也没写

1758 作品/ 0 人气

  • 别默默的看了,快登录帮我评论一下吧!:)

    注册 登录

    更多评论

    推荐作品


    相关文章

    加入到画夹管理

    添加画夹

    提示

    投稿

    rs@rushi.net

    交流反馈群

    715894730

    返回页面顶部