Lounge MA Cadaval - Solà

2019-01-14 10:00
 © Sandra Pereznieto
(Sandra Pereznieto)
架构师提供的文本描述。MA休息室位于MA House前花园的一侧。他们分享景观,花园和交叉视野。它有一个非常具体的程序,而且是临时使用的:它是游泳池旁边的阴凉空间,是靠近水的阅读和游戏的地方,是为身体设计的空间,也是照顾身体的地方。
Text description provided by the architects. The MA lounge is located on one side of the front garden of MA House. They share landscape, garden, and cross views. It has a very specific program, and of temporary use: it is the space of shade next to the swimming pool, the place for readings and games near the water, the space designed for the body and its cares.
Text description provided by the architects. The MA lounge is located on one side of the front garden of MA House. They share landscape, garden, and cross views. It has a very specific program, and of temporary use: it is the space of shade next to the swimming pool, the place for readings and games near the water, the space designed for the body and its cares.
 © Sandra Pereznieto
(Sandra Pereznieto)
 
 © Sandra Pereznieto
(Sandra Pereznieto)
休息室与MA House建立了明确的对话关系。它会删除。然而,尽管使用相同的语言和材料,该项目力求创造一个属于自己的世界,其中心是开放世界的前展览,丰富的植物和光明,以及一个具有可变部分的大水池,以便对一个小的亲密庭院进行各种用途,非常控制的规模和使用的主体和规模的用户是主要的行动者;一个空间,主角是一个非常有力的界限的定义,与石头和植被,正在征服。
The Lounge establishes a clear dialogue with the MA House. which it com- pletes. However, despite working with the same language and materials, the project seeks to create a world of its own, centred on the coexistence of the ex- hibition of an open world, with vigorous vegetation and light in abundance and a large pool with variable section to allow various uses against a small intimate patio, of very controlled scale and uses where the body and scale of the user is the main actor; a space where the protagonist is the definition of a very forceful limit, with the stone and the vegetation that is conquering.
The Lounge establishes a clear dialogue with the MA House. which it com- pletes. However, despite working with the same language and materials, the project seeks to create a world of its own, centred on the coexistence of the ex- hibition of an open world, with vigorous vegetation and light in abundance and a large pool with variable section to allow various uses against a small intimate patio, of very controlled scale and uses where the body and scale of the user is the main actor; a space where the protagonist is the definition of a very forceful limit, with the stone and the vegetation that is conquering.
 © Sandra Pereznieto
(Sandra Pereznieto)
 SouthEast elevation
东南高程
 © Sandra Pereznieto
(Sandra Pereznieto)
 SouthWest elevation
西南高程
 © Sandra Pereznieto
(Sandra Pereznieto)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Architects Cadaval & Solà-Morales
Location Tepoztlán, Mexico
Authors Eduardo Cadaval & Clara Solà-Morales
Area 1614.59 ft2
Project Year 2017
Photographs Sandra Pereznieto
Category Small Scale

                    

举报

太常寺协律郎2

什么也没写

1873 作品/ 0 人气

  • 别默默的看了,快登录帮我评论一下吧!:)

    注册 登录

    更多评论

    推荐作品


    相关文章

    加入到画夹管理

    添加画夹

    提示

    投稿

    rs@rushi.net

    交流反馈群

    715894730

    返回页面顶部