Puerto de Palos House jfs arquitecto

2019-01-09 14:00
架构师提供的文本描述。这一项目被认为是对位于该社区传统区的1959年一所家庭住宅的翻修。这所房子的状况很好,而且还处于原来的状态。因此,作出决定,以尊重房子的历史,无论是因为它的体积和一些材料的再利用。
Text description provided by the architects. This project is conceived as the refurbishment of a 1959 family house located in a traditional borough of this commune. The house was in good conditions and in its original state. Therefore, decisions that contributed to honor the house's history were made, both for its volume and the reuse of some of the materials.
Text description provided by the architects. This project is conceived as the refurbishment of a 1959 family house located in a traditional borough of this commune. The house was in good conditions and in its original state. Therefore, decisions that contributed to honor the house's history were made, both for its volume and the reuse of some of the materials.
 © Maria Gonzalez
玛丽亚·冈萨雷斯
房子位于440平方米的土地上,是使用南翼作为服务区和储藏室的理想场所,而西翼和北翼则是厨房和起居室的理想选择,所有这些都是在一个连续的空间内进行的。
The location of the house on a 440m2 land was ideal for using the South wing for the service area and storeroom, while the West and North wings would be used for the kitchen and the living-cum-dining room all in a single continuous space.
The location of the house on a 440m2 land was ideal for using the South wing for the service area and storeroom, while the West and North wings would be used for the kitchen and the living-cum-dining room all in a single continuous space.
 © Maria Gonzalez
玛丽亚·冈萨雷斯
 1st floor plan
一楼图则
 © Maria Gonzalez
玛丽亚·冈萨雷斯
最初的概念是将业主所要求的想法和布局与现有的体积法、包层和布局分配条件相结合。
The initial concept was to combine the ideas and the layout requested by the owners with the existing volumetry, the cladding and layout distribution conditions.
The initial concept was to combine the ideas and the layout requested by the owners with the existing volumetry, the cladding and layout distribution conditions.
 © Maria Gonzalez
玛丽亚·冈萨雷斯
二楼完全采用SIP板,在一些关键部位加钢型材加固。重新分配卧室面积的空间概念是一个对称的方案,以休息区为主体在中心,然后卧室在两侧。
The second floor is entirely set up with SIP panels, plus steel profiles reinforcement in some critical spots. The spatial concept for re-distributing the bedroom area is a symmetric scheme, with the lounge area as the body at the center and then bedrooms on both sides.
The second floor is entirely set up with SIP panels, plus steel profiles reinforcement in some critical spots. The spatial concept for re-distributing the bedroom area is a symmetric scheme, with the lounge area as the body at the center and then bedrooms on both sides.
 © Maria Gonzalez
玛丽亚·冈萨雷斯
双高度通道是由贯穿整个区域的天窗定义的,它的功能是在早晨提供自然光,并从一楼和二楼的空间到屋顶产生交叉通风。
The double-height access is defined by a skylight that goes throughout the entire section, its function is to provide natural light during the morning and also to generate cross ventilation from the spaces on the first and second floor to the top of the house.
The double-height access is defined by a skylight that goes throughout the entire section, its function is to provide natural light during the morning and also to generate cross ventilation from the spaces on the first and second floor to the top of the house.
 © Maria Gonzalez
玛丽亚·冈萨雷斯
进行这项工作的目的是要尽可能多地回收建筑材料,例如门、立面和天花板梁;正是这样,才能重新使用立面和天花板上现存的橡木和落叶松木材,从而降低建筑成本,并有助于保持与该地区其他建筑的相似之处。
The execution of the work was thought with the intention of recovering as many construction materials as possible, for example, the doors, the facade and ceiling beams; And it was this way, by re using the oak and larch wood existing on the facade and ceiling that allowed lowering construction costs and helped keeping the resemblance to the other constructions in the area.
The execution of the work was thought with the intention of recovering as many construction materials as possible, for example, the doors, the facade and ceiling beams; And it was this way, by re using the oak and larch wood existing on the facade and ceiling that allowed lowering construction costs and helped keeping the resemblance to the other constructions in the area.
 © Maria Gonzalez
玛丽亚·冈萨雷斯
决定保持落叶松木材从原来的正面,使我们有机会认为窗户是薄薄的元素,形成对比的质朴的包层。这就是黑色铝型材,在某些情况下使用“隐藏”轮廓,加上一个5毫米的金属预框架,也在黑色,使获得这一效果的可能性。
The decision of keeping the larch wood from the original facade, gives us the opportunity to think of the windows as slim elements that contrast with the rusticity of the cladding. This is how black aluminum profiles, which in some cases a "hidden" profile was used, plus a 5mm metal pre-frame, also in black, made obtaining this effect possible.
The decision of keeping the larch wood from the original facade, gives us the opportunity to think of the windows as slim elements that contrast with the rusticity of the cladding. This is how black aluminum profiles, which in some cases a "hidden" profile was used, plus a 5mm metal pre-frame, also in black, made obtaining this effect possible.
 © Maria Gonzalez
玛丽亚·冈萨雷斯
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

                    

举报

张佳玮

什么也没写

1795 作品/ 0 人气

  • 别默默的看了,快登录帮我评论一下吧!:)

    注册 登录

    更多评论

    推荐作品


    相关文章

    加入到画夹管理

    添加画夹

    提示

    投稿

    rs@rushi.net

    交流反馈群

    715894730

    返回页面顶部