Migration - Vibration HAO Design

2019-01-10 02:00
 © Hey!Cheese
嘿!奶酪
架构师提供的文本描述。作为一个守护者,你的位置是你灵魂的延伸,你将花费一生的时间在时间和空间上进行巡逻和指导,作为这个位置的一部分。独立住宅象征着业主的独立和团结。郝设计尝试引入敏感的触摸,在日常例行公事中以一种令人欣慰的方式轻轻地拆散自己。
Text description provided by the architects. As a guardian, your position is an extension of your soul, and you will spend a life-time patrolling and providing guidance in time and space as part of this position. The independent home symbolizes independence as well as unity on the part of the owners. Hao Design tries to introduce sensitive touches that gently unravel themselves in a comforting style during day-to-day routines.
Text description provided by the architects. As a guardian, your position is an extension of your soul, and you will spend a life-time patrolling and providing guidance in time and space as part of this position. The independent home symbolizes independence as well as unity on the part of the owners. Hao Design tries to introduce sensitive touches that gently unravel themselves in a comforting style during day-to-day routines.
 © Hey!Cheese
嘿!奶酪
设计范围包括地下室和地面上的四层半层,在房子前面种植大树的绿色空间。这所房子的主人是一对夫妇,他们都是牙医。他们热衷于培养两个年幼孩子的独立精神。
The design scope includes the basement and four and a half floors above ground, with green space for planting large trees in front of the house. The owners of this house are a couple who are both dentists. They are keen to nurture the independent spirits of their two young children.
The design scope includes the basement and four and a half floors above ground, with green space for planting large trees in front of the house. The owners of this house are a couple who are both dentists. They are keen to nurture the independent spirits of their two young children.
 
根据设计师伊万·陈(IvanChen)的说法,如果没有明显的功能分配,阁楼往往会被设计师们浪费掉的空间。为了充分利用阁楼上独特的三角天窗,反映主人对工业阁楼风格的热爱,伊万决定从“蝙蝠侠”电影中汲取灵感,使上层和地下室(包括车库和储藏室)成为适合城市专业人士的别致而优雅的静坐场所。
According to the designer Ivan Chen, without obvious functionality assigned, attics often get left as wasted space by designers. In order to make full use of the unique triangular skylight in the attic and reflect the master’s love for the industrial Loft style, Ivan decided to draw inspiration from the ‘Batman’ movies, making the upper floors and basement (including the garage and storage room) a chic and elegant retreat that is fit for urban professionals.
According to the designer Ivan Chen, without obvious functionality assigned, attics often get left as wasted space by designers. In order to make full use of the unique triangular skylight in the attic and reflect the master’s love for the industrial Loft style, Ivan decided to draw inspiration from the ‘Batman’ movies, making the upper floors and basement (including the garage and storage room) a chic and elegant retreat that is fit for urban professionals.
 © Hey!Cheese
嘿!奶酪
突出之处是四楼一个黑色的铁螺旋楼梯(体育馆、视频和休闲室位于那里),通向阁楼(书房)。螺旋形的栏杆就像芭蕾舞“黑天鹅”的无尽旋转。它不仅有效地利用了下面的空间,而且是对天窗的浪漫提升。此外,它作为一个360度的画廊,宏伟的“书架墙”下倾斜的屋顶。
The highlight is a black iron spiral staircase on the 4th floor (where the gymnasium, video and leisure room are located) leading to the attic (study). The spiraling railings resemble the endless pirouettes of the ‘black swan’ of ballet. It not only makes effective use of the space below but is also a romantic ascent to the skylight. Moreover, it serves as a 360-degree viewing gallery of the magnificent ‘bookcase wall’ under the inclined roof.
The highlight is a black iron spiral staircase on the 4th floor (where the gymnasium, video and leisure room are located) leading to the attic (study). The spiraling railings resemble the endless pirouettes of the ‘black swan’ of ballet. It not only makes effective use of the space below but is also a romantic ascent to the skylight. Moreover, it serves as a 360-degree viewing gallery of the magnificent ‘bookcase wall’ under the inclined roof.
 © Hey!Cheese
嘿!奶酪
从第一层到第三层的室内装饰采用了女主人喜欢的优雅的美式风格。它融合了轻古典、乡村花园以及现代元素。空间是用明亮和有吸引力的颜色,装饰着极简的木板和栏杆。地板和灰色橡木的多结图案修复了前厅鞋柜,平衡了古典和现代的色调。家庭区位于一楼,客厅和餐厅之间有欧洲风格的圆形拱墙。
The interior from the 1st to 3rd floors is decorated in an elegant American style which the hostess prefers. It blends together light classical, country garden as well as modern elements. Space is painted in bright and attractive colors and decorated with minimalistic wood panels and rails. The multi-knot pattern of the floorboards and the grey oak restored vestibule shoe cabinet, balance both classical and modern tonalities. The family area is on the first floor where a European-style round arch wall runs between the living room and the dining room.
The interior from the 1st to 3rd floors is decorated in an elegant American style which the hostess prefers. It blends together light classical, country garden as well as modern elements. Space is painted in bright and attractive colors and decorated with minimalistic wood panels and rails. The multi-knot pattern of the floorboards and the grey oak restored vestibule shoe cabinet, balance both classical and modern tonalities. The family area is on the first floor where a European-style round arch wall runs between the living room and the dining room.
 © Hey!Cheese
嘿!奶酪
 © Hey!Cheese
嘿!奶酪
通过巧妙地伪装柱子,它也增强了放松的气氛,并为这个狭长的独立家增添了空间感。走过蓝板墙和休闲平台,穿过拱门,从梅丽尔·斯特里普(MerylStreep)的“朱莉与朱莉娅”(JulieandJulia)出发,一间漂亮的厨房迎面柔软的蓝灰色岛和餐厅梳妆台的设计是为了主人对烹饪艺术的热爱。黄铜和金灯增添了一种精致的感觉。美国式的橱窗让厨师在做饭的同时,可以欣赏花园,也可以照看宠物。
By cleverly disguising the pillars, it also enhances the relaxing atmosphere and adds a sense of space to this long and narrow independent home. Walking past the blue-board wall and the leisure platform, through the arch, one is greeted by a beautiful kitchen straight out of Meryl Streep’s ‘Julie and Julia’. The soft blue-grey island and dining dresser are designed with the master’s love of culinary art in mind. The brass and gold lamps add a sense of refinement. The American style windows allow the chef to appreciate the garden as well as keep an eye on the pets while cooking.
By cleverly disguising the pillars, it also enhances the relaxing atmosphere and adds a sense of space to this long and narrow independent home. Walking past the blue-board wall and the leisure platform, through the arch, one is greeted by a beautiful kitchen straight out of Meryl Streep’s ‘Julie and Julia’. The soft blue-grey island and dining dresser are designed with the master’s love of culinary art in mind. The brass and gold lamps add a sense of refinement. The American style windows allow the chef to appreciate the garden as well as keep an eye on the pets while cooking.
 © Hey!Cheese
嘿!奶酪
在二楼,有一个儿童卧室,一个储藏室,一个洗衣房,和一个开放的自修室。在孩子们的房间中央安装了一扇推拉门,当孩子们需要更加独立的时候,滑动门可以灵活地划分成一个独立的卧室。收拾卫生对孩子们有乐趣吗?嗯,如果他们的橱柜的把手被切成恐龙形状,他们就会喜欢!
On the 2nd floor, there is a children’s bedroom, a storage room, a laundry room, and an open study room. A sliding door is discretely installed in the middle of the children’s room, which can be flexibly divided into a separate bedroom when it comes to the time the children need to be more independent. Can tidying up ever be fun for the children? Well, it can be if the handles of their cabinets are cut into dinosaur shapes that they love!
On the 2nd floor, there is a children’s bedroom, a storage room, a laundry room, and an open study room. A sliding door is discretely installed in the middle of the children’s room, which can be flexibly divided into a separate bedroom when it comes to the time the children need to be more independent. Can tidying up ever be fun for the children? Well, it can be if the handles of their cabinets are cut into dinosaur shapes that they love!
 © Hey!Cheese
嘿!奶酪
在三楼,有主卧室,更衣室,主浴室和客房。曼哈顿风格的浴室设计很巧妙。精致的拱形窗户上装饰着白色的百叶窗。隔开淋浴的墙的下部用大理石铁路复古瓷砖装饰,以保护隐私。上部由黑色方形磨砂玻璃制成,通过安装在3层和4层之间的隐蔽滑动门让光线进入。当需要时,可以关闭楼梯,以防止儿童通过。美丽的细节是通过一个平衡的流动来庆祝的,这反过来又给一个看似普通的独立家庭带来了一种发现的感觉。
On the third floor, there is the main bedroom, dressing room, main bathroom and guest room. The Manhattan style bathroom design is ingenious. The exquisite arched windows are decorated with white shutters. The lower part of the wall separating the shower is decorated with marble railway retro tiles to protect privacy. The upper part is made of black square frosted glass to let light come through concealed sliding doors installed between the 3rd and 4th floors. When needed, the stairway can be closed off to prevent the children from running through. Beautiful details are celebrated through a balanced flow, which in turn brings a sense of discovery to a seemingly ordinary independent home.
On the third floor, there is the main bedroom, dressing room, main bathroom and guest room. The Manhattan style bathroom design is ingenious. The exquisite arched windows are decorated with white shutters. The lower part of the wall separating the shower is decorated with marble railway retro tiles to protect privacy. The upper part is made of black square frosted glass to let light come through concealed sliding doors installed between the 3rd and 4th floors. When needed, the stairway can be closed off to prevent the children from running through. Beautiful details are celebrated through a balanced flow, which in turn brings a sense of discovery to a seemingly ordinary independent home.
 © Hey!Cheese
嘿!奶酪
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Interiors Designers HAO Design
Location Kaohsiung, Taiwan
Area 364.0 m2
Project Year 2018
Photographs Hey!Cheese
Category Residential

                    

举报

KOPPD

什么也没写

1783 作品/ 0 人气

  • 别默默的看了,快登录帮我评论一下吧!:)

    注册 登录

    更多评论

    推荐作品


    相关文章

    加入到画夹管理

    添加画夹

    提示

    投稿

    rs@rushi.net

    交流反馈群

    715894730

    返回页面顶部