Tacuri House Gabriel Rivera Arquitectos

2019-01-09 12:00
 
架构师提供的文本描述。图丘里是位于基多市Nayón的一个地区。一个迷人的地方,它的小气候,动物,植物和优越的景色坎巴亚山谷。胡桃树是这一地区的特有树种,到处都是,吸引着无限多的鸟儿,用它们的歌声,让任何人都能感受到大自然的一部分,离城市只有几分钟的路程。它正是在这个地方,塔库里大厦被植入,并为此,它得到了它的名字。
Text description provided by the architects. Tucuri is an area located in Nayón, in the city of Quito. A fascinating place for its microclimate, fauna, flora and a privileged view of the Cumbayá Valley. The carob trees are the endemic trees of the sector and are everywhere; attracting an infinity of birds, that with their song, make anyone feel part of nature, a few minutes from the city. It is precisely in this place, where the Tacuri House is implanted and for which, it gets its name.
Text description provided by the architects. Tucuri is an area located in Nayón, in the city of Quito. A fascinating place for its microclimate, fauna, flora and a privileged view of the Cumbayá Valley. The carob trees are the endemic trees of the sector and are everywhere; attracting an infinity of birds, that with their song, make anyone feel part of nature, a few minutes from the city. It is precisely in this place, where the Tacuri House is implanted and for which, it gets its name.
 
一种伟大的分析工作所产生的空间,它尊重原始的自然环境,并从胡桃树中寻找灵感。他的建筑理念就是这样诞生的:“活在树中”。这个概念实现了,因为该项目适应了自然地形的地段和尊重所有的胡桃树,实现了一个永恒的房子,这感觉就像自然本身诞生。
A space resulting from a great work of analysis, which respects the original natural environment of the lot and which looks at the carob trees for inspiration. This is how his architectural concept was born: "live among the trees". This concept materializes, since the project adapts to the natural topography of the lot and respects all the carob trees, achieving a timeless house, which feels as if nature itself was born.
A space resulting from a great work of analysis, which respects the original natural environment of the lot and which looks at the carob trees for inspiration. This is how his architectural concept was born: "live among the trees". This concept materializes, since the project adapts to the natural topography of the lot and respects all the carob trees, achieving a timeless house, which feels as if nature itself was born.
 Axonometric

                            
它分布在三卷不同的周边,围绕着中央庭院,拥抱着大地的灵感源泉,实现了整个家庭的融合。第一卷构成街道前,包含所有的社会性质的空间,第二卷,有两层楼,垂直于第一层,将家庭休息空间和第三卷,作为封闭,研究。这三卷书是通过一条围绕整个房子的连续的外部路线连接起来的。
It is distributed in the perimeter of three different volumes, around the central courtyard, embracing the earth source of inspiration and achieving the integration of the whole family. A first volume forms the street front and contains all spaces of a social nature, a second volume, with two floors and perpendicular to the first, groups together the family resting spaces and a third volume, which functions as closure, the study. These three volumes are connected by a continuous exterior route around the entire house.
It is distributed in the perimeter of three different volumes, around the central courtyard, embracing the earth source of inspiration and achieving the integration of the whole family. A first volume forms the street front and contains all spaces of a social nature, a second volume, with two floors and perpendicular to the first, groups together the family resting spaces and a third volume, which functions as closure, the study. These three volumes are connected by a continuous exterior route around the entire house.
 
 Lower Floor Plan
低层平面图
 
 Upper Floor Plan
上层平面图
混凝土板以叶状、浮状和交错的方式相互作用,创造生活空间,而金属柱,像树干一样,可以支撑它们。玻璃是项目中的一个重要资源,它可以容纳室内空间,但反过来又可以将它们与环境联系起来。在木料的支撑下,作为服务的覆盖物,房子总是保持一个舒适的温度。塔库里之家,这个项目邀请我们去体验一种体验,一种建筑的体验。
The concrete slabs in the manner of foliage, float and interlace with each other, to create living spaces, while metal columns, like trunks, can support them. Glass, an important resource in the project, allows to contain the interior spaces, but in turn to relate them to the environment. With the support of wood, placed as a covering in the services, the house always maintains a comfortable temperature. The Tacuri House, a project that invites us to live an experience, the experience of architecture.
The concrete slabs in the manner of foliage, float and interlace with each other, to create living spaces, while metal columns, like trunks, can support them. Glass, an important resource in the project, allows to contain the interior spaces, but in turn to relate them to the environment. With the support of wood, placed as a covering in the services, the house always maintains a comfortable temperature. The Tacuri House, a project that invites us to live an experience, the experience of architecture.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Architects Gabriel Rivera Arquitectos
Location Quito, Ecuador
Architect in Charge Gabriel Rivera
Area 606.0 m2
Project Year 2017
Photographs BICUBIK
Category Houses
Manufacturers Loading...

                    

举报

杰尼大叔

什么也没写

1818 作品/ 0 人气

  • 别默默的看了,快登录帮我评论一下吧!:)

    注册 登录

    更多评论

    推荐作品


    相关文章

    加入到画夹管理

    添加画夹

    提示

    投稿

    rs@rushi.net

    交流反馈群

    715894730

    返回页面顶部