King Bill Austin Maynard Architects

2019-01-08 20:00
架构师提供的文本描述。比尔国王是给菲茨罗伊的一封情书。比尔国王是菲茨罗伊的建筑历史的拼贴,它的结构,它的形式,它的秩序和它的混乱。
Text description provided by the architects. King Bill is a love letter to Fitzroy. King Bill is a collage of Fitzroy’s built history, its textures, its forms, its order and its chaos.
Text description provided by the architects. King Bill is a love letter to Fitzroy. King Bill is a collage of Fitzroy’s built history, its textures, its forms, its order and its chaos.
 © Derek Swalwell
德瑞克·斯沃韦尔
一个四口之家要求奥斯丁·梅纳德建筑师为他们设计“永远的房子”。他们要求对他们两层楼高的露台住宅进行改造,将东边的空旷花园场地合并起来,并在后面重新使用这座旧的马厩。长期以来,菲茨罗伊的本地人,客户选择不利用他们的街区,利用空置的土地。他们想要更多的居住空间,但他们并不打算通过创造一个巨大的房子来最大化经济收益。相反,他们试图通过一个富丽堂皇的花园把他们喜欢的东西还给他们所爱的郊区。
A family of four asked Austin Maynard Architects to design them their “forever house”.  They asked for a renovation to their two story terrace home, incorporating the empty garden site to the east and re-using the old stable building at the rear. Long time Fitzroy locals, the clients chose not to capitalise on their block by exploiting the vacant site. They wanted more living space but they had no intention of maximising the economic yields by creating a huge home. Instead they sought to give something back to the suburb they love through a rich and generous garden.
A family of four asked Austin Maynard Architects to design them their “forever house”.  They asked for a renovation to their two story terrace home, incorporating the empty garden site to the east and re-using the old stable building at the rear. Long time Fitzroy locals, the clients chose not to capitalise on their block by exploiting the vacant site. They wanted more living space but they had no intention of maximising the economic yields by creating a huge home. Instead they sought to give something back to the suburb they love through a rich and generous garden.
 © Derek Swalwell
德瑞克·斯沃韦尔
 Ground Floor Plan

                            
 © Derek Swalwell
德瑞克·斯沃韦尔
位于菲茨罗伊生机勃勃的后街,比尔国王是一座双层露台房屋和邻近花园的翻新和延伸。这所房子(大约1850年建造的5个梯田之一)和它的东部花园最初是分开的地块,最近合并成一个单一的标题。认识到该地区的重要性和遗产意义,以及丰富的折衷性质的位置,露台外观仍然没有受到影响。现在,一条玻璃走廊沿着原露台的东部外墙延伸,将老房子与马厩(车库和父母的休息处)和新的玻璃亭连接起来,后者是厨房、生活和就餐的场所。
Located in the vibrant back streets of Fitzroy, King Bill is the renovation and extension of a double story terrace house and neighbouring garden. The house (one of 5 terraces built circa 1850) and its eastern garden were initially separate lots that were recently consolidated onto a single title. Recognising the importance and heritage significance of the area, as well as the rich eclectic nature of the location, the terrace facade remains untouched. A glazed corridor now runs along the eastern outer wall of the original terrace, linking the old house with the stable (garage and parents retreat) and the new glass pavilion, which houses kitchen, living and dining.
Located in the vibrant back streets of Fitzroy, King Bill is the renovation and extension of a double story terrace house and neighbouring garden. The house (one of 5 terraces built circa 1850) and its eastern garden were initially separate lots that were recently consolidated onto a single title. Recognising the importance and heritage significance of the area, as well as the rich eclectic nature of the location, the terrace facade remains untouched. A glazed corridor now runs along the eastern outer wall of the original terrace, linking the old house with the stable (garage and parents retreat) and the new glass pavilion, which houses kitchen, living and dining.
 © Derek Swalwell
德瑞克·斯沃韦尔
 
 © Derek Swalwell
德瑞克·斯沃韦尔
在比尔国王,我们开始彻底重新思考露台屋和创造它们的原则。通常情况下,你穿过阳台的前门,经过两间卧室,来到厨房/生活和小后院,这通常会被房子本身遮住。我们把这些原则搁置一边,把房子看作是需要新用途的空间。东面的边界墙被打穿了洞,入口被移到一边,变成了一条灯火通明的走廊,把老房子与马厩和展馆连接起来。随着入口的移动,原来的露台入口门廊现在是一个花园,入口走廊现在是一个浴室。
At King Bill we set out to completely re-think the terrace house and the principles that created them. Typically you walk through the front door of a terrace, past two bedrooms to the kitchen/living and small rear yard, which is usually overshadowed by the house itself. We set aside these principles and looked at the house as empty spaces that needed new purpose. Holes have been punched through the boundary wall on the east and the entrance has been moved to the side to become a light filled corridor linking the old house with the stable and pavilion. With the entry moved, the original terrace entry porch is now a garden and the entry corridor is now a bathroom.
At King Bill we set out to completely re-think the terrace house and the principles that created them. Typically you walk through the front door of a terrace, past two bedrooms to the kitchen/living and small rear yard, which is usually overshadowed by the house itself. We set aside these principles and looked at the house as empty spaces that needed new purpose. Holes have been punched through the boundary wall on the east and the entrance has been moved to the side to become a light filled corridor linking the old house with the stable and pavilion. With the entry moved, the original terrace entry porch is now a garden and the entry corridor is now a bathroom.
 © Derek Swalwell
德瑞克·斯沃韦尔
这座玻璃展馆被已建成的花园所包围,与两边坚固的两层梯田的深色砖墙形成鲜明对比。与许多奥斯汀梅纳德建筑师项目一样,创建的空间在本质上差异很大,从而使用户能够在任何特定的时间占据最适合他们情绪的空间。一个内向的人想要躲起来,在黑暗的空间里读一本书,他会对那些想要滑开墙壁,置身于花园中的人进行诗句。
Surrounded by established garden, the glass pavilion sits in stark contrast to the dark masonry walls of the robust two story terraces either side. As with many Austin Maynard Architects projects the spaces created vary greatly in nature, thereby enabling the users to occupy spaces that best suit their mood, at any specific time. The introvert who wants to hide away and read a book in a dark space, verses someone who wants to slide away the walls and be in amongst the garden.
Surrounded by established garden, the glass pavilion sits in stark contrast to the dark masonry walls of the robust two story terraces either side. As with many Austin Maynard Architects projects the spaces created vary greatly in nature, thereby enabling the users to occupy spaces that best suit their mood, at any specific time. The introvert who wants to hide away and read a book in a dark space, verses someone who wants to slide away the walls and be in amongst the garden.
 © Derek Swalwell
德瑞克·斯沃韦尔
保留现有的树木是创造各种空间的基础。房子和结构精心设计,以确保现有的树木在整个施工过程中保持原封不动。
Retaining the existing trees was fundamental to creating a variety of spaces. The house and the structure was meticulously designed to ensure that the existing trees remained intact throughout construction.
Retaining the existing trees was fundamental to creating a variety of spaces. The house and the structure was meticulously designed to ensure that the existing trees remained intact throughout construction.
 © Derek Swalwell
德瑞克·斯沃韦尔
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Architects Austin Maynard Architects
Location Melbourne, Australia
Project Team Andrew Maynard, Mark Austin, Kathryne Houchin, Ray Dinh
Area 407.0 m2
Project Year 2018
Photographs Derek Swalwell
Category Houses
Manufacturers Loading...

                    

举报

白关

什么也没写

1845 作品/ 0 人气

  • 别默默的看了,快登录帮我评论一下吧!:)

    注册 登录

    更多评论

    推荐作品


    相关文章

    加入到画夹管理

    添加画夹

    提示

    投稿

    rs@rushi.net

    交流反馈群

    715894730

    返回页面顶部