Sacher Park Cafe Yaniv Pardo Architects

2019-01-04 01:00
架构师提供的文本描述。该项目由耶路撒冷发展管理局发起,源于2008年赢得耶路撒冷开放空间和政府区域设计竞赛。比赛的背景是缺乏一个中央城市公园,作为一个“绿色肺”和一个开展各种活动的场所;一个能够为当地公民和客人提供受教育的综合和最大限度的政府机构、文化、娱乐和休闲之间互动的空间。该项目占地170英亩,位于以色列首都中心附近:以色列议会、最高法院和Kiryat Hamemshala(政府大楼大院)。这个公园潜力很大。它主办了许多活动,但它们是分开的,具体的,缺乏上下文和网站中各个元素之间的持续联系。该指令提出一种“当地语言”,但不损害其特性,并扩大其“耶路撒冷性”。
Text description provided by the architects. Initiated by The Jerusalem Development Authority, this project stemmed from winning the Design Competition Of The Jerusalem Open Space and Governmental Area in 2008. The background for the competition was the lack of a central urban park that would serve as a "green lung" and a place for diverse activities; a space that would form educated synthesis and maximal interaction between government institutes, culture, recreation and leisure for both local citizens and guests. The project's site covers over 170 acres and is located near the capital center of Israel: the Knesset, the Supreme Court and Kiryat Hamemshala (the government buildings compound). The park holds high potential. It hosts many activities, but they are separate, specific and lack context and continuous connection between the various elements in the site. The directive was to propose a "local language" without harming its identity and by amplifying its "Jerusalemness".
Text description provided by the architects. Initiated by The Jerusalem Development Authority, this project stemmed from winning the Design Competition Of The Jerusalem Open Space and Governmental Area in 2008. The background for the competition was the lack of a central urban park that would serve as a "green lung" and a place for diverse activities; a space that would form educated synthesis and maximal interaction between government institutes, culture, recreation and leisure for both local citizens and guests. The project's site covers over 170 acres and is located near the capital center of Israel: the Knesset, the Supreme Court and Kiryat Hamemshala (the government buildings compound). The park holds high potential. It hosts many activities, but they are separate, specific and lack context and continuous connection between the various elements in the site. The directive was to propose a "local language" without harming its identity and by amplifying its "Jerusalemness".
 © Amit Gosher
阿米特·戈舍
我们的项目不涉及规划一个确定的结构。它的目的是研究、揭露和了解Sacker公园的规划问题,重点探讨如何干预才能使其成为城市生活中的一个活跃点。这个项目定义的开放空间创造了一个景观系统,让群众、当地人和游客都能欣赏到它的美景。
Our project does not deal with planning a defined structure. It aims to study, expose and understand the issues of planning in the Sacker Park site, focusing on the question of what kind of intervention would be suitable for this site in order to turn it into a lively point in city life. The open space defined by this project creates a landscape system that allows the masses, locals and tourists, to enjoy its beauty.
Our project does not deal with planning a defined structure. It aims to study, expose and understand the issues of planning in the Sacker Park site, focusing on the question of what kind of intervention would be suitable for this site in order to turn it into a lively point in city life. The open space defined by this project creates a landscape system that allows the masses, locals and tourists, to enjoy its beauty.
 © Amit Gosher
阿米特·戈舍
我们的设计理念建立在以下原则上:-利用自然公园的地形-遵循耶路撒冷的语言(干旱的山谷)-不减少地表-利用光伏电池创造太阳能。
Our design concept laid on the following principles: - Utilize the natural park topography - Follow the language of the Jerusalem wadies (dry valleys) - No reduction of ground surface - Create solar energy by photovoltaic cells
Our design concept laid on the following principles: - Utilize the natural park topography - Follow the language of the Jerusalem wadies (dry valleys) - No reduction of ground surface - Create solar energy by photovoltaic cells
咖啡厅是规划整个空间的整体愿景的一部分,其目的是通过为公众活动建造一家咖啡店和一个圆形剧场,将Sacker公园重新定位为一个现代化和活跃的城市空间。
The coffee shop is part of the overall vision of planning the entire space with the intention of rebranding Sacker Park as a modern and active urban space by building a coffee shop and an amphitheater for public events.
The coffee shop is part of the overall vision of planning the entire space with the intention of rebranding Sacker Park as a modern and active urban space by building a coffee shop and an amphitheater for public events.
 © Amit Gosher
阿米特·戈舍
该项目还建议开发一条可俯瞰公园的长廊。长廊参与建立连接和重新排列景观的结构,并为未来的发展奠定基础设施。
The project also proposes the development of a promenade overlooking the park. The promenade takes part in establishing a structure that connects and rearranges the landscape, and sets an infrastructure for future development.
The project also proposes the development of a promenade overlooking the park. The promenade takes part in establishing a structure that connects and rearranges the landscape, and sets an infrastructure for future development.
 Coffee shop level plan
咖啡店级别计划
长廊面向东方,使古城与西方现代城市之间有着实际的建筑联系,它的灵感来源于几代人对耶路撒冷的形象和对自然地形资料的研究。为了揭示耶路撒冷形象的特征和保留的城市解决方案,我们试图揭露原始的地表条件,并按照自然地形来解读。
The inspiration for the promenade, which faces east and allows an actual architectural linkage between the old city and the western modern one, draws from the image of Jerusalem over the generations and research of the natural topographical data. In order to reveal the urban solution that both characterizes and preserves the image of Jerusalem, we tried to expose the original surface conditions and read them following the natural topography of the wadies.
The inspiration for the promenade, which faces east and allows an actual architectural linkage between the old city and the western modern one, draws from the image of Jerusalem over the generations and research of the natural topographical data. In order to reveal the urban solution that both characterizes and preserves the image of Jerusalem, we tried to expose the original surface conditions and read them following the natural topography of the wadies.
 © Amit Gosher
阿米特·戈舍
此外,该项目遵循绿色建筑原则-经营咖啡厅所需的能源是由为休息区提供屋顶的太阳能电池生产的。
Furthermore, the project adheres to green building principles- the energy required for operating the coffee shop is produced by solar cells that roof the sitting area.
Furthermore, the project adheres to green building principles- the energy required for operating the coffee shop is produced by solar cells that roof the sitting area.
咖啡厅是2018年9月完成的拟议项目的第一个里程碑。
The coffee shop is the first milestone of the proposed project, completed in September 2018
The coffee shop is the first milestone of the proposed project, completed in September 2018
 © Amit Gosher
阿米特·戈舍
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

                    

举报

Oberkampf

什么也没写

1865 作品/ 0 人气

  • 别默默的看了,快登录帮我评论一下吧!:)

    注册 登录

    更多评论

    推荐作品


    相关文章

    加入到画夹管理

    添加画夹

    提示

    投稿

    rs@rushi.net

    交流反馈群

    715894730

    返回页面顶部