Savoy Saccharum Resort - Spa RH+ Arquitectos

2019-01-02 03:00
 © Siet Savoy
西特·萨沃伊
架构师提供的文本描述。这个项目是由对这个地方的承诺决定的。建筑对象位于俯瞰大海的悬崖上,呈现出其美学特征,这一情况已被证明是一个具有重大景观重要性的技术挑战。由于它的位置和它的乡村环境,酒店的身体有一个不规则的配置灵感来自传统的梯田马德拉。
Text description provided by the architects. The project is determined by the commitment to the place. The architectural object is located in the escarpment overlooking the sea and assumes its aesthetics, a situation that has proven to be a technical challenge with a great landscape importance. Due to its location and its rustic surrounding, the hotel’s body has an irregular configuration inspired by the traditional terraces of Madeira.
Text description provided by the architects. The project is determined by the commitment to the place. The architectural object is located in the escarpment overlooking the sea and assumes its aesthetics, a situation that has proven to be a technical challenge with a great landscape importance. Due to its location and its rustic surrounding, the hotel’s body has an irregular configuration inspired by the traditional terraces of Madeira.
 Ground Floor Plan

                            
就像这些阶地一样,在整个定义平台的定义中重塑领土的不规则性意味着耕作,其结构是由石墙构成的-概念上,酒店打算以其地板被布置和彼此连接的方式模仿这些结构,从而寻求通过成为山脉本身的一部分来稀释其存在。这个概念来自于建造在混凝土板中的解构体积的定义,这种体积有时接近于岩石地层的距离和其它时间距离,重新定义了该位置的地形。
Like these terraces – that reshape the irregularity of the territory throughout the definition of platforms meant for farming, whose construction is possible by stone walls – conceptually the Hotel intends to mimic these structures in the way its floors are arranged and connected to each other, seeking to dilute its presence by becoming part of the mountain itself. This concept comes to life with the definition of a deconstructed volume built in concrete slabs, which sometimes approaches and other times distance themselves from the rock formations, redefining the topography of the place.
Like these terraces – that reshape the irregularity of the territory throughout the definition of platforms meant for farming, whose construction is possible by stone walls – conceptually the Hotel intends to mimic these structures in the way its floors are arranged and connected to each other, seeking to dilute its presence by becoming part of the mountain itself. This concept comes to life with the definition of a deconstructed volume built in concrete slabs, which sometimes approaches and other times distance themselves from the rock formations, redefining the topography of the place.
 © Duarte Andrade
(杜阿尔特·安德拉德)
通过尽可能多的植物,不仅在屋顶,而且在阳台,酒店形象的另一个重要部分被定义,再次类似于典型的露台,参与岛上的景观。五星级酒店拥有181间客房,总建筑面积为11610m2,其中6720.00m2为绿地。室内设计基于“精品酒店”的理念,开阔的空间和清晰的海景,力求创造一个复杂的空间,与自然元素紧密联系,并基于海/山二分法。
By including as many plants as possible, not only in the roof but also in the balconies, another important part of the hotel’s image is defined, resembling once more the typical terraces that take part in the landscape of the island. The five-star hotel has 181 rooms, has a Gross floor area of 11 610m2 from which 6720.00m2 are green spaces. The interior design is based on the ‘boutique hotel’ concept, with wide open spaces and clear views of the sea, seeking to create a sophisticated space with a close connection with the natural elements and based on the sea/mountain dichotomy.
By including as many plants as possible, not only in the roof but also in the balconies, another important part of the hotel’s image is defined, resembling once more the typical terraces that take part in the landscape of the island. The five-star hotel has 181 rooms, has a Gross floor area of 11 610m2 from which 6720.00m2 are green spaces. The interior design is based on the ‘boutique hotel’ concept, with wide open spaces and clear views of the sea, seeking to create a sophisticated space with a close connection with the natural elements and based on the sea/mountain dichotomy.
 
 
为了配合住宿,该大厦还包括两个室外游泳池、两个室内游泳池、一个水疗中心和健身俱乐部、两家餐馆、一间全景酒吧、一间专供活动的房间和两个礼堂。还有一个额外的空间-一个博物馆-它的藏品致力于糖精的生产传统,这是酒店的座右铭。
To complement the accommodation the building also comprises two outdoor swimming pools, two indoor pools, a spa, and fitness club, two restaurants, a panoramic bar, a room reserved for events and two auditoriums. There is also an extra space – a museum -, whose collection is dedicated to saccharine production tradition, which gives the motto to the hotel.
To complement the accommodation the building also comprises two outdoor swimming pools, two indoor pools, a spa, and fitness club, two restaurants, a panoramic bar, a room reserved for events and two auditoriums. There is also an extra space – a museum -, whose collection is dedicated to saccharine production tradition, which gives the motto to the hotel.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Architects RH+ Arquitectos
Location 9370 Estreito da Calheta, Portugal
Architects in Charge Roberto Castro, Hugo Jesus
Area 11610.0 m2
Project Year 2015
Photographs Duarte Andrade, Nick Baytun, Siet Savoy
Category Spa
Manufacturers Loading...

                    

举报

合欢小树

什么也没写

1767 作品/ 0 人气

  • 别默默的看了,快登录帮我评论一下吧!:)

    注册 登录

    更多评论

    推荐作品


    相关文章

    下载

    加入到画夹管理

    添加画夹

    提示

    投稿

    rs@rushi.net

    交流反馈群

    715894730

    返回页面顶部
    开通如室年费VIP会员
    即可享受以下权益
    名师作品集订阅下载
    年更新300多名全球顶尖名师
    精品资料下载
    每日更新,已有百部精品资料
    名师与资料完善后,价格涨至699元/年