Summerhouse Sandby Johan Sundberg Arkitektur

2019-01-24 03:00
架构师提供的文本描述。桑马胡斯·桑德比躺在松林里,沙质的白色海滩是它的邻居。周围的森林散发出平静的气息,可以抵御斯堪的纳维亚地区的风,以及夏季阳光下的阴凉处。大海总是存在的。它为环境提供了一个不断变化的音乐乐谱,与广阔的,白色的沙滩,提供了一个放松和娱乐,以及体育活动的场所。
Text description provided by the architects. Sheltered in a pine forest, with the sandy white beach as its neighbor, lies Sommarhus Sandby. The surrounding forest emanates calm and offers protection against the winds of the Scanian fields, as well as shade from the summer sun’s hot rays. The sea is always present. It provides the environment an ever-changing musical score, and with the wide, white, sandy beach, offers a place for relaxation and recreation, as well as physical activity.
 © Markus Linderoth
马库斯·林德罗斯
这座房子和花园是为一个有两个大人和两个孩子的家庭而设计的,特别是作为一个夏天的地方。生活空间为167米,分两层。上层有两个孩子的房间,可以很容易地转换为三个,还有一个普通的房间和一个浴室。
The house and its garden are designed for a family with two adults and two children, especially as a place for spending summers. The living space is 167 m², divided between two levels. On the upper level are two children’s rooms that can easily be converted to three, as well as one common room and a bathroom.
 © Markus Linderoth
马库斯·林德罗斯
 Ground floor plan

                            
 © Markus Linderoth
马库斯·林德罗斯
楼上的所有房间都有天窗。主卧室和浴室位于一楼,这是一个丰盛的就餐厨房和一个天花板高度全高的起居室,可以借助大型滑动门向木甲板和花园开放。
All of the rooms on the upper story have skylights. The master bedroom and bathroom are on the ground floor, as is a generous eat-in kitchen and a living room with full ceiling height, which can be opened up to the wooden deck and garden with the help of large sliding doors.
 © Markus Linderoth
马库斯·林德罗斯
房子的外墙覆盖着一个立面板,上面有一个定制的轮廓,就像木甲板和佩高拉,是用硅基密封胶处理的西伯利亚落叶松制成的。屋顶覆盖着一个重叠的面板,同样在西伯利亚落叶松和硅基密封胶。
The façades of the house are clad with a standing panel with a customised profile that is, like the wooden deck and pergola, made from Siberian larch treated with a silicon-based sealant. The roof is clad with an overlapping panel, likewise in Siberian larch with silicon-based sealant.
 © Markus Linderoth
马库斯·林德罗斯
在性质上,这所房子正在与传统上建造的农村房屋对话。与传统的斯堪的纳维亚农舍相比,它的木质外墙和屋顶与过去的谷仓有着更密切的联系。然而,在设计和细节上,这座房子无疑是现代的和现代的。
In character, the house is in dialogue with traditionally constructed rural houses. With its wood-clad façades and roof, its materiality is more closely related to the barns of the past than to the conventional Scanian farmhouses. In its design and detailing, however, the house is unmistakably contemporary and modern.
 © Markus Linderoth
马库斯·林德罗斯
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Architects Johan Sundberg Arkitektur
Location Tomelilla Ö, Sweden
Category Houses
Lead Architects Johan Sundberg + Max Germundsson
Area 278.0 m2
Project Year 2017
Photographs Markus Linderoth

                    

举报

鲁引弓

什么也没写

1844 作品/ 0 人气

  • 别默默的看了,快登录帮我评论一下吧!:)

    注册 登录

    更多评论

    推荐作品


    相关文章

    下载

    加入到画夹管理

    添加画夹

    提示

    投稿

    rs@rushi.net

    交流反馈群

    715894730

    返回页面顶部
    开通如室年费VIP会员
    即可享受以下权益
    名师作品集订阅下载
    年更新300多名全球顶尖名师
    精品资料下载
    年更新1000多套精品资料
    名师与资料完善后,价格涨至699元/年