Hotel Rural Casa do Rio Menos é Mais Arquitectos

2019-01-24 12:00
 Location Plan

                            
建造而不触及的地方:崎岖的地形和杜罗河在物理上标志着景观和景观的极限。这是一个陡峭的山谷,梯田里种着橘子树,还有一条季节性的输水线,这些都是新建筑植入的限制/条件。其目的是保证养护和维护现有生态系统所不可或缺的自然和生物过程。
To build without touching Of the place: The rugged topography and the Douro River physically marks the limits of the landscape and the views. The site, a steep valley with orange trees planted in terraces and a seasonal water line, these are the constraints/conditions to the implantation of the new construction. It is intended to guarantee the conservation and preservation of the natural and biological processes, indispensable to the existing ecosystems.
本方案:小规模农业旅游设备的要求,建立在一个木材模块系统。十五个模块的尺寸为6,60x3,30m,产生容器的必要空间的功能和内部舒适性。外部空间,以阳台的形状,长梯田,保证通道和循环,以及对太阳射线和耐候性的保护。在下面,支撑着所有的木结构,有一个金属框架,支撑在两根柱子上,跨越中间13m的跨度,两边有两个对称的6,60m的悬臂。这些支柱内有可居住的空间,为所有技术区和必要的服务提供了住所。
The program: The request of small equipment for agrotourism built in a wood modular system. Fifteen modules with the dimensions of 6,60 x 3,30m, generate the container to the necessary spaces of functionality and interior comfort. The exterior spaces, in the shape of balconies, long terraces, guarantee the accesses and circulations, as well as the protection against solar rays and weatherproof. Underneath, sustaining all the wood construction, there's a metallic frame that rests in two pillars, that overcome a span of 13m in the center and two symmetrical cantilevers of 6,60m on each side. These pillars, with habitable space inside, shelter all the technical zones and necessary services.
 © José Campos Photography, Francisco Vieira de Campos
JoséCampos摄影,Francisco Vieira de Campos
想法:地点/地点规定了规则。这些规则要求流域保持“几乎”不受影响。悬挂式结构,仅在两点站立,保证了与土壤的最小冲击。该图纸要求合成最正确的空间比例、预先建立的度量的严格性、可容许的载荷、细节的系统化、以及实质上对材料的利用率的一致性。建筑的目的是更接近“桥”的概念,而不是基础设施的概念。
The Idea: The site/place dictate the rules. The rules demanded that the valley remained “almost” untouched. A suspended structure, standing only in two points guarantee the minimum impact with the soil. The drawing sought to synthesize the most correct proportions of the space, rigor of the pre-established metrics, admissible loads, details systematization, and essentially the coherence in the utilization of the materials. The architectonic object sought to come closer to the concept of a “bridge”, to the concept of infrastructure.
 © José Campos Photography, Francisco Vieira de Campos
JoséCampos摄影,Francisco Vieira de Campos
 Longitudinal Section

                            
 © José Campos Photography, Francisco Vieira de Campos
JoséCampos摄影,Francisco Vieira de Campos
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

                    

举报

24季

什么也没写

1844 作品/ 0 人气

  • 别默默的看了,快登录帮我评论一下吧!:)

    注册 登录

    更多评论

    推荐作品


    相关文章

    加入到画夹管理

    添加画夹

    提示

    投稿

    rs@rushi.net

    交流反馈群

    715894730

    返回页面顶部